КАУФЛАНД - тема 56

• 42 745
  • 750
  •   1
Отговори
# 105
Аз на Каблешков питах веднъж мога ли да изляза оттам без покупки, но ми отказаха. Минах през редовна каса и си купих едни дъвки, за да не се обяснявам. Най мразя да съм отишла за нещо конкретно, да го няма и да реша да ида в друг филиал, като същевременно да не събудя подозрения защо си тръгвам с празни ръце JoyJoy

Къде от там?
Излизала съм навсякъде без покупки.
Винаги влизам за нещо конкретно, не да се шляя. Ако няма, излизам без проблем. На Лилд са най-широки пътеките. Но и в К има каси с по-широки.

# 106
  • София
Никога не съм ползвала ваучер в Кауфланд затова, че съм чакала повече от 5 мин. на опашка.

Кора с яйца размер L днес купих от Л  - 30 бр. за 8.79лв.

# 107
  • София
Aз гледах указанията, те съветват в зелено, но след 16 цифри, бутонът стои неактивен и не ме пуска нататък. Въвеждала съм пароли в много сайтове, но при 16 цифри да не съм отговорила на изискванията, ми се струва подозрително.
Изискването е да има  от  всички тези символи поне по един "големи и малки букви, препинателен знак или символ, цифри" и поне  8 знака.
Например Пешо_123%

# 108
Казах ви лесен начин. Ни кодове, ни пароли иска.

# 109
  • София
Aз гледах указанията, те съветват в зелено, но след 16 цифри, бутонът стои неактивен и не ме пуска нататък. Въвеждала съм пароли в много сайтове, но при 16 цифри да не съм отговорила на изискванията, ми се струва подозрително.

Изискването е за 10 символа -  комбинация между букви и цифри.
Напр. R@dio54321 или подобно. А и защо трябва да я помниш, нали се запаметява на устройството?
И да я разбере някой недобронамерен - не е парола за ел. банкиране.

# 110
Аз картата я сканирам всеки ден. Не знам защо по филиалите казват, че е само за служители.
Даже и имейл съм получила:

# 111
Изискването е да има  от  всички тези символи поне по един "големи и малки букви, препинателен знак или символ, цифри" и поне  8 знака.
Например Пешо_123%
[/quote]

Благодаря! Получи се. Сега остава да използвам картата. 😃

# 112
  • София
И аз имам такъв имейл, а още не съм ползвала картата.

# 113
С моят пазар в Кауфланд веднъж на няколко седмици, изобщо няма и да видя купони 🙄

# 114
Ами то това с тия точки е глупаво според мен...
Някой пише 1 точка за 5 лв.
Друг 1 точка за 10 лв.
Аз забравих да я сканирам,  ако въобще може де в нашия К.
Дано ни четат и махнат тия точки 🙂
И да има добри оферти разбира се. 😄

# 115
  • София
Няма да махнат точките. 1т.=5лв.покупки.

# 116
# 117
Писах 10лв., защото сметката беше 14 и предположих, че е на всеки 10лв. Съжалявам, ако съм заблудила някого. Тогава ми се стори логично! Simple Smile

# 118
А защо излизате през касите без покупки?
До входа обикновено има обособено място за изход в такъв случай.

# 119
А защо излизате през касите без покупки?
До входа обикновено има обособено място за изход в такъв случай.
Защото не ми се връщаше дотам. Ако съм близо до Информация, да, излизам оттам. Но от другия край на магазина да се връщам...🙂

Общи условия

Активация на акаунт