КАУФЛАНД - тема 56

• 42 434
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
  • Бургас
И на мен ми трябва такава гривна,най-вече за мерене на кръвно.
Нямам възможност да отделя средства за хубава такава.
Силно се надявам Лидл или К. да пуснат нещо евтинко,което да върши работа все пак!

# 661
Някой нещо за тиганите Брио?
Май са нова серия, сигурно още няма отзиви 🤔

# 662
И на мен ми трябва такава гривна,най-вече за мерене на кръвно.
Нямам възможност да отделя средства за хубава такава.
Силно се надявам Лидл или К. да пуснат нещо евтинко,което да върши работа все пак!
Вземете един апарат от 20 лева. Във всички случаи ще върши по-добра работа. Поне преди инфлацията бяха 20. Само не искайте да открива медицински проблеми дето дори и с кардиограф се хващат трудно. Меренето в гривните е в допълнение на спортните функции - режими като ходене блягане плуване и т.н. Не случайно имат няколко спортни режима.  Не е за медицински цели. Трябва да хване различията между 100 и 140, а не между 100 и 101.

# 663
На мен гривна ми трябва, за да ме буди по време в което не съм в дълбока фаза на съня. Крачки меря с телефона, кръвното ми е ок...Все се надявах да има някоя евтина гривна, която да я има тази функция...😅
Леми, кои тигани Брио? Отделна брошура ли има?!

# 664
Има отделна брошура, Лена е пуснала и двете по напред
https://leaflets.kaufland.com/bg-BG/BG_bg_leaflet5_7800_BG19/view/flyer/page/1

# 665
  • Ст Загора
Мнение, тежка ли е? [

# 666
Е, аз като гледах, нямаше. 😄
На мен тиганите не ми вдъхват много доверие...изглеждат ми тънки- поне по снимка де...🤔🤔 А дръжката на тигана за палачинки ми навява асоциации за онзи с нагряващата се половин дръжка...🙄
Да вземат да пуснат серията Металика...ама не, бълват нови...😷
А този часовник?🤔😅

Препоръчвам епилатора, имам го от миналата есен- рядко го ползвам (използвам между процедури с фотоепилатор), но върши страхотна работа:

Последна редакция: сб, 07 май 2022, 17:18 от dolce miele

# 667
Малко в страни на темата, но преминах на тигани неръждавейка от икеа, незалепващи и с дългогодишна гаранция. Реших си проблема и непрекъснатите харчове за тигани.
Скрит текст:

# 668
На мен гривна ми трябва, за да ме буди по време в което не съм в дълбока фаза на съня. Крачки меря с телефона, кръвното ми е ок...Все се надявах да има някоя евтина гривна, която да я има тази функция...😅
Леми, кои тигани Брио? Отделна брошура ли има?!
Хи Хи Хи. Надеждата умира последна, но във вашият случай вече и е време. Пишете на китайчетата може да сглобят в гаража някоя бройка модифицирана според вашите нужди и да поръчат на индийците да напишат софтуера. Пробвайте я първо на салам - да не се окаже, че и той има пулс Wink

# 669
Нетман, 🤣

# 670
Заформя се боливудски вариант на Облачно с кюфтета 1/2 Wink Като знам моят последният каква графика чертане дълбок сън и лек сън желаният от вас модел ще пробва да ви буди по няколко пъти на нощ. До колкото показваше при мен процената на дълбок сън беше в нормите по изисквания и по статистика от хората ползващи същото приложение. При мен вторият опит на желаният от вас модел да ме събуди ще бъде фатален и последен за него.

А този часовник?🤔😅
Скрит текст:
Какво за него? Пропуснали са да спомент, че мери температура, но трябва да се закачи кабелче и една миниатюрна сонда да се лапне (като във филма Idiocracy 0:39 - https://www.youtube.com/watch?v=BBvIweCIgwk ) Ха Ха Ха

Последна редакция: сб, 07 май 2022, 21:11 от netman71

# 671
Laughing
Долче, след разясненията на Нетман що не пробваш да се научиш да се събуждаш естествено? Така събуждането е винаги в правилна фаза на съня. От поне 10 години не ползвам будилник, слагам алармата за всеки случай, да не стане гаф, но се будя преди нея и не ми се разбива съня.

# 672
Даниела, тези тигани лесно ли се почистват, може ли да се ползват с малко мазнина?
Иначе и на мен ми омръзна това непрестанно купуване на тигани. 🙄

# 673
  • shumen
Тигани и мен ми писна да купувам.
Тази гривна май не е много качествена.

# 674
Леми, видях тиганите и касеролата. Не изглеждат зле всъщност. Не са чак от най-тънките, както ми изглеждат по снимка. Но нямам нужда (евентуално една касерола, ако ги пускат и по-нататък), а и сега не ми се дават пари за тигани.
Значи, от Кауфланд оправят така, че и 1 точка да не мога да събера...😆 Марули по 11 ст, зелен лук по 12 ст, копър и магданоз по около 25 ст/връзка, репички по 9 ст...Уредих салатите за няколко дни- 10 връзки зелен лук, 7 марули...😄 А, и спанак пакет ХХЛ за 10 стотинки!😅 По касова бележка е 400 гр, на плика май пише 600 гр...
Соул, аз се будя естествено, но е много по-рано, отколкото психиката ми възприема за нормално...😆

Общи условия

Активация на акаунт