Магазини Pepco 9

• 55 474
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
  • In The Middle Of Nowhere
Ок, мерси, аз всъщност исках точно защото се маха горната част и става за поднос и ми се видя интересно, хм..

# 76
И е черна, а не кафява, малка е.

# 77
Взех гумени ботуши на детето,да ходи с тях из градината на село.Не са лоши,като за 15 лв и няколко обувания,супер даже.

# 78
Моя големия калпазанин унищожава маратонки за дни. Оня ден взех от Пепко едни маратонки за 15лв и едни платненки за 8 лв.

# 79
Ходя пореден ден в няколко пепковци три модела обувки съм харесала и от нито един няма малък номер (23) иначе на етикета е отбелязано че започват от 22

# 80
Исках да снимам шалчетата през стъклото (беше след работното време), обаче са сложени в ъгъла до касите и точно шалчетата не се виждаха...🤷‍♀️

# 81
  • Пловдив
Нищо великденско не беше останало. Нищо...това снощи.

# 82
И в Парадайс нищо великденско няма 😳

# 83
Идвам от Пепко. Много народ. Възглавнички за стол няма, свършили. Взех жълт сутиен, дето го проспах миналата година. Добре, че пак е на същата цена, 8 лв. Има и жълти бикини, ако някой иска.

Ето и на Долче шалчетата.

# 84
Дева, как е сутиенът? Да, това е шалчето, много ми харесва.🙂

# 85
Долче, тип push up е. Че на мен такива ми трябват. Blush
Ходих в пробната, да меря, някой беше писал, че не им съответстват номерата. Според мен съответстват. Моя номер си взех, 75В.

# 86
Въобще имало ли е някъде възглавнички за стол, че където влязох нямаше никакви..

# 87
Дева, мерси. Т.е. не е от онези, които имат подсилена (твърде дебела) подплънка в долната част на чашката?

# 88
Ходих и аз в Пепко за възглавничките. Бяха свършили и накрая нищо не купих.Били свършили още в 10.30 първия ден. Каква е логиката да имаш 68 магазина и в тях повечето неща от брошурата да ги няма.

# 89
А рекламата с възглавничките си върви по телевизиите...😉

Общи условия

Активация на акаунт