Абонаментни кутии в България - Тема 23

• 51 688
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
  • София
И аз поръчах.

# 436
Момичета, може ли някой по-запознат със съставките да сподели колко изчистени откъм вредни такива са продуктите на dr.derm? Очния и слънцезащитата ми харесаха, нямам реакция, но се чудя дали и те не са с много химия.
Аз се интересувам от същите въпроси като вас и ще изчакам да каже някой, който е ползвал продуктите на Dr. Derm преди да поръчам.

# 437
Не съм много сигурна колко са ок

Все пак нека ползвали повече продукти на бранда да кажат.
Аз мога да дам отзив от първо ползване на измивния гел,маската и серума на Кос - мнооого ми хареса ефекта- кожата изглежда много чиста,гладка и подхранена тази сутрин.

# 438
Момичета, може ли някой по-запознат със съставките да сподели колко изчистени откъм вредни такива са продуктите на dr.derm? Очния и слънцезащитата ми харесаха, нямам реакция, но се чудя дали и те не са с много химия.
  Привет! Продуктите са ми интересни, но съставът въобще. Съдържат силикони, консерванти, парфюм навсякъде, включително в околоочния крем. BENZYL ALCOHOL в слънцезащитния крем, който както парфюмът е силно алергизираща съставка. Това е на пръв поглед.
Може и да нямате реакция веднага, но с времето нещата се натрупват и влияят в много направления. Това е накратко.
Всеки преценя за себе си. Аз съм пас. 🙂

# 439
Момичета, кога "Кибрит" обявяваха новата месечна кутия "Кибрит"? (в случая за юни)

# 440
Благодаря за мнението. Винаги съм се старала да ползвам по-натурални продукти и може би това е и причината кожата ми да изглежда все още сравнително добре. Иначе да- примамливо изглеждат нещата в кутията, особено хидрогела.

# 441
Всичко е индивидуално, няма как да знаем предварително, а после може да е късно. Натуралните съставки също може за причинят алергични реакции, но поне смятам не влияят така на репродуктивната, имунната, ендокринната и др. системи.
Ето в този сайт има много полезна информация. Който желае може да разгледа.
https://www.ewg.org/skindeep/
🤗🤗🤗

# 442
Аз се интересувам от кутията на Кибрит за юни месец, защото ще има козметика на Руми. На снимката, която постнахте за продукта на Руми, изглежда че ще бъде някой от балсамите за устни. На мен ми се иска да е крем за лице или околоочен. Ще изчакам да разкрият първо двата продукта преди да поръчам.

# 443
Аз ползвах околоочния на Др Дерм от кутията на Кибрит миналата година. Тъмните кръгове под очите ми изсветляха малко, но ми беше тежък. Бях използвала около половината опаковка и забелязах, че са ми излезли много милиуми по скулите и клепачите и спрях да го ползвам. Той е един от малкото околоочни, които не ми дразни очите и помага при тъмни кръгове.
Предлагам, че и другите им продукти ще са тежки за мен.

# 444
  • Стара Загора
Аз съм пас за тази кутия. Слънцезащитен си купих преди седмица след като гледах видеото на Agleu в ютуб за топ класацията й за слънцезащита.
Ще чакам юнските подсказки, че ми е интересно кое ще е на Руми.

# 445
  • Варна
Аз с малко тъп въпрос, но какво ще рече Колагенов хидрогел за лице. Това като почистваш гел за лице ли е, или някакъв вид серум Thinking

# 446
  Привет! Продуктите са ми интересни, но съставът въобще. Съдържат силикони, консерванти, парфюм навсякъде, включително в околоочния крем. BENZYL ALCOHOL в слънцезащитния крем, който както парфюмът е силно алергизираща съставка. Това е на пръв поглед.
Може и да нямате реакция веднага, но с времето нещата се натрупват и влияят в много направления. Това е накратко.
Всеки преценя за себе си. Аз съм пас. 🙂

Бинзиловият алкохол доста често се използва в натурилната козметика наред с други неща, като консервант (разрешен от спецификациите Cosmebio, Cosmos, NaTrue, BDIH), има антиоксидинтни свойства, разтваря съставките... В малки количества този алкохол няма почти никакъв ефект върху кожата. Силикон в слънцезащитата няма.

# 447
Хидрогела е овлажняващ гел за лице който се нанася непосредствено преди крема за лице. Аз лично ползвам този на Profiderm и съм доволна. Предлага се от дистрибутора на Др Дерм (Cosmetics Bulgaria) и виждам че имат много други продукти които са същите като на Др Дерм, само търговската марка е различна. Примери :

https://www.cosmeticsbulgaria.com/product/kolagenov-hidro-gel-za … erm-professional/
- Но е 120 а не 50 мл

и

https://www.cosmeticsbulgaria.com/product/krem-za-lice-hydraderm … erm-professional/

# 448
  • Варна
Благодаря за обяснението.
Питах кибрит за кутията за юни и ми отговориха:
Привет,

Кутийката за Юни месец ще бъда обявена след официалните дати за доставка на кутийка Май.

Поздрави,
Екипът на Кибрит БГ

Датите за доставка са:
Доставка: между 10-ти и 14-ти май
Значи от 15 нататък би  трябвало да я обявят.

# 449
Кутийката е поръчана! МНОГО съм доволна от селекцията и от всичко имам нужда, а някои неща ги ползвам! Гела от вчерашната кутия много ми хареса. Снощи си измих лицето и го оставих няколко минутки да подейства като пилинг и след това си почистих лицето с флорална вода и по тампончето нямаше никакви замърсявания, а кожата ми беше мека. Да отбележа имам мигли и не нося моливи и спирали - това предполагам има значение и може за около очите да трябва друго почистване. Смятам като ми пристигне млякото да правя двойно почистване, защото е мицеларно.

Козметичката ми е казвала, че този на Профи е с по-рядка консистенция и някои други продукти също (затова и по-голямото количество), защото се работят с ултразвук и разни там ролери и дерма пен, докато този на Dr. Derm е формулиран с гъстотата необходима за директна употреба в кожата + има сребро в него. Поне, ако съм запомнила правилно.

Аз съм си купувала само на Dr. Derm, защото когато живеех в чужбина само него можех да си набавя с поръчка точно от същия сайт. Профи май се предлага предимно по салони тук и един два сайта само на територията на БГ.

Общи условия

Активация на акаунт