Магазини Pepco 9

• 55 678
  • 748
  •   1
Отговори
# 165
Някъде дали видяхте тези чаши и има ли случайно останали в София?

# 166
Привет. Има много нежни дамски блузи за лятото. Харесах една синя,  фино плетиво, с дантелени буфан ръкави, но бяха останали само големи размери. Взех си една червено и бяло райе, с избродиран Мики Маус от едната страна. Много свежа за лятото. Но не ги виждам и двете в брошурата.

# 167
  • Пловдив
За бюстиетата  - имам спортни сутиени/бюстиета от различни производители и магазини, едни от най-удобните са ми от Пепко. Но не показаните, а има едни с регулиращи се презрамки и с оформени с тънък дунапрен, който се вади, чашки. Ама как ги обясних само. Купих си ги за спорт и за вкъщи, но от както ги имам, нося предимно тях и вече ми е неудобно с твърди сутиени с чашка и банел /слагам такива само с повод, когато дрехата го налага/ Но съм С/М с чашка В.

# 168
  • 1st floor
И аз харесвам потниците на Бенджи.

# 169
И аз по време на бремеността открих спортните сутиени и от тогава само тях нося и спя с тях много са ми удобни но съм с малък бюст ...

# 170
А тези спортни бюстиета само понякога ли ги пускат в Пепко?

# 171
  • Пловдив
Не, има си ги постоянно.

# 172
Жълта чаша за настроение

# 173
Преди бях взела същата,но зелена много си я обичам 😁🥰🥰🥰

От днес -пъзел за детето 9 части, мини книжка за оцветяване,диадемка за нея,бикини пак за нея да пробваме следващия номер и вакуумна торба за дрехи...а само един ли е размера им поприцип или са изкупени,моята е 70/90 исках по-голяма 😇

# 174
И аз вчера купих вакуумни торби в твоя размер. Имаше и още един размер, не помня точно, но бяха по-малки.

# 175
На Приморски Варна доста от тениските бяха изчерпани, жените грабеха.После ще снимам и аз какво взех.

# 176
Май само аз не харесвам тениски с анимационни герои.Ако бяха АСДС,Металика,Рамщайн и аз щях да грабя.

# 177
Ооо и аз не бих си сложила такава тениска,някак детско ми е,аз купувам с надписи или цветя нещо такова или изчистени😃

# 178
И детето ми няма дрехи с анимационни герои.Като иска ще й купя,сега не.Но има тениска на Ювентус 🤍🖤😂😂😂

# 179
Хич не харесвам такива щампи на дрехи за възрастни. Не разбирам каква е тази мания по мини маус от повечето жени.

Общи условия

Активация на акаунт