Абонаментни кутии в България - Тема 23

• 51 726
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
# 286
В коя кутия щеше да ама слънцезащитен стик и ставаше ли за лице?
Подновявате ли слънцезащитата на лицето през деня и как го правите ако сте с грим?

# 287
В коя кутия щеше да ама слънцезащитен стик и ставаше ли за лице?
Подновявате ли слънцезащитата на лицето през деня и как го правите ако сте с грим?

Слънцезащитен стик има в кутията на You are worth it box

# 288
И аз се чудя как да си сложа слънцезащита върху фон дьо тена 😀

# 289
  • София
Правилно е да е под ФДТ-а, а не върху него. За това си има спрейове със СПФ. Ла Рош имаха такъв с 50 ф-р съм ползвала преди време.

# 290
  • Бургас
Не ме бива в суочовете,но бях обещала.
Палитрата е с цветовете на златото, невероятно стои на светлина.
Не вярвам,че е бюджетна палитра,честно.

# 291
Момичета, имате ли новини от Бгбокс, пишеше доставка между 1ви и 6ти Май, но нямам никакво съобщение от спиди 🤔

# 292
Днес май Спиди не работиха. Аз не получих E-mail от Спиди да очаквам доставката, а само съобщение в събота, че е в офиса.

# 293
💜 Вече знаеш, че през #май ще те поглезим с 6️⃣ козметични изненади, сред които Ревитализираща лилава маска за лице от AYAN ➕ Серум с лайка от KOS PARIS ➕ Маска за блестяща коса от Mélusine Cosmetics. ✨

🤫 Можеш ли да довършиш картинката със своите предположения за останалите продукти в това издание?

😍 Нека ти подскажем, че това са 3 страхотни продукта от Испания, Холандия и България и сме сигурни, че ще бъдат любимо допълнение към твоята пролетна грижа... 🌞

✈️ Майското кибритче е перфектната кутия, която да те вдъхнови за пътешествие, защото съдържа сезонни продукти, с които ще се чувстваш красива, свежа и сияйна. 🌸

🎁 Подари си изненада и вълнение с това магично #пролетно издание.

# 294
Правилно е да е под ФДТ-а, а не върху него. За това си има спрейове със СПФ. Ла Рош имаха такъв с 50 ф-р съм ползвала преди време.
Спрейовете въобще не ми вдъхват доверие, ползвала съм го на Ла Рош и подобен на Гарние, след това си купих и за тяло и лятото в което използвах спрей вместо традиционните лосиони и кремове се обринах ужасно много, а дори не се пека и в повечето време съм със слънцезащитно облекло. Под фдт винаги ползвам фактор 50, но тъй като съм с пълен камуфлаж въобще не подновявам в ежедневието си.

# 295
  • София
Pretty Box Mystery явно са различни.

Ето я и моята

Скрит текст:

Ох, този лосион много го исках, ама не ми се поръчваше цяла кутия заради него.

Мнения за продуктите на Spa Ceylon? Не съм ги ползвала досега.

GymBox за м.Май, но са изчерпани наличности.

Какво е това в малкото пликче и тениската с принт ли е ? Предизвикателството тип календар ли е ?
Аз поръчах за март и април, но за май се чудех. За мен не си избива парите, но ако ей така искаш нещо за изненада.

# 296
Не разбирам защо още нямам ни вест ни кост от BGBOX. Вярно че доставките бяха обявени за периода 1-6 Май, днес е 3ти и нищо....

# 297
Не разбирам защо още нямам ни вест ни кост от BGBOX. Вярно че доставките бяха обявени за периода 1-6 Май, днес е 3ти и нищо....
Пишете им във фб. Много са отзивчиви.

# 298

Може би, защото днес е първият пълен работен ден за месеца. Trollface

# 299

Може би, защото днес е първият пълен работен ден за месеца. Trollface

Хахах вярно, дано утре имам известие иначе ще им пиша определено 🙂 Някоя от вас получи ли си кутията днес?

Общи условия

Активация на акаунт