Изпуснах влака

• 17 943
  • 395
  •   1
Отговори
# 150
Ще се запознае и общува, хубаво. И после?

# 151
  • Далечният изток
Тренинг онлайн, после може и на живо да му се получава по-лесно.

# 152
На 39 няма тренинг. Това е закостенял ерген. Хайде да не го успокояваме и окуражаваме, че пред него стоят възможностите на някой общителен млад мъж на 30.

# 153
  • Далечният изток
Мъжът е в разцвета си.
Вие го погребете, ако искате.

# 154
  • гр. Пловдив
На 39г. съм, мъж. За добро или лошо останах сам на тази възраст. Нямам човек до мен. Някак си, вече съм приел мисълта, че вероятността за връзка на тази възраст клони към нищожна. Изпуснах бързия влак, когато бях на 20+. На 30+ изпуснах и пътническия влак. Където и да погледна, обвързани. Или разведени с деца. Общо взето, капан на тази възраст. Има ли и други в моята ситуация? Със сигурност има. Не е нещо специално. Дали е нормално такова положение, не мисля.
капанът си си го сложил ти. да, късно е, вече почти на 40г., въпреки че аз бих продължила да търся партньор. все пак сам си решаваш

# 155
Въобще не говоря за погребване, много моля!
Говоря да не му вдъхвате надежда, че с няколко очупващи разговора го чака топът на столицата. Той със сигурност и сега е заобиколен от сингъл жени, само че те нито са хубави, нито са без деца, вероятно и финансово и имотно не го удовлетворяват.
Той нека си е в разцвета, ама и цветята са доста различни и не на всяка почва виреят.

# 156
  • Далечният изток
За топа на столицата кой говори?!
Еййй, днес реших за първи път да съм бяла и добра... Ай остави ме нещо хубаво да кажа де!

# 157
Никой не говори директно, но при мъж на 39 с това описание - няма как да е друго. Точно в столицата свободни жени на всякаква възраст с лопата да ги ринеш, ако единственото условие за контакт е да са свободни. Ми явно и други условия има.

# 158
  • Далечният изток
Е, сигурно си има изисквания...

# 159
Абе, то и аз имам желание да живея в къща в Бояна, ама пусто възможностите ми стигат за панелка в Младост.....и те така.....

Изискванията са едно, ама трябва и да си реалист какво можеш да предложиш. Щот е изпуснал отдавна времето, когато момичетата те вземат заради сините ти очи. На 39 години определено трябва да имаш и нещо друго в допълнение...

# 160
  • Далечният изток
Ама и той също сигурно има какво да предложи. Просто мисля, че е достатъчно скромен да не се изтъква. Ако беше направил обратното, пак щяхте да скочите.

# 161
Нарциса е права. Деля един офис с 1-2 години по-млад от автора господин. Леле като вземе да намира кусури на девойките! А става дума за много хубави момичета.
По принцип не смятал да се жени де...

# 162
Ама и той също сигурно има какво да предложи. Просто мисля, че е достатъчно скромен да не се изтъква. Ако беше направил обратното, пак щяхте да скочите.

Мхммм, сигурно е така. То всеки има какво да предложи. Въпросът е дали на отсрещната страна ще ѝ се хареса предлаганото.....
Зависи и какво търси - с тези изисквания за необвързана и без деца, малко зор ще види. Пък и както се описа.....едва ли ще се запрепъват да тичат след него.

Нарциса е права. Деля един офис с 1-2 години по-млад от автора господин. Леле като вземе да намира кусури на девойките! А става дума за много хубави момичета.
По принцип не смятал да се жени де...

И аз имам, само че е колежка. На 40+ с типичните маниери и мислене на стара мома и никой не е достоен за нея. Иначе не е грозна, даже напротив, обаче си е като лелка в мисленето и разговорите.

# 163
Един близък ми каза, че човек ако не се излъже на млади години за семейство и дете, после на дърти става много трудно. Ерген е въпросният човек Joy

# 164
Да, наистина изглежда да си изпуснал влака. Вероятно не ти е бил важен.

Чета коментара ти и наистина има нещо вярно в това което казваш. Като се върна назад и се сещам за непредизвикани/случайни ситуации в които съм попадал, но реакцията ми е била неадекватна.
Примерно една от първите ми работи, бе администратор в гейм зала. Да, навремето това беше модерно и имаше доста такива. На една от нощните смени бях аз и едно момиче, колежка. На сутринта трябваше да се изготви отчет преди да застъпи дневната смяна и започнах със сметките и отчета на парите. В този момент тя се приближи и ме целуна по бузата. Не каза нищо. Аз реагирах, все едно не съм забелязал, броейки парите. Беше хубаво момиче. И предполагам още е.   

#

На никой не му се полага партньор в тоя живот. Това да не е пазар за роби. След като няма предпоставките да му се случи естествено, трябва да се постарае. И тогава гаранции няма. Никой на никого не е длъжен да се събира с него.

Авторе, липсата на социални умения е огромна спънка не само в интимен план. Общуването с жени е важно не само за да стигнеш до връзка, а и да я задържиш. Интровертността не значи срамежливост или неспособност да общуваш. От теб зависи. Преодолимо е, но трябва да се изправиш срещу страховете си. Ако не желаеш, значи да си сам е избор, който ти сам си направил.

Съгласен съм, че връзката не трябва да се превръща в самоцел. Човек трябва да е готов и на компромиси и да балансира нещата там където е необходимо. Нямах предвид, че съм срамежлив или имам проблем с общуването. Напротив. Просто рядко излизам от моят вътрешен свят или, от "черупката", както се коментира от други преди това.

#

Цял живот страх да не се минат, да не ги "хване" някоя, да не вземе да "надуе корема", все са млади, все им е рано за отговорности.

Трябваше да го прочета няколко пъти, за да схвана логиката. Не се виждам в това нещо.

#

Човекът тука е пуснал обява, вие му разваляте авторитета.

Като се замисля, така се получи погледнато отстрани. Но за себе си знам, че не беше това мотива и идеята на тази тема.

Общи условия

Активация на акаунт