Магазини Pepco 9

• 55 674
  • 748
  •   1
Отговори
# 150
Безшевните бюстиета стават.Още от бременна имам и си ги нося и сега .
А дали мога да разчитам на поне някакво оформяне и поддръжка на бюста? Или си е все едно си сложил обикновено късо потниче...?🤔
Лека поддръжка.

# 151
  • Пловдив
Безшевните бюстиета са идеални за вкъщи. Тежък и голям бюст обаче няма как да "издържат" 😉
Чашите с черни столчета ползвам от доста време. Счупих няколко, но цената им е супер в сравнение със същите на Луминарк. За мен по нищо не се различават.

# 152
Аз имам такова бюстие, нося си го вкъщи, но не излизам навън с него, че си личи, че съм без сутиен, то зърна стърчат, то форма няма... Нося чашка С, понякога и D, така че не ми е малък бюста. Но пък е по-добре от без, придържа ги на място да не се размотават наляво-надясно.

# 153
Много ясно, че едно ластично бюстие няма качествата на сутиен с кройка, подплата и банели и няма как да прибере бюста. Може да замести сутиена само при малък и стегнат бюст.
Колкото и да е чудно, по време на младите ми години беше модерно да си с малък бюст и да ходиш без сутиен. Тогава силно кльощавите и високи манекенки тип Туиги диктуваха модата.

# 154
Да, така беше. Аз след 30 годишна възраст сложих сутиен. Simple Smile
Но пък нося само с банели. И не ми пречи да спя. Нося си го постоянно.

# 155
Много ясно, че едно ластично бюстие няма качествата на сутиен с кройка, подплата и банели и няма как да прибере бюста. Може да замести сутиена само при малък и стегнат бюст.
Не съм казала, че очаквам да замести сутиен с банели. 🙂 Трябва ми за вкъщи и за спане също. Никога не ми е било удобно да стоя без сутиен, такава "свобода" ми е физически неудобна. А за навън и дума не може да става да изляза с бюстие вместо със сутиен. Хареса ми определението "да не се размотават наляво-надясно". 😁
Дева, за мен никога не е имало такава мода. 😄 Дори като бременна и кърмеща носех сутиен с банели и с кройка и с две подплънки само в долната част на бюста и ми беше добре. Ако не се налагаше да кърмя често, сигурно и тогава щях да съм с оформена чашка...😅
Благодаря на всички за мненията!🙂

# 156
  • Ст Загора
ново.

# 157
Ха ха, моята подложка за сушене на съдове е ментова...😋 Миналата година само такива имаше в нашия магазин.🙂

# 158
  • Ст Загора
Мда имаше мента. Но взех нарочно тази. Трябва ми уж по кафе машина

# 159
При нас няма отдавна мента. Само сиви, жълти и друг вид зелено.

# 160
  • Ст Загора
Ами зелена уж мента, ама топла мотка. Май онези от Лидл са по - добър избор поне се перат. Но взех това вече.

# 161
Някъде из варненските магазини случайно някой да е виждал въпросните възглавнички за стол? 🙏

# 162
Хубава, но тънка брошура има от 5.5.
Взех метални пособия за градинатстване по 3.50. децата да има с какво да ровят Wink

# 163
Интересни неща видях в брошурата, тениска мисля да си взема

# 164
Аз вчера взех принадлежности за офиса - торби за смет , метла , за вкъщи - млековарка и една тенджера ,както и постелка за пред баня.

Общи условия

Активация на акаунт