Абонаментни кутии в България - Тема 23

• 50 543
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
Подсказката беше реклама в майската кутия

# 541
GB май забравиха, че днес е 15 ти😉. Аз сега видях, че самър кутиите ще са 3 варианта 🤔

# 542
Те обичат да ни държат в напрежение 😉
Забелязала съм и друг път, че не си чупят ръцете на обявената дата 🙈

🎇PS Много бих се зарадвала на крем за тяло с блестящи частици 🎇

# 543
MFB:

✨💞 Супер Промоция ✨💞

Само за 19.95 лв. вземи кутия пълна с премиум козметика за лице и тяло!

Ето какво съдържа:
❤️ Омекотяващ лосион за тяло с екстракт от лайка за чувствителна кожа Solimo 500 мл.
💛 So Eco Gentle Face Buffer Подложка за почистване на лицето от луфа и памук, веганска
💗 Define Pure Therapy подхранващ и възстановяващ балсам за суха и изтощена коса 200 мл.
💙  Belei - Мицеларна вода без алкохол и без последващо изплакване, за почистване на нормална кожа, 200 мл.
🤍 Корейска натурална перлена маска за лице, против стареене, премахване на акне и черни точки Rire 20 гр.

👉 Купи СЕГА: https://myfullbox.com/my-full-box-magazin?product_id=437

Непознати за мен марки, ако някоя от вас ги познава ще ми бъде полезно да сподели мнение 🙂

# 544
Добри ли са наистина продуктите нa Rumi? Чудя се много на др. Дерм, но ми се иска да видя какво ще предложат Кибрит за юни месец преди да поръчам. Две кутии ще са ми прекалено много.

Последна редакция: нд, 15 май 2022, 16:29 от BettyBoop

# 545
Добри ли са наистина продуктите нa Rumi? Чудя се много на др. Дерм, но ми се иска да видя какво ще предложат Кибрит за май месец преди да поръчам. Две кутии ще са ми прекалено много.

Това е кибрит за май

# 546
Ох, объркала съм  месеците. Юни визирах, за май си я взех

# 547
На този линк попаднах: https://goodbox.bg/page/enjoy-summer
Много е хубава кутията! Да се чудиш кой вариант да вземеш. Само цената не се вижда.

# 548
На този линк попаднах: https://goodbox.bg/page/enjoy-summer
Много е хубава кутията! Да се чудиш кой вариант да вземеш. Само цената не се вижда.

Супер ееееее
Толкова изнервящо чакане за кутия не си спомням да е имало скоро.
Благодаря за споделеното 🌹

# 549
Аз съм пас за Goodbox - не се разбирам с продукти с бляскави частички и не обичам продукти за тен. Единственото, което ми грабна вниманието е скраба за тяло, но 20 мл. Не, мерси Тоника не изглежда лош, но отдавна се каня да си купя този на Saff. Маска за лице имам на Аян и хиалуронов серум на Avant от Кибрит.

# 550
То стана почти 16-ти тези докато обявят официално кутията... Супер досадно е това чакане, а то все голямо чакане с ГБ.

# 551
  • Варна
Козметична диета значи да не претоварваме кожата с излишни продукти, а не да я лишаваме. Омазняване е претоварване, а сухота недостиг. Не виждам как Dr. Derm  ще изсуши кожата. Аз ще ползвам тези продукти върху Paese Triple Hyaluronic Serum, 30 ml., но не и на чиста кожа

Последна редакция: нд, 15 май 2022, 18:47 от Real Fantasy

# 552
  • Варна
Още не са пуснали кутията на goodbox. Обаче аз се ядосах здравата на Еконт. Не знам как още някой работи с тях. Собственика на Еконт заяви, че нямало да плаща заплати на сложите ли, които отидат да протестират. Правилно не стъпвам в техен офис.

# 553
Goodbox изглежда супер. Изглежда и тая кутия ще поръчам. Стават вече 5 кутии за този месец, но тази е най-изкушаващата за мен. Продуктите на Eolia ми харесват много, серумът е с такава консистенция, каквато харесвам, продуктът за след слънце също ме изкушава. Въобще цялата кутия ще ми влезе в употреба без изключение.

# 554
Лятната кутия на ГБ вече може да се поръчва. Аз избрах вариант 3 🍹🦩🍦

Общи условия

Активация на акаунт