КАУФЛАНД - тема 56

• 43 243
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
Вики, при мен е обратното Wink трябва да видя пазя ли кутията и дали пише какви са.

# 646
Изварата е с марка Мое, твое, наше. Тази седмица има топено сирене на тази марка. Отскоро се появи, не знам нищо за нея, предполагам, че може да е собствена марка.

# 647
Протектор за матрак ми трябваше, тъкмо навреме. Simple Smile
Долче, ще снимам после меда.

# 648
Чудя се на прахосмукачка някой има ли наблюдения

# 649
Ето го меда, на Булмед е. Миналата година е купен, до 2024 има годност.

# 650
Принципно, медът няма срок на годност.

# 651
И аз така мисля. Какво ще му се развали?

# 652
  • София
Според мен меда колкото повече стои, толкова по-добър става.

Лаваца крема густо, 4х250гр. вече е 19.99лв., а беше по 16.99лв. Sad

Последна редакция: сб, 07 май 2022, 12:20 от Amiamo

# 653
Мерси за брошурата! Може би ще взема свинска плешка /ако не изглежда много зле/.
Мнение за тези четки за зъби?
Скрит текст:
Изварата...пускали ли са я преди?🤔
Мнение за гривната? Някакъв шанс да мери качеството на съня и да има аларма в час в който човек не е във фаза на дълбок сън?
Скрит текст:
Ще го карам малко врачка надявам се да уцеля и да съм полезен. По опит от промоциите пускат само един вид най-често медиум. Това е по спомени от тези четки дето бяха 2 бр. за 1 лев.

Гривната е имитация на Сайоми, но е голям боклук и ценат и съответства. Този модел няма шансове да може да измери това което искате. Дано някой да каже дали е мерил. Беше пускана няколко пъти и имаше отзиви от закупили, но не точно по тази тема. Ползвал съм 2-3 модела гривни и часовници. Според мен си заслужава "неудобството". Дано да намерите модел да ви пасва на нуждите, да има издръжлива батерия и да се намират лесно аксесоари - резервни верижки и зарядни.

Последна редакция: сб, 07 май 2022, 15:48 от netman71

# 654
  • София
Според мен Неда колкото повече стои, толкова по-добър става.

Лаваца крема густо, 4х250гр. вече е 19.99лв., а беше по 16.99лв. Sad
В люлинския Лидл 5, все още има 6 пакета Лаваца за 24 лв.

# 655
Хубав е медът на Булмед и аз съм купувала от Кауфланд. Медът , доколкото знам  е единственият хранителен  продукт , който не се разваля. Захаросването не знам до колко е качествен критерий понеже в нас преди години правихме много конфитюри, сладка и т.н. плодови консерви с много захар и те също се захаросваха и после в разни печива ги влагахме.
Имаше някакъв начин да се тества с йод , но не съм сигурна дали за мед или за мляко беше това.

# 656
  • София
Медът се тества с химически молив.

# 657
Хранителните стоки в големите вериги минават лабораторен анализ, не се притеснявам за тях

# 658
Мисля, че с йод се тестваше кисело мляко...
Нетман, благодаря. 🙂 Помня аз, че поне няколко пъти е имало недоволни от някаква гривна, но не бях сигурна дали тази е същата. 😄

# 659
Чудя се на прахосмукачка някой има ли наблюдения
Имам прахосмукачката от два месеца, доволна съм, имаме котка в къщи и я купих основно за да обирам камъчетата пръснати около тоалетната и. Върши ми чудесна работа и за бързо почистване, единственият недостатък според мен е, че батерията не държи дълго, ако реша да почистя целият апартамент не издържа до края, но за основно почистване си имам един тулуп на Zelmer.

Общи условия

Активация на акаунт