Магазини Pepco 9

• 55 604
  • 748
  •   1
Отговори
# 105
Случайно някой да е виждал въпросните възглавнички за стол някъде из варненските магазини? 😊

Аз да помоля за Пловдивските.

# 106
  • Ст Загора
Ахаха излъгах ви без да искам.
Първият път си купих 2 чифта гуменки според етикета, едните за 8лв. тези за 8 лв с ластик са. Ибух ги 2 пъти и имам малко отчупено от подметката ще залепя. тези за 17

# 107
Здравейте. Вчера за пръв път пазарувах за малкия дрехи от пепко заради положителните мнения за дрехите за деца. Купих си и няколко тениски за мен. За пръв път ми се случва да си избирам дрехи за мен и всичко, което съм харесала, да ми стане. Рових се назад в темите и четох, че качеството на дрехите не било кой знае какво. А аз се въодушевих, даже мисля да ида за бельо и се чудя струва ли си или ентусиазма ми ще е временен?

# 108
Аз лично си накупих няколко неща от секцията с дрехи, защото сега последните месеци на бременността не ми се дават много пари за дрехи, които ще нося по-малко от два месеца.. взех памучни тениски и потници /средно между 4 и 8 лева бройката/ едно тънко яке /мисля 20-25 лева беше/, еспадрили /4 лева 😀/, дънкова рокля /около 15 лева/ и съм супер доволна. Пера ги постоянно след всяко носене и нищо им няма. После ако стават за носене спокойно ще ги подаря на някой бременна приятелка, ако не директно в коша без никакви угризения. Честно казано обаче особено памучните тениски много ми харесват - много са мекички.

# 109
  • Ст Загора
Ами за тези пари са добри повечето неща. Гащите може да се разширят, от обикновените бикини без дантели , не от другите. Аз имам от обикновените сутиени, без дантели ок са

# 110
Смятам, че Пепко не отстъпва по нищо като качество на магазини като Zara, H&М и т.н. Съвсем отделен въпрос е, че няма голямо разнообразие в моделите, но все пак това не е специализиран магазин за дрехи.

# 111
Специално сутиена, който купих, не се различава особено от този, на НМ, но цената на втория е тройна.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0829618005.html

# 112
Да, по мои наблюдения нито някви по-специални материи имат, нито нищо. Само едни надути цени..

# 113
Откакто отвориха Пепко и Синсей, спрях да пазарувам в ХиМ и в Уайкики и за мен и за децата.
Дънки нося 46ти номер, намирам си страхотни в пепко за по 18-20 лв и тесни и широки. Тениските им са много хубаво трико, детските и дамските.
От Зара никога нищо не съм харесвала, всичко ми де вижда парцаливо и много скъпо.

# 114
Възглавници за стол нямаше.Вчера още сутринта ги изкупили,а имали доста .Можело пак да получат .Тетрадка голям формат нямаше ,много ме доядя,много харесвам листите им.Обаче купих на детето една перка да си прави вятър,форма за мъфини и чорапи за всички.
Тая форма става ли?

# 115
Благодаря много, значи смело ще си пазарувам Simple Smile)

# 116
Каква е формата?
Дева, в ХМ е бил намален на около 13 лв и логично- изчерпан...🙂
Харесвам доста неща от Пепко и аз. Особено памучните им тениски и нощници-тениски.
Аз пазарувам вече от ХМ много малко неща, само нещо много намалено и панталони wide leg за бъдещата тинейджърка...Но аз и преди, когато беше малка и купувах повече неща за детето, купувах предимно намалени дрехи.

# 117
Той е стар модел, Долче, от миналото лято и е свършил отдавна.
Дадох го като пример, че на съвсем сносни цени Пепко предлага алтернатива.

# 118
Като казахте Синсей,имам едни кодове за над 100 лв,които ми дойдоха в кашон с поръчка от аптека.Ако някой ги иска,да ми пише .

# 119
  • Варна
Сутиените от Пепко след няколко пранета леко заприличват на нищо)) Вече няма да експериментирам с евтиното им бельо.

Общи условия

Активация на акаунт