Абонаментни кутии в България - Тема 23

• 51 741
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Масленото почистване се използва вечер или и сутринта?
Вечер.

# 211
🚨🎁SNEAK PEEK 🎁🚨
Време е да ви разкрием и продукта мечта за месец Май .

Маската за лице Skinfood Food Mask Pear Mint🤩 ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.
Тя ще освобожди нечистотите в порите и ги изтегли, ще почисти кожата в дълбочина, ще предотврати прекомерното образуване на себум и няма дразни кожата.
Месец Май пристига с първите летни лъчи, а ние вече си мечтаем за коктейл на плажа!
Затова решихме да ви отведем с нас в свят на прекрасни летни аромати! ☀
Кутията за месец май е тук, а ние я кръстихме MOJITO! 🍹
В нея ще откриеш прекрасни летни аромати на мента и , прекрасна захарна грижа и един нежен завършек за твоята коса!

Побързай и резервирай своята кутия сега, бройките са ограничени !⏰

Mojito Май ще се изпраща между 10-15.05 ! 🚛
https://heybea.com/index.php?route=product/product&path=91&product_id=138

Това разкриха Hey Bea Box.
Wooden Spoon също пуснаха кутия за бебета и майки, но ми се струва скъпичка.
Този месец още не съм решила какво да взема. Нищо не ми трябва, но хич не ми се остава без кутия🤦🏻♀

# 212
Поръчах си тази "кутия" от френч бокс. Очаквам я. Дори не е кутия, защото нещата пристигат в калъф за лаптоп, който със сигурност ще използвам, а не е никакъв картон, който ще изхвърля или просто ще прашлясва, тъй като вече имам много други😁 Много харесвам марката L'Occitane и точно кремчето за ръце съм го ползвала и харесала. Много бях скептична към тази инстаграм страница, но благодаря на дамата, която я сподели 😍 Ще пусна снимки, когато пристигне 😛
Скрит текст:

и аз получих моята "кутия" - чак сега, защото ми я поръча приятелка, аз нямам инстаграм профил
на пръв поглед много ми харесва и ще ползвам всичко
дали има още нещо ново и интересно?

# 213
  • Пловдив
🌞SNEAK PEEK🌞 Любим български бранд ще ни гостува отново през #май, за да допълни вълнуващите изненади в месечната кутийката 👉 очаквай продукт от Dr. Derm Professional : Д-р Дерм Профешънъл

🙋‍♀️ Получихме страхотни отзиви за тяхната иновативна, високачествена и нежна към кожата козметика след като миналата година те срещнахме с тях за първи път.

🥰 Ето защо ще им се доверим отново и ще те зарадваме с техен продукт в #майското кибритче. 🌿

🙈 Имаш някакви предположения какъв ще бъде той? 😊

👒 Пролетното настроение е във въздуха, а ние нямаме търпение да изпратим твоята зареждаща и красива кутийка с общо 6️⃣ изненади, сред които Dr. Derm, AYAN и KOS PARIS. 🎁

🌸 Комбинирай слънчевото време с любимата си месечна изненада!

# 214
За д-р Дерм знаем отдавна, май ще е измиващият продукт за лице.Ще имат и специално издание със слънцезащита. Ако сте ползвали, споделете мнения.

# 215
  • Пловдив
Аз в тази тема споделях, че съм доволна от слънцезащитата на др Дерм. Включително и на детето лицето мазах с нея.

# 216
Не се сдържах и поръчах майкското Кибритче, а съм се затрупала вече.... Много ме изкуши маската за лице, надявам се да има и някои душ гел, че съм останала с много малко.

# 217
Аз вече си чакам bgbox с масления продукт, обаче сега видях за безплатната доставка над 60лв. и си харесах още една кутия. И понеже гледам е от март има ли някой с отзиви от нея?

https://bgbox.shop/bg-product-details-14.html
За околоочния на Lumibee четох много добри отзиви. Аз имах техен маслен почистващ продукт и бях много доволна. Блестящия гел на Brave New Care го имах миналата година от Кибрит мисля, също беше много приятен летен продукт.

# 218
От 1,6  години си поръчвам кутии.
Резултат :Кашон с продукти  към които имах високи очаквания ,а си мажа ръцете и краката с тях.
Според мен опаковките за кутиите не са пълни със същия продукт , който е в опаковките в магазините и сайтовете на брандовете.
Нашите опаковки са пълни с глицерин , вазелин ,аромат ... активната съставка е в минимално количество.
Отделно на кутиите си купувам козметика за определените ми нужди и на марки които харесвам.
От шампоана и балсама  на Milanesi си докарах проблем на скалпа , кремовете и маските лепнат, не правят нищо и даже някой миришат неприятно и силно , измивните за лице ми щипят някой ,други не си вършат работата. Единствено душ гелове и някой скраб за тяло ползвам ,поне нямам високи очаквания към тях.И нещата за хапване стават 😋
Равносметката:
За тези пари за кутии с продукти , които не се знае дали ще ми паснат и т.н няма смисъл .
По добре 5 неща да имам ,но да ги ползвам с удоволствие .
Интересно ми е да ви чета и се радвам ,че има доволни ,но явно кутиите не са за мен .
P.s От двойни почистване съм мн доволна, лицето ми се прероди , както  и от тонер след измиване .

# 219
Varna Premier 614198, и аз мисля по подобен начин, но не съм съгласна, че в кутиите масово се слага различен продукт от оригиналния. Купувала съм някои неща, особено на български марки, повторно от официалните им магазини и са били абсолютно същите като консистенция и ефект. Но безразборното купуване на кутии определено води до натрупване на ненужни количества и продукти, които не са особено добри. Аз затова се ограничих само до Кибрит и поръчвам кутия, когато нещо наистина ми грабне интереса.

# 220
За д-р Дерм знаем отдавна, май ще е измиващият продукт за лице.Ще имат и специално издание със слънцезащита. Ако сте ползвали, споделете мнения.

Аз от кога рева за измивен продукт за лице за лице в кутия! А майската кутия я купих преди даже да разбера за него, защото и мен маската ме изкуши. Дано да има и нещо антицелулитно или тоник. С нетърпение очаквам и кутията на Dr. Derm - те са супер марка, ползвам редовно няколко техни неща вече, а слънцезащитния ми намалява така че, ще се ослушвам!

# 221
А дали ще има реално кутия на Dr. Derm? Кибрит бяха загатнали, че ще има,  но сега с включването на техен продукт  в майската кутия малко започна да ме съмнява.

# 222
А дали ще има реално кутия на Dr. Derm? Кибрит бяха загатнали, че ще има,  но сега с включването на техен продукт  в майската кутия малко започна да ме съмнява.

Може и да е след майското издание? Аз лично бих се разочаровала ако няма. Един продукт е супер, но в отделна кутия ще има поне още 4-5. Аз им гледам нещата и почти няма нещо, което бих върнала.

# 223
Varna Premier 614198, и аз мисля по подобен начин, но не съм съгласна, че в кутиите масово се слага различен продукт от оригиналния. Купувала съм някои неща, особено на български марки, повторно от официалните им магазини и са били абсолютно същите като консистенция и ефект. Но безразборното купуване на кутии определено води до натрупване на ненужни количества и продукти, които не са особено добри. Аз затова се ограничих само до Кибрит и поръчвам кутия, когато нещо наистина ми грабне интереса.
Подкрепям. Мисля, че това важи за тези вносни марки, които даже няма как да си поръчаш повторно. И мисля, че има някои, които правят продуктите си само за кутии. Така, че гледам да поръчвам кутии с реални брандове, които си представят продукта такъв какъвто е!

# 224
Момичета, Pretty box са пуснали три кутии на цената на две. Ами поръчах🤷🏻♀ Тази за март я гледам отдавна.

Общи условия

Активация на акаунт