Държах се отвратително!

• 11 340
  • 159
  •   1
Отговори
# 135
И теб те е срам да му напишеш възрастта...
Запознала ли си го с обкръжението си?

Запознала съм го само с майка ми и баща ми, и баба го е виждала.

# 136
  • France
Това е чудесно, следващия път като имаш нужда от спешното хапче, ще знаят и може би сами ще отидат до аптеката.

# 137
  • София
Предимството да излизаш с възрастен мъж е неговата улегналост.
Няма как да е улегнал един мъж и да живее със сестра си и леля си.
Мята те и те лъже.

А ако друг път те е яд и ти е криво, в никакъв случай не си го изкарвай на истинския мъж.
Прави както порядъчните бг мами правят. Влизат във форума и си го изкарват на всички мъже подред. После пред техния само усмивки. Еволюция в общуването Simple Smile

# 138
  • Бургас
Сега ми е интересно жена ли има или е льольото на мама и леля, дето му се иска, ама те не дават някоя да му дава.

# 139
  • София
Залагам на първото.

# 140
Сега ми е интересно жена ли има или е льольото на мама и леля, дето му се иска, ама те не дават някоя да му дава.

Определено не е първото,няма законна жена. Не ме питайте как знам! Той си живее сам в едно съседно село,но ходим в апартамента в града за по-близо и там чакаме майки и сестри да отлитат ,за да си правим...... Но той ми се вижда обсебен от тези хора,някак му влияят .

# 141
Какво ? Той има цяла къща на село, обаче за по-бързо чакате апартамента да се освободи ?
Абе, момиче....
(Може да има законна приятелка ?)

# 142
  • София
Какви времена настанаха. Навремето, когато 34 годишен мъж излиза с 16 годишно момиченце ѝ казва цялата си история, че е женен с деца. И така, тя си знае положението и няма драма. Или поне е по-малко драмата. А сега лъжи с бели конци. Още малко и девствен ще излезе. Не знам, хората ли започнаха да лъжат повече, или хората станаха по-наивни.

От цяла София, няма ли един мъж с апартамент в града, самостоятелен. Живеел бил на село.

# 143
  • София
“Живее на село” че да не вземе да отиде девойката на гости докато жена му е там.

# 144
Може и да има законна приятелка,но как да разбера? За сега това са само предположения

# 145
И какво те грее дали има или не ? Ти гледай себе си и ти какво искаш от него. Нали се чувстваше зле от начина по който той те крие ? Нали не ти харесваше, затова си вдигала скандали ? Или ти мина ?
Впрочем, той прости ли ти обидите и клетвите ?

# 146
И какво те грее дали има или не ? Ти гледай себе си и ти какво искаш от него. Нали се чувстваше зле от начина по който той те крие ? Нали не ти харесваше, затова си вдигала скандали ? Или ти мина ?

Изглежда ,че ги е простил ..... проявява неежност,ревност.

# 147

Изглежда ,че ги е простил ..... проявява неежност,ревност.
Ми, ние ти казахме, че така ще стане. Мечка от мед не бяга.

# 148
Да бе, ще имам младо гадже на 17 години, ще живея сам в къща на село и ще чакам лели и стринки да ми освободят терен в града, за по-близо. Сори, ама те будалка яко. То тва всъщност ви е предимството на ученичките, че лесно се хващате на всякви такива глупости. Може и да има друг вариант- къщата да е тотално кочина и да го е срам да те заведе там, или пък комшиите да не одумват, ама тва са мнооого малко вероятни варианти.

# 149
  • София
Самият факт, че е възможно да се съмняваш, че има основна приятелка трябва да е не червен фар, а червена линия. Просто има ли такова нещо, трябва да се напусне връзката. Няма как да имате нормална връзка и да се губят дни и часове, апартаменти, приятели.

Иначе е като оня виц. Заварил жената с друг в леглото, ама не бил сигурен, щото не погледнал под юргана. И сега започнали едни съмнения ...

Общи условия

Активация на акаунт