Абонаментни кутии в България - Тема 23

• 51 726
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
Някой знае ли дали пачовете за очи от последното издание на Кибрит могат да се закупят от някъде? МНОООГО ми харесаха!
Маските на Beauty pro всичките са хубави, но навсякъде ги дават изчерпани в сайтовете, в които се предлагат. Между другото, Кибрит ще има техни маски, чакаме да ги разкрият, но личат от сенките на долния ред.

Последна редакция: чт, 28 апр 2022, 17:23 от MilaNina

# 241
Някой знае ли дали пачовете за очи от последното издание на Кибрит могат да се закупят от някъде? МНОООГО ми харесаха!
И нам много ми харесаха пачовете!. Може да попитате Кибрит дали има от къде да се купят.

# 242
  • Варна
Първите 500 закупили билети за Glamour Beauty Festival 2022 ще получат подаръци на стойност 150 лв. Ето малка част от продуктите, които ви очакват в нашия Goodie Bag, скоро ще разкрием и останалите бюти съкровища 🛍Билети все още има на https://bilet.bg/bg/events/glamour-beauty-festival-2022/3106
Побързайте 💋💄💅🏻💕
💕Шампоан за непокорна и хвърчаща коса TRESemmé Keratin Smooth
💕Овлажняващ и подхранващ околоочен крем Kiehl's Creamy Eye Treatment with Avocado
💕Анти-ейдж флуид за тънка коса Revalid Anti-Aging Fluid
💕Озаряваща база за грим Wibo Doll Highlighting Primer
💕Мултифункционален пигмент Aurora от Rashidi Beauty

# 243
  • Бургас
mariqivanova799, моята кутийка пристигна във вторник. Тези неща си избрах:

И аз ще покажа утре моята.
Ако не харесаш крема,ще разменя нещо за него.
Много го харесах вече, много ми свикна с него кожата.
Но съм почти 99.99% сигурна,че ще ти хареса.
И аз ще имам подарък околоочен на Авант,а и още някаква маска за хидратация за много суха кожа.
И онази палитра на Miss Cop,някой беше питал за нея.
И сенки на Paese...
Вероятно в 08:55 вече ще приритвам пред офиса на Спиди.

# 244
  • Варна
Това е любимата ми марка  в Pick N Dazzle. Ползвала съм синия серум, всичките им околоочни и продукти за тяло, а от лосиона купувам и ползвам по 2-3 месечно- кожата ми го обожава.

Последна редакция: чт, 28 апр 2022, 21:18 от bubanka

# 245
  • Бургас
И на мен ми хареса.
Но и шампоани,и пяна за душ,серумът на Paese,интимният гел на Ecooking...са повече от разкошни...

# 246
Две от мазилата на So Simple, които имам сравнително от скоро...Ягодовото беше много коментирано, другото е с блясък...много му се канех за това лято и съм супер разочарована 😑 За пръв път ги отварям и двете, в годност са до 12.22. Не миришат неприятно, след разбъркване също ми изглеждат гнусно и на буци...заминават в коша.

# 247
Две от мазилата на So Simple, които имам сравнително от скоро...Ягодовото беше много коментирано, другото е с блясък...много му се канех за това лято и съм супер разочарована 😑 За пръв път ги отварям и двете, в годност са до 12.22. Не миришат неприятно, след разбъркване също ми изглеждат гнусно и на буци...заминават в коша.
Такива са. За мен също са ужасни. Имах и един лосион на диви ягоди с помпичка, пак беше същия- беше се разделил на водниста течност и мазна. Ужас. Но пък този маслото с кафе от тематичната кутия с кафе на Гууд бокс беше пак на So Simple и беше едно от най- хубавите, които съм имала. Явно имат и попадения, но аз съм отвратена и предубедена към тях заради тези воднисто- мазни лосиони/ кремове.

# 248
Аз наскоро изхвърлих една мицеларна вода от тях, че беше помътняла и замирисала на гранливо. Маслото за след плаж от миналогодишнен летен Кибрит е ужас: мазнее и щипе от мента Sad Само олиото за слънце харесвам от тях

# 249
Мицеларната вода и аз не я харесах на sosimple, лосиона с ягода беше гаден, но харесвам останалите им продукти включително антицелулитното масло. Просто продуктите им се развалят много по-бързо от дадения срок, дано скоро пак да има от маслото с кафе, то наистина беше хубаво.

# 250
  • Пловдив
Аз пък много харесах маслото за след плаж, чак взех и втора опаковка. Тази година също ще закупя такова.

# 251

Ето я и новата Bellebox. Само червилото съм пробвала, не е лошо, но не е кой знае какво.

# 252
Тези продукти в Белбокс съм ги виждала в английски кутии,new seed e хубава марка,аз съм имала маската им за коса с папая само,но знам че имат боди скраб също.Хубава кутия според мен

# 253
GoodBox
👒 Кутията за месец #май е вече тук и е изцяло вдъхновена от пролетното настроение и слънце. 🌞

☀Този месец, акцентът ни е грижа и подготовка на кожата за идващото лято и слънчевите лъчи. 🕶 И освен това, сме избрали  6⃣ изцяло нови марки, с които да те запознаем!

🍈 Подбрали сме 6 натурални козметични продукта и 2 вкусотийки, които да донесат много радост в деня ти. 👗

www.goodbox.bg/product/good-box-may

# 254
  • София
Точно Космополитън е най-най-хубавото червило за мен от серията на НЛ! Другото ми любимо е Супер Модел!
Космополитън-а поръчах миналата година, още щом излезе и се превърна в хит! Много трайно и ефектно със златните частици в него, почти недоловими за окото. Не изсушава и стои комфортно. За под маска ми беше любимо! Никога не се притеснявам, дали нещо се е разместило около контура или размазало.

Общи условия

Активация на акаунт