КАУФЛАНД - тема 56

• 43 259
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
От Лидл, 3-литровите туби.

# 631
Българските ягоди са 0.250 кг за 1.89, страхотни са.
Гръцките  са 0.5 кг/1.99, както си е обявено в брошурата.

# 632
Днес в ранен следобед, хляб Добруджа на промо няма, яйца на промо няма, кашкавал на промо - няма..  Rolling Eyes

# 633
  • София
Извинете, сигурна съм, че някъде сте обяснили, но може ли да кажете как да се вземе купонът за р.д. Мама има в неделя и искам да се възползва, но не виждам в приложението да е получено, въпреки че сложихме датата.

# 634
Ама Долче, на Пчелинчо/Медунчо не пише мед. Simple Smile Такива имитации не купувам. Сега намерих един забравен буркан мед, нали съм по запасите Sunglasses , захаросан е. Фалшивият мед не се захаросва.

Зехтинът е хубав, купувала съм, но на тази цена не бих го купила.
Сега съм отворила Примадона-та на Долче. Simple Smile Тя е от Лидл, де.

# 635
Дева, на коя марка е медът от запасите, който се е захаросал? Иначе съм чувала, че и това не било гаранция, че е истински, но...сигурно много хора- много мнения...🤔🤔
Днес нищо не взех от Кауфланд, нищо не ме впечатли достатъчно...Имаше портокали по 69 ст/кг, но не можах да реша какво ще ги правя и ме домързя да ги нося. 😄

# 636
  • гр. София
Септември имаше промоция на мед Булмед и си купих три. Еми докато изядем единият другите се захаросаха и то доста добре като мед. Баща ми гледаше пчели и ми заприлича на неговият мед. Така, че смело мога да заява, че меда е хубав. На Кауфланд Люлин има шатра някой знае ли нещо за нея. Кога ще я отворят.

# 637
Новата брошура 🌻

Още една брошура👇
50% намаление на избрани нехранителни стоки

Последна редакция: сб, 07 май 2022, 07:28 от lenak

# 638
Мерси за брошурата! Може би ще взема свинска плешка /ако не изглежда много зле/.
Мнение за тези четки за зъби?

Изварата...пускали ли са я преди?🤔
Мнение за гривната? Някакъв шанс да мери качеството на съня и да има аларма в час в който човек не е във фаза на дълбок сън?

# 639
Четките са много хубави, аз ползвам такива

# 640
Пийкок, мерси. А има ли възможност да се избира твърдостта- soft/medium или в промопакета слагат само от един вид?

# 641
За първи път днес си сканирах картата. Стана от втория път, но служителката беше наясно с нея. Започнах да трупам точки, но засега с този един купон седмично не виждам какво да ги правя.

# 642
Много малка ми се вижда тази брошура, сигурно ще има и друга. Аз също се чудя за фитнес гривната, че трябва да си меря кръвното, а не ми се купува апарат за кръвно Laughing Моля да споделите мнение, ако някой си е купувал такава. Много мразя да нося нещо на ръката и отдавна не нося часовници, но съм изкушена да се пробвам дали ще изтърпя нещо подобно.

# 643
  • Русе
Четките са много хубави, аз ползвам такива
А пък аз не съм доволна. Бях ги купила за село при една промоция в Кауфланд. Разраняваше ни венците. И ММ беше недоволен. Минахме си на лидълските, дето са разделени по средата. Мисля, че бяха само медиум.

# 644
От лидълските със сигурност има и soft, и medium.
Ще ги гледам и на място ще преценявам явно...

Общи условия

Активация на акаунт