КАУФЛАНД - тема 56

• 42 766
  • 750
  •   1
Отговори
# 180
Няма никаква гаранция

# 181
Само с вътрешен човек , който да дебне на место😀шегувам се . Просто е на късмет -да си в магазина , да имат количества с изтичащ срок , които са преценили, че няма да продадат до новото зареждане. Ние ходим веднъж седмично на голям пазар , но винаги вечер след работа т.е.след 19.30 ч  и не винаги има намаления. За някои стоки разбирам, че съм ги взела намалени по касовата бележка т.е.сложила съм ги в количката по обявена редовна цена, а междувременно докато стигна до касата е минало 20ч и са ги намалили.
Цветя съм купувала намалени и преди обед в неделя .
Има ли някъде информация в кои филиали работят с приложението с клиенти?

# 182
  • София
Само с вътрешен човек , който да дебне на место😀шегувам се . Просто е на късмет -да си в магазина , да имат количества с изтичащ срок , които са преценили, че няма да продадат до новото зареждане. Ние ходим веднъж седмично на голям пазар , но винаги вечер след работа т.е.след 19.30 ч  и не винаги има намаления. За някои стоки разбирам, че съм ги взела намалени по касовата бележка т.е.сложила съм ги в количката по обявена редовна цена, а междувременно докато стигна до касата е минало 20ч и са ги намалили.
Цветя съм купувала намалени и преди обед в неделя .
Има ли някъде информация в кои филиали работят с приложението с клиенти?
Благодаря!
А какво е това приложение?

# 183
Четете по- назад. Тази седмица се обсъжда в темата

# 184
Здравейте,

някой знае ли кога се правят намаленията в Кауфланд? Вечер след колко часа?
За различните филиали - различно. Обикновено след 18,30 - 19 часа.

Аз съм намирала рано сутрин в неделя...

В неделя във филиала на бул. Цар Борис Трети имаше намалени зеленчуци в 20 ч., в понеделник обаче не.
Как да разбера кога мога да отида и да се възползвам от тези намаления, без да се налага да чакам часове?
Може само да разберете в кой филиал никога не правят. Засичал съм служителки като извадят и звънят по телефона. Гладни хора без задължения висят в предполагаемите часове да оберат по-изгодните стоки.
Работата е тука има тука нема. Цигански меринджеи  са сложени на чело на доста филиали. Работата е на изпитани от миналото им принципи. Заприличали са на битак. Партидите стоки им варира качеството от нормално през доста скапано до пълен боклук.

# 185
Не намаляват винаги само стока с изтичащ срок или в недобро състояние.😉 Иначе си е на късмет, да, няма фиксирани дни и часове за намаленията.
Леми, благодаря! Жалко, че са решили да подправят миксовете...Тайничко се надявам поне овкусяването да е е отделно пликче...но едва ли, малко вероятно...🤔🤔
Соул, мога да си нарежа зеленчуците, обаче не поддържам вкъщи наличности от всички видове. Тъпо за овкусяването, и на мен не ми допада...🙄

# 186
  • София
На мен "вътрешен чивек" ми каза, че им е наредено след 17ч. да изнасят намалените продукти. Реално обаче във филиалите на Кауфланд това не се случва.  Не всеки ден изнасят намалени продукти. А когато има такива, става след 19ч.

# 187
При нас е зеленчуков рай - и пресни, и замразени... Сигурно затова не се разбирам с миксовете, винаги са ми под очакванията.

# 188
Соул, а откъде намираш замразени лентички бамбук?
Виждала съм намаления при нас и след 17 ч. Даже съм се възползвала. Просто повечето намаления се случват по-късно.

# 189
Не харесвам бамбук, Долче. Имам само зеленчуци, които харесваме, а те са доста много.

# 190
  • София
Соул, а откъде намираш замразени лентички бамбук?
Виждала съм намаления при нас и след 17 ч. Даже съм се възползвала. Просто повечето намаления се случват по-късно.
Ами доста е тъпо човек да не знае кога се случват тези намаления, все пак всеки си прави сметка на времето и на парите.
Направо нямам думи - в Кауфланд е изключително зле положението.
Не се следи за изчерпани по стелажите продукти, разни замразени храни са под всякаква критика - например тези на САМИ-М. Онзи ден взех един ориз с цена на етикета 2.69 лв - викам си на промоция е, взимам го.
Прибирам се вкъщи - оризът - 3.69 лв.
Непрекъснато премятат хората с цените на етикетите.

# 191
Гледайте си бележките на място. Навсякъде правят грешки. На мен ми е писнало от близкия Т маркет, всеки път нещо объркано.
На себе си съм си поставила задача да внимавам като маркирам стоки с червен етикет. Че от бързане да не хвана редовния баркод.

# 192
Аз отдавна съм свикнала с етикетите или и или чета на тях докога е намалената цена, или направо проверявам на сканиращата машинка...
За намаленията- аз не ходя там специално заради тях и не "вися" около плодовете и зеленчуците в очакване да ги намалят...Ако нещо ме устройва като цена- купувам, а ако не- пропускам.
Соул, аз пък си умирам за лентичките бамбук, страшно много ги харесвам...🙂
Дева, по принцип е хубаво стикерите с намалената цена да се слагат така, че да не се хваща редовния баркод...Но в Кауфланд при нас го имаха преди номерът да ги лепят върху срока за годност, а не върху другия баркод...😷
Скрит текст:
А в нашия Т-маркет е трагедия с тези стикери- лепят стикери на които даже не пише намалената цена, а само някакви знаци...в повечето случаи не ми се хваща намалената цена на касата и почти напълно спрях да се занимавам с намалените им стоки. Ако нещо ме заинтересува, обръщам специално внимание на касата на каква цена минава, даже давам да сканират първо него...че не ми се занимава след приключена сметка да се разправям...и там процедурата е усложнена, други хора чакат на опашката и т.н.😅

# 193
Леми, благодаря! Жалко, че са решили да подправят миксовете...Тайничко се надявам поне овкусяването да е е отделно пликче...но едва ли, малко вероятно...🤔🤔
Соул, мога да си нарежа зеленчуците, обаче не поддържам вкъщи наличности от всички видове. Тъпо за овкусяването, и на мен не ми допада...🙄
Долче, не са в отделно пликче за съжаление. Мисля, че идеята им е била да направят нещо като заготовка за гладни и мързеливи европейци, един вид мяташ на котлона за малко да се задушат зеленчуците и имитираш бързо готвене на манджа 😁
По спомен захарта и другите добавки са много малко и не се усещаха почти, но аз понеже гоня ниски до нулеви въглехидрати, а и помня като слон (все още, ако хвана ковид ще видим), та се сетих защо не бях купувала скоро като ги споменахте.

# 194
Гледайте бележките още на място. Ако има нещо объркано, на информация отидете връщат парите.
  Не е по темата, но в Т-маркет няма път в който да съм пазарувала и бележката да е наред. Последния път ми бяха маркирали краставици вместо киви. То е от недоглеждане ясно ама кивито 1 бр е 0.99 стотинки, краставиците са 5 лв килото.

Общи условия

Активация на акаунт