Магазини Pepco 9

• 55 673
  • 748
  •   1
Отговори
# 135
И аз имам 2 сутиена от Пепко,но и аз не съм от доволните.И при мен също след няколко пранета презрамките им се накъдриха и се разшериха.На единия дори бенелите му изкочиха и ме изподра😁

# 136
Безшевните бюстиета стават.Още от бременна имам и си ги нося и сега .
На тези чаши ми се струва,че ще им падне боята.

# 137
Мислиш, че черното е боя ли? Аз мислех, че стъклото е такова. Ами, колкото изкарат.

# 138
Ами аз съм имала такива само с боя .И винаги е падала 🙂

# 139
И аз мислех, че стъклото е черно? Как боя?

# 140
Имала съм такива чаши от Пепко. Изпочупих ги за отрицателно време Grinning Иначе боята не им беше паднала, към момента на чупенето, но аз мия на ръка. Нямам представа дали в съдомиялна ще се запазят.

# 141
Въпросът е лесно решим, защото нямам съдомиялна. Най-много да им падне боята, аз да съм жива и здрава.

# 142
Безшевните бюстиета стават.Още от бременна имам и си ги нося и сега .
А дали мога да разчитам на поне някакво оформяне и поддръжка на бюста? Или си е все едно си сложил обикновено късо потниче...?🤔

# 143
  • Ст Загора
За кои бюатиета? Цена? Аз мога да ги видя утре примерно.

# 144
Ето тези, 4 лв.

Но аз за сутиени без банели и без твърда чашка съм доста трудна и трябва да пробвам, не мога да купя само заради външния вид...почти всичко от този вид ми прави бюста безформен или сплескан и за навън не става...Но ако поне за вкъщи става, бих взела.

# 145
  • Ст Загора
Ами пробвай ги! Все пак имат пробна! Само черни ли са?

# 146
Само черни видях, но нямах много време да оглеждам всички сутиени, а и да пробвам. Бях в магазин на другия край на града, не знам кога точно ще отида пак дотам. Може да е скоро, може не. А в близкия до нас може и изобщо да ги няма. 🙂

# 147
  • Ст Загора
Аха, да знае ли се какво има в даден магазин. Все пак виж във вашето Пепко.
При нас имало нов магазин, до кумата ми. Ще идем някой ден.

# 148
И аз ги имам тези чаши,но по-големите.Миналата година инцидентно само 3 купих.Няколко пъти лятото само съм ги ползвала за джинче,аперол разни коктейли,но ми се виждат много тънки и така и не купих още да ги направя комплект.Иначе ми изглеждат,че стъклото си им е черно,а не боядисано.Ако почна да ги ползвам често и аз ще ги изпочупя бързо,много слаби ми изглеждат поне тези тумбестите.

# 149
Здравейте, момичета. Отдавна следя темата и винаги откривам интересна информация от вас.
Аз обикалям два магазина Пепко. И двата са ми близо. Доволна съм от покупките. Пазарувам за девойка на 5 и младеж на 2 години и винаги има интересни неща за тях.
Включвам се да кажа за показаните бюстиета - аз имам 2 бели в размер С/М и Л/ХЛ. Купих ги след като родих точно, за да мога да спя с тях. По-голямото ми е супер за спане, защото ми е по-свободно, но за поддръжка съм вързала малко презрамките, защото иначе са ми дълги и поддръжка няма. По-малкото е добре, поддържа чудесно, но до скоро ми беше леко по-стегнато и за спане поне на мен не ми е добре.
 За по-добра представа - на сутиен все още съм 80 С.
Дано съм била полезна, успех.

Общи условия

Активация на акаунт