Абонаментни кутии в България - Тема 23

• 51 724
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
  • Бургас
Радвам се като малко дете:

Това са подаръци от тях:

# 256
Някой пробва ли скраб маската за лице от кутията на Jorgobe, че само тя ми остана неотворена?
Също и за марката Pixie мнения? Видях, че ще има тоника с гликолова киселина следващия месец и ме заинтригува.

# 257
  • София
Не отказа Bellebox само заради червилото. Нямам, обаче известие от куриера.

# 258
Ох май се изкуших за гб 🤔🤔😁🥰

# 259
Радвам се като малко дете:
Скрит текст:

Това са подаръци от тях:
Еха,кутията е супер ! От кой абонамент е?

Последна редакция: нд, 01 май 2022, 13:10 от bubanka

# 260
  • Бургас
От 70 лв е,имах само 1 лв за доплащане,иначе си излезе точно както е в плана.
Ами...шампоани,душ гел,парфюмче...
Доста неща има.
И както вече всичко е скъпо...
Е добре като цена: качество

# 261
И аз да кажа, че получих обаждане от бгбокс и си чакам кутията с измивното до ден - два Simple Smile. Та скоро ще давам отзиви хихихи...

# 262
И аз да кажа, че получих обаждане от бгбокс и си чакам кутията с измивното до ден - два Simple Smile. Та скоро ще давам отзиви хихихи...

Идеално, значи идната седмица към вторник /сряда ще пристигнат. На мен не са ми звъняли, но предполагам че доставката ще бъде както е упоменато в сайта им, в рамките на идната седмица.

# 263
  • София
Слоч на сенките

Слоч червило - - все още не е засъхнало до пълен мат. ( Bellebox)
Направи ми добро впечатление,че са запечатани с фолио лосиона и скраба - както е редно.
Доволна съм от кутията аз.

# 264
Страхотни  цветове 🥰

# 265
Имам известие за Bgbox. Не очаквах да я изпратят в събота и затова поръчах до офиса, който е близо до работа ми. Не знам дали ще успея да я взема днес.
Поръчала съм абонаментната им кутия и Цветница с околоочния крем.

# 266
Аз нямам ни звук, ни стон, ни вопъл за кутията на Бгбокс.Само имейл получих за направена поръчка и дотам.

# 267
И аз съм така с Bgbox . Нито са ми звъняли, нито пък имам известие от куриера. Само получен имейл за направена поръчка.

# 268
На мен ми се обадиха, защото бях поръчала двете кутии. Цветница я изпращат няколко дни след направена поръчка, а другата е от абонаментните им. Питаха ме дали заедно да ги изпратят  с безплатна доставка или първо Цветница, в този случай трябваше да заплатя две куриерски такси. Очаквах ги през следващата седмица

# 269
Аз нямам ни звук, ни стон, ни вопъл за кутията на Бгбокс.Само имейл получих за направена поръчка и дотам.
Доставките нали са след 01.05. Не знам дали понеделник ще работят🤷🏻♀Може би вторник- сряда ще са доставките.

Ето я мистериозната Прити бокс
Скрит текст:
Скрит текст:
Това е Прити Бокс мистъри.

Последна редакция: сб, 30 апр 2022, 13:24 от OliaMirchovska

Общи условия

Активация на акаунт