Абонаментни кутии в България - Тема 23

• 51 649
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
Момичета, слагате ли друг крем като основа под слънцезащитата? Аз досега съм била само с него, но като ви чета, оставам с впечатление,че трябва да има нещо отдолу.
Моите впечатления от майския Кибрит са много положителни. Дори ми се иска да си взема още една, но поръчах Др.Дерм, изкушава ме и Руми, а и се надявам на Миланеси скоро, затова ще се въздържа. Изобщо Кибрит са много, много добри.

Аз си ползвам сутрин серум, крем и тогава слънцезащита. Серумът ми може да се ползва и като основа за грим, така че винаги го слагам. Не мисля, че слънцезащитата замества дневния крем. 😊

# 496
  • София
Пробвах мицеларното мляко като 1ва стъпка в двуфазно почистване - добре се справи, леко по дразни очите.

Сееумът с лайка ми е тежък за този сезон, оставям го за по-студени дни.

# 497
  • Стара Загора
Някой пробва ли маската на Кирил от Ayan? Остави ми малко лепкаво усещане след измиване на лицето

# 498
Направи ми впечатление, че във фейса страницата на Кибрит под кутията на Др. Дерм има 19 коментара, а като се отворят излизат 2-3. Да не би да е имало негативни и те да са ги изтрили, което ще е тъпо.
Когато отворите коментарите са филтрирани най-релевантните по подразбиране. Ако изберете от менюто на коментарите да се покажат всички, ще ги видите.

# 499
Някой пробва ли маската на Кирил от Ayan? Остави ми малко лепкаво усещане след измиване на лицето
Аз я изпробвах. Нямах лепкаво усещане, даже напротив-усещах кожата но лицето си много добре.

# 500
  • Бургас
Зависи от кожата.Ако е суха като моята,всичко попива.
Маската още не съм пробвала,но серумът и измиващия гел+ боди лосионът са много хубави.

# 501
  • София
Мда, чак се замислям за още една майска...

# 502
Момичета, някой поръчвал лк е mystery box 2 , от pretty box?

# 503
  • Бургас
Донесох си кутийката Кибрит с Dr.Dream.
Бреййй ...браво на българските брандове.
Наплесках се обилно след проверка на състава(имам алергии) с магнет хидратиращия крем и мога да кажа,че съм много доволна.Почти като консистенцията на крема Bottega vita-age-in.

Ще пробвам и кремчето за около очи,дано е хубаво.Аз си мажа навсякъде по лицето от тези кремчета,а на Dr.Dream е и цели 30 мл...кеф.

Серума довечера ще пробвам,нали съм муня,прочетох,че се слага под крем,след като вече бях намазала крема...

# 504
  • София
Никой не се похвали, че е взел кутията с шийт маски на Кибрит, а уж много се чакаше. Simple Smile

Аз се отказвам от Др. Дерм, но се замислям за майската. Simple Smile

А отзиви от серума на Caprea от Good Box? Сега го има в една чуждестранна кутия и се чудя.

Последна редакция: пт, 13 май 2022, 16:32 от bebsun

# 505
Тази между другото е доста щадяща за моите антислънцезащитни очи Simple Smile

# 506
  • Бургас
Благодаря,не знам,честно казано.
Веществата,които слагат в кремовете като слънцезащита,също ми дразнят и кожата.
За очите нямам думи,щипе,пари,сълзи ми текат...
Направо не ми се пробва.
Кремове ползвам дори без нисък фактор,точно затова се зарадвах на серума,крема и околоочния крем на Dr.Dream.

# 507
Никой не се похвали, че е взел кутията с шийт маски на Кибрит, а уж много се чакаше. Simple Smile

А отзиви от серума на Caprea от Good Box? Сега го има в една чуждестранна кутия и се чудя.

Уникален серум е. На мен това ми беое първият серум с Ниацинамид и съм очарована. Кожата ми блесна с него.

# 508

Аз сега го ползвам. Бях споделила мнение. Много ми харесва. Попива много бързо и това че не е мазен също ми допадна. Имах доста пъпчици, а сега забелязвам че са изчезнали.
Забелязвам също, че кожата ми не е суха и не се зачервява от слънцето, а слънцезащита не ползвам все още. Според мен е най-добрият серум от кутиите, който съм пробвала за сега.

# 509
И от мен един глас за този серум Hands V Искаше ми се по-бавно да свършва само Grinning

Общи условия

Активация на акаунт