КАУФЛАНД - тема 56

• 43 412
  • 750
  •   1
Отговори
# 300
Didity02 сега ли разбра, че няма безплатен обяд?Всичко това с карти, приложения и т.н. са маркетингови номера за по- голяма печалба😊

# 301
Единствено за местоположение може да получат информация, в зависимост от това къде пазаруваш.

# 302
  • СОФИЯ
Ала, бала. Няма как да разполагат с надеждна иф, особено за първите две подчертани.

# 303
Пазарувам само стоки на промоция. По този начин ще стигнат до грешен извод, че съм социално слаба. Joy
Нека, да ми предлагат стоки с още по-ниски цени. Sunglasses

# 304
  • СОФИЯ
А мен следва да ме заринат с риба и морски дарове Stuck Out Tongue Winking Eye Нищо интересно няма да се случи, просто ще спестим по едни 5 лева.

# 305
Те си правят някакъв техен си клиентски профил, който е ясно, че няма как задължително да отговаря на реалността. Аз може в Кауфланд да оставям 20 лв седмично, а в други вериги по 200...

# 306
Didity02 сега ли разбра, че няма безплатен обяд?Всичко това с карти, приложения и т.н. са маркетингови номера за по- голяма печалба😊
Още преди година всъщност. Но това за 1ст за р.д. както и 1ст бонус при достигане на суми и от скреч карти 1ст продукти си е чист безплатен обяд от Лидл..
Да видим Кауфланд какво ще предложат по-добро, понеже събират повече инфо от вас. Всякаква информация се краде и препродава на 3ти страни, не само местоположение..всичко де що правиш с телефона, а ние д**** супата
Чакам да видя "персоналните" оферти тук в темата до месец два...

# 307
  • оттам, откъдето започва България
Аз до този момент съм доволна от приложението.
Ползвахме купона на ММ и взехме още 10 бр. т. х-я Zewa. (определено е по́ на сметка от Фамилия Simple Smile)
Със сигурност е можело да направим покупка на всичко, което се предлага в купона, само от моя телефон, но в момента съм на друга вълна.
Като се върна ще видя какво ново има в приложението.Simple Smile

# 308
Аз напоследък от Лидл Св пренасочих към Кауфланд и биллла. Нямам място в телефона за приложението на Кауфланд Sad

# 309
  • оттам, откъдето започва България
Чистиш нещо и - има.

# 310
  • София
В Кауфланд не съм ходила може би 2-3 седмици.
Освен Кауфланд и Лидл, започнах по-често да посещавам Фантастико.

# 311
  • shumen
Аз харесах доста неща тази седмица.Утре след работа мисля да отида,но ако така вали ще се откажа.
ТХ и мен ми се видя много поскъпнала,но този път ще взема.Аз харесах хасковските козунаци.

# 312
  • София
Ядосана съм на себе си.... Колкото и да си  казвам,, край с К.толкова по често ходя..... Нищо неможе да се намери. Разместване по случай 10 г на филиала..... Много малко ми трябва да спра с него!

# 313
На коя фирма са тези хасковски козунаци?

# 314
На Тимс.
Аз бях купила от предната промоция, с локум и парченца плодове. Хубав беше.

Общи условия

Активация на акаунт