Магазини Pepco 9

• 55 620
  • 748
  •   1
Отговори
# 120
Моят опит е същият, месец-два и стават безформени. Имаме и от Ню Йоркър - пак си е вид евтин бранд, но са по-държеливи, изкарват повече.

# 121
  • Ст Загора
Аз пера в торба за сутиени! Но наистина не съм ги носила, имам доста...

# 122
А мъжките боксерки са много здрави .И едни дълбоки бикини ,по 2 са с дантела в края.

# 123

И пера винаги в торбичка.
Ще видим как ще се държи. Поне не съм дала много пари.

# 124
  • 1st floor
Аз от изчистените бриджитки съм много доволна. Лятото ги предпочитам, защото ги нося и без презрамки, не ми се свличат, не ми се и отварят (с малък бюст съм). Нищо им няма, в повечето време забравям да ги слагам в торб за пране. Ню Йоркърските ползвам от отдавна. Те са бетон, но трудно си намирам такъв, който да ми пасне. Уж изглеждат еднакви, пробвам ги задължително в магазина, а после при носене все им намирам кусури.

# 125
На външен вид добре изглежда като шев и изработка жълтия сутиен.
Досега дори китайски сутиени нямам деформирани от пране. Та не ми се вярва този да се окаже толкова негоден.
Но като знам какъв опит имам с бикини по 3 чф., ще си имам едно на ум. Sunglasses

# 126
  • Варна

И аз в специални мрежести цилиндрични торби пера сутиените. Торбите са купени от Лидл, и излязоха толкова издръжливи, а Пепковските сутиени не, хаха. Още на първото пране презрамките стават едни накъдрени, а чашките с времето се деформират.

# 127
  • Ст Загора
Аз имам 2 от евтините им сутиени. Около 5 лв, ок са поне 2, 3 пъти са прани.

# 128
  • Стара Загора
Здравейте!Дали заредиха тънки долници за момче размер 116?Преди 2 седмици имаше само ватирани.

# 129
Заредиха

# 130
Днес си купих много приятни чаши за вино с черно столче. Много не съм по виното, но мисля, че и безалкохолно да налееш в тия чаши, пак ще стои елегантно.

# 131
Poni може ли да ми ги покажеш много съм по виното

# 132
i
Скрит текст:
mg width=600 height=377]//cdn.bg-mamma.com/hHYb/uxZAn.jpg[/img][

Да, ще ги снимам след малко.
Имаше и една снимка на кутията, която се эагуби някъде. 4 броя чаши са 7 лв.

Последна редакция: пт, 29 апр 2022, 21:59 от Poni69

# 133
Мнение за безшевните бюстиета (?), стоят при сутиените? За носене вкъщи, нощем включително, стават ли?
Дева, не видях днес от "моите" шалчета в Пепко в Тракия?! 🤔🤔 Видях ти жълтия сутиен🙂 Някакви бикини 5 броя за 5,50 лв и 3 за около 3,50 лв- с хубав тънък ластик (базисен модел, изчистени, мисля, че няма какво да им се нищи- освен, ако не се окажат фабрично с дупки там, където е зашита за тях опаковката). Нямаше от органайзерите, които коментирахме преди време тук. Или пък аз не съм ги открила къде са. Имаше телескопични палки за мухи обаче...😅

# 134
Имаше 2 шалчета, Долче. Когато ги снимах. Взели са ги. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт