Държах се отвратително!

• 11 336
  • 159
  •   1
Отговори
# 120
не се знае, може и с приятелката си да живее...официалната...

# 121
  • France
Защото Ski

# 122
Абе живее с мама, ама върти младо гадже. Не го подценявайте човека Simple Smile

# 123
  • София
Живее той...
А защо не смееш да му напишеш възрастта? Срам ли те е?

# 124
  • София
Ти не познаваш нито майка му, нито леля му, нито сестра му, нито някой от приятелите му...така ли?
Ще ти прости! Wink

# 125
Тя е на 18,той на 30+ и тя мисли, че го манипулира? Flushed
Авторке, не одобрявам поведението, което описа, но след последната информация, не Ти трябва този. За сравнение, годеникът ми е по-възрастен от мен. В момента, в който ми предложи, веднага беше казал на всички без изобщо да му пука кой ще опита да се меси и какво ще кажат хората за разликата в годините ни.
Също така, възможно ли е майката, сестрата, лелята и т.н. всъщност да се окажат съпруга, която не трябва да си е вкъщи?

# 126
е, то и тя надали го е запознала с родата си.. особено баща ѝ не би останал очарован, предполагам... Joy

# 127
е, то и тя надали го е запознала с родата си.. особено баща ѝ не би останал очарован, предполагам... Joy
Ма, и той кат гледа как щерката кълне до 9-то и обижда, едва ли примира да се запознава с останалите от фамилията. Разбирам го и него.

# 128
Имам нагледен пример защо може и да те крие.Не го приемай лично, казвам го понеже съм свидетел. Познатия ми си крие гаджето, щот у фейса пише много интелигентно и умно и грамотно(явно използва редактор), обаче на живо, само един път я доведе и повече не повтори, кат отвори уста за мнение или да се изкаже за нещо е тотал щета. Нишката на мисълта е........... 😵Иначе за секс, за домакиня ставала, но дотам. Та зависи и твоя приятел как те приема. С тез истерии, може и да не е сигурен дали няма да го изложиш по някакъв начин.

# 129
Хммм, сетих се за есето от първата й тема във форума....

# 130
Имам нагледен пример защо може и да те крие.Не го приемай лично, казвам го понеже съм свидетел. Познатия ми си крие гаджето, щот у фейса пише много интелигентно и умно и грамотно(явно използва редактор), обаче на живо, само един път я доведе и повече не повтори, кат отвори уста за мнение или да се изкаже за нещо е тотал щета. Нишката на мисълта е........... 😵Иначе за секс, за домакиня ставала, но дотам. Та зависи и твоя приятел как те приема. С тез истерии, може и да не е сигурен дали няма да го изложиш по някакъв начин.

Умея да се изказвам доста добре , така че не мисля ,че е това, но пък от къде да знам как изглеждам в неговите очи.....Възможно е да си мисли,че ще го изложа да. Аз имам няколко теории първата е ,че ме крие ,защото го е срам от възрастта ми или пък се притеснява,втората е ,че не ме приема никак ама никак на сериозно и не иска да се ангажира с това да ме запознава като своя сериозна приятелка....добре де поне като приятелка. Може и да си има друго момиче. Истината е една ,но коя ?

# 131
Да ти кажа, и двете са. И мен би ме било срам да се покажа някъде с ученичка, а пък да я взема на сериозно- хептен. Проблема е, че тинейджърките пораствате, такива връзки рядко оцеляват след 20-22 год. възраст на момичето, така че дори да те иска за нещо по-сериозно, няма начин да не отчита този факт. Но силно се съмнявам тва последното да е така. Просто ти се кефи, щото си млада, малка, бих казал и послушна, ама предвид темата ти - едва ли.

# 132
  • Бургас
Да, една е истината. Че е наранил с (без)действията си едно момиче. Предизвикал е у нея емоции и ужасни думи, от които тя сама се е уплашила от себе си. И сега тя, мислейки си че го губи, изведнъж го е обикнала силно или поне така си мисли - това е нормално, така работи загубата.
Я вземи се огледай за някой, който няма да се срамува да те покаже. Ще те представи на близките си още в първите дни и ще те накара да се чувстваш комфортно в тяхната компания. Тоя горкия, обидения, според мен има и друга жена в живота си.

# 133
  • София
Само си помисли какво прави 30+ годишен мъж с теб. Не е защото си много специална, а е защото си млада, свежа и необременена с глупостите на реалния живот. А това, че той на тази възраст се задява с ученички показва, че е загубеняк. Не си заслужава просто. Има връзки, които се запазват въпреки голямата възрастова разлика, но ако е например 25 и 40, а не 18 и 33. Най-вероятно те ползва за с*кс и добро прекарване на времето, не вярвай какво ти говори, а гледай действията му. Не си се държала добре, но и неговата работа не е читава.

# 134
  • София
И теб те е срам да му напишеш възрастта...
Запознала ли си го с обкръжението си?

Общи условия

Активация на акаунт