Абонаментни кутии в България - Тема 23

• 51 734
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Само мен ли не ме изкушава Кибрит?! Със серуми и маски съм зарината. Както и измивни продукти за лице. Скоро имаше и в кутии даже. Супер инономично вървят при мен. Освен да започна да ги изхвърлям след известно време употреба.

Разгледах кутиите на Pretty Box, но никой продукт не ме грабна толкова, че да поръчам.

Нещо май взех да се насищам на кутии, което е добре. Поне на българските, де. Харесала съм 1-2 чуждестранни. Simple Smile 

# 226
  • Пловдив
Маски мога да ползвам ежедневно, като струпам няколко имам за всеки ден да мажа различна. Поръчах Кибрит, ще видя какво ще го правя серума, че нещо не са ми удобни такъв тип продукти. Аз няколко месеца не поръчвах кутии, а сега маската за лице и коса ще ми влязат в употреба на др Дерм също предполагам, че ще ми хареса продукта, надявам се и другите да са интересни.

# 227
# 228
  • София

Нашите опаковки са пълни с глицерин , вазелин ,аромат ... активната съставка е в минимално количество.
Да и специално наемат персонал, който да вади оригиналното съдържание на тубичките и да ги пълни с вазелин и да ги пратят в кашон. Гениално! Не бих се сетила!

Колко мнителен е станал българина, не е истина!

Аз съм от късметлиите! В моите тубички и кутийки съм имала само оригинални продукти. Ползвам си всичко от Кибрит-само него поръчвам с голям кеф, но обикновено правя пауза между две кутии, за да не се заривам излишно.

# 229

Нашите опаковки са пълни с глицерин , вазелин ,аромат ... активната съставка е в минимално количество.
Да и специално наемат персонал, който да вади оригиналното съдържание на тубичките и да ги пълни с вазелин и да ги пратят в кашон. Гениално! Не бих се сетила!

Колко мнителен е станал българина, не е истина!

Аз съм от късметлиите! В моите тубички и кутийки съм имала само оригинални продукти. Ползвам си всичко от Кибрит-само него поръчвам с голям кеф, но обикновено правя пауза между две кутии, за да не се заривам излишно.
И аз за празнене на тубички, не съм се сещала. Вероятно се има предвид пълнене на тубичките с друго съдържание, когато са предназначени за кутии. Повечето, ако не всички фирми, които участват с продукт в кутия получават поне месец по-рано заявка за точна бройка. От една кутия например казаха, че Авант нямат срок на опаковките, но няма проблем, защото се приготвят и пращат непосредствено преди това, специално за кутията, а не стоят в склад.

# 230
🎉 ПО СЛУЧАЙ СВОЯ 1️⃣ РОЖДЕН ДЕН, PRETTYBOX ОБЯВЯВА СВОЯТА СПЕЦИАЛНА MYSTERY BOX 🎁 БЪДИ ОЩЕ ПО-КРАСИВА И НЕУСТОИМА СЪС СПЕЦИАЛНОТО НИ ИЗДАНИЕ 😍 НАСЛАДИ СЕ НА НАЙ-ДОБРАТА КОЗМЕТИКА САМО ЗА 21.90ЛВ

# 231
🎉 ПО СЛУЧАЙ СВОЯ 1⃣ РОЖДЕН ДЕН, PRETTYBOX ОБЯВЯВА СВОЯТА СПЕЦИАЛНА MYSTERY BOX 🎁 БЪДИ ОЩЕ ПО-КРАСИВА И НЕУСТОИМА СЪС СПЕЦИАЛНОТО НИ ИЗДАНИЕ 😍 НАСЛАДИ СЕ НА НАЙ-ДОБРАТА КОЗМЕТИКА САМО ЗА 21.90ЛВ
Какво ли може да има? Аз чакам от тях три кутии на цената на две. С една приятелка ще си ги поделим. Ако бях видяла това по- рано, щях да взема и една мистери.🤷🏻♀

# 232
Момичета, има ли някоя от предстоящите кутии, която да е с маслен продукт за почистване на лице?

# 233
Bgbox е с почистващо масло на Saffre.

# 234
  • Бургас
Поръчах си и аз Кибрит,засега съм много доволна,че ще има серум и маска за коса и лице.

И утре или в събота ще идва втората ми кутия от абонамента от Pick n dazzle.
Харесват ми продуктите от пролетната и първата абонаментна кутия,някои не са уау,но ги ползва,в други съм влюбена.

# 235
  • Варна
mariqivanova799, моята кутийка пристигна във вторник. Тези неща си избрах:

# 236
Здравейте, аз минавам да споделя мнение за серума от февруарската гуудбокс caprea.
Сега му дойде реда и след седмица ежедневно ползване лицето ми светна, изчезнаха ми доста от пъпчиците, с които наскоро се сдобих и пази лицето ми от слънцето. Най-много ми хареса консистенцията, която се нанася много леко и приятно не е мазен като повечето. Най-хубавият серум, който имам от кутия.
Добре ще е серумите в кутиите да са от този вид, вместо мазните, които могат да се ползват само зимата и то вечер.

# 237
# 238
Здравейте, аз минавам да споделя мнение за серума от февруарската гуудбокс caprea.
Сега му дойде реда и след седмица ежедневно ползване лицето ми светна, изчезнаха ми доста от пъпчиците, с които наскоро се сдобих и пази лицето ми от слънцето. Най-много ми хареса консистенцията, която се нанася много леко и приятно не е мазен като повечето. Най-хубавият серум, който имам от кутия.
Добре ще е серумите в кутиите да са от този вид, вместо мазните, които могат да се ползват само зимата и то вечер.
Този серум го нямам, но в момента точно такъв си търся. Обичам воднисто те, които попиват добре и не се усещат изобщо. Тези като олио никак не ги харесвам. Сега получих този на Droctors Formula с куркума от Прити бокс март. Той е бял с консистенция на лосион. Чудя се дали въобще да го задържа или да го пусна в размените, но може и да не омазнява🤔

# 239
Някой знае ли дали пачовете за очи от последното издание на Кибрит могат да се закупят от някъде? МНОООГО ми харесаха!

Общи условия

Активация на акаунт