Държах се отвратително!

• 11 335
  • 159
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
Според мен не се изкушавай да разбираш семейното му положение. Можеш да разбереш, но за какво ти е скандал и излишни емоции? Аз даже мисля, че може би не го обичаш, а така ти се струва, защото си почнала да го губиш. Ами огледай се, ослушай се и се ориентирай към някой друг. Какви мъже имааа! Ще  иска да се похвали на приятелите си с теб и ще му е съвсем нормално да те запознае с майка си. А този "твоят" показва огромно неуважение и е една мишка, да ти кажа. Невъзпитана мишка, дето като се поопознаете още малко, ще почне да ти се показва и тогава много ще те е яд, че си стигнала чак до тук с него.

# 151
Секс иска, а валидиране пред обществото не иска? Мискинин,тц тц тц.

# 152
  • Бургас
Секс иска, а валидиране пред обществото не иска? Мискинин,тц тц тц.
Иска ми, как да не иска! 18 годишно свежо, дето всичко си и́ е на мястото, че и го гледа в очите, и чака прошка за това, че той я е провокирал. Сладък грях, а в неговите очи - пате.

# 153
Определено не иска да потъва в земята от факта,че е с 18 годишно момиче ,а той е на 34 почти. Срам и позор за него....

# 154
Педофилче.
Мамин златен.

# 155
Жена му ако разбере ще му се иска да потъне в земята.....

# 156
  • France
Ти нали щеше да късаш с него, че бил схемаджия и дъно (твои думи)? Какво стана?

# 157
Определено не иска да потъва в земята от факта,че е с 18 годишно момиче ,а той е на 34 почти. Срам и позор за него....

Момиче, на 18г. ти трябва някой, който е по-близо до твоята възраст и разбирания! С такава разлика и особено на такава възраст като твоята. Направо не се рови, затваряй и продължавай напред.

Д*рт пр*ч. за да си начества егото върти на малкия си пръст малко/даже не и младо, а малко момиче/ с някакви измислени истории. Въобще няма какво да се ровиш и да изясняваш. Пожелавам ти по-бързо да намериш някое момче, с което да сте на една вълна и да израствате заедно! /видях, че другите са ти казали, че имаш какво да поработиш върху себе си и вече си на първата крачка, че си го осъзнала, но сега трябва и да поработиш малко върху себе си, характера си и емоциите си/.

# 158
Може и да има законна приятелка,но как да разбера? За сега това са само предположения
Здравейте,държах се с един човек много зле в продължение на месеци. Обиждах го ,нагрубявах него и семейството му ,държах се арогантно и надменно, с една дума отвратително. Държах се неуважително ,бях егоистка,а той правеше какво ли не , за да бъде всичко наред в нашите отношения,но след месеци ужасно отношение от моя страна на него му писна и сега вече не иска да е част от живота ми. Каза ми,че вече се е отдалечил от мен и няма желание за нищо.Заради моята гордост и липса на отношение го губя и сякаш го загубих,изключително съжалявам.Отблъснах го сякаш завинаги, а той се държеше с мен добре ,не ме е нагрубявал, а аз го правих само за да доминирам и мачкам......толкова съм глупава. Днес нещата ескалираха ,когато скъсах подарък от него и обиждах и кълнах семейството му.....,сега ми се къса сърцето,как можах??? Едва когато го губя вече съжалявам.....имам чувството,че е твърде късно . Господи,наистина се държах безобразно месеци наред. Готова съм да променя нещата ,да преглътна егото си само за да задържа този човек в моя живот и всичко да бъде както преди. Има ли още шанс? Та той не иска да ме чува и вижда...... Адски,адски много съжалявам. Моля ви, дайте ми съвет как да поправя счупеното!

# 159
Този човек не е за теб, приеми го! Понякога  имаме нужда от урок, може би той е твоя урок Simple Smile Надявам се всичко да е наред и да не те гризе съвестта повече.

Общи условия

Активация на акаунт