Изпуснах влака

• 17 956
  • 395
  •   1
Отговори
# 165
  • Fairbanks, Alaska
Нарциса е права. Деля един офис с 1-2 години по-млад от автора господин. Леле като вземе да намира кусури на девойките! А става дума за много хубави момичета.
По принцип не смятал да се жени де...
И какви точно кусури им намира? Аз например единственото, с което не правя компромис е, че харесвам жени с нормално телосложение. Иначе няма проблем да общувам с жени с повече кг, но сексуално не ме привличат.

Авторе, от последният ти коментар имам чувството, че една жена и гола да застане пред теб, пак няма да я погледнеш. Кажи ми как са се държали към теб околните? Мачкали ли са ти самочувствието, бил ли си обект на подигравки?

# 166
То, ако решиш да търсиш кусури, все ще намериш. Като почнеш от защо носи/не носи дънки, през защо е руса/черна, до каквото се сетиш.....

# 167
Във външността, в начина на живот. Различни.

# 168
За да търсиш кусури, искаш да си намериш оправдание. Иначе всеки си има идеал, човешко. Била съм с мъже с всякакво телосложение и положение, защото съм привлечена където има химия, а според мен тя може да се случи, когато общуваш с хората без предразсъдъци.
А и при старите ергени съм забелязала, че начина им на живот е продиктуван от мързел, а не от лош късмет. Доказателство е и автора. Той няма лош опит с жените, той няма никакъв. Няма значение как изглежда и дали кара кола, както и дали има парите за това. Няма опит, защото той не е дал шанс на никого, не се е старал за никоя за жена, не се е влюбил в никоя. И на 39 няма как магически да се научиш да харесваш жените. Така ще си остане, ще говори с приятелчетата си за жените като митични създания, които са лошите герои, защото избират лошите момчета или тези от залите, или онези с парите. Истината е, че ти си отритнал жените, авторе, просто те не страдат по повода.

# 169
Сипи си едно вино, инсталирай си Тиндър и пиши как е минало!

Тука се изчерпахме със съветите и анализите. (Не чакай да си го признаем! Никога не го признаваме.)

# 170
Ами не те вълнуват жените явно, нито хората като цяло, защо се насилваш? Ти хубаво си си свикнал сам в своя свят, но явно там място за друг няма, а жените заемат много място. Не знам коя ще се навие да съжителства с човек в емоционален пашкул.

# 171
След последния пост на автора си мисля, че е асексуален. Тоест - да, наистина е изпуснал олиото на промоция в К.
Останалите - говорите за кусури. Най-настоятелният ми ухажор от началото на годината е безработен съсед, живеещ с баба си, половината зъби в устата му ги няма, говори като надрусан, сам се описва като социопат и 90% от разбиранията му за мен са обществено неприемливи. Това къде се пада в скàлата на кусурите? Родил се е хубав мъж иначе... някога.

Последна редакция: сб, 09 апр 2022, 21:09 от Нарцùса

# 172
Е, авторът спомена, че “отдавна живее сам” в собствено жилище. До коя година е живял с майка си/баба си е въпрос на интерпретация на думата “отдавна”. Червен флаг.

Нама кола. Червен флаг. Или няма пари, или няма необходимост. Само, че липсата на необходимост не може да съществува в София, защото “всичко ти е наблизо”. Добре, да кажем, че работи в квартала. Или работи до вкъщи. Но е доста странно мъж на 40 години да няма необходимост от кола. И да, минус е. С трамвая ли ще ме вземе за среща?

Беше написал, че доходите му стигат да покрива неговите нужди. Ами те неговите нужди са минимални. Живее в наследствено жилище, не плаща наем. Не поддържа автомобил. Доходите трябва да стигат за да поддържа и късметлийката. Май са ниски.

Говори за връзки от 20ти век. В този век нищо не се е случило. Очевидно проблемът е в него, но веднага си поставя изискванията дамата до него да няма деца. Ами те сигурно ще са вече на 20 години. Споко, авторе, няма да ги издържаш. И парите на любимата ще са в твоя бюджет!

Общо взето не стои засега много адекватно на пазара и няма преспектива да се котира добре. Интроверт или не, познавам много скромни и затворени хора, които имат половинки.

Когато не можеш да намериш приятели, не можеш да намериш жена за среща дори… е в кого е проблемът? Първа стъпка е да слезе на земята!

# 173
Луда работа. Какъв влак, то релси няма.
Последната връзка през 2005-а. Тогава 22 годишен. И след това 17 години нищо. Това не е последна връзка - това звучи като първа и единствена връзка. Социален живот като на самотен остров. И чакаш влака там в средата на океана. Няма как да стане.

# 174
Кажи ми как са се държали към теб околните? Мачкали ли са ти самочувствието, бил ли си обект на подигравки?
По-скоро не толкова околните май, колкото родителите в най-ранното детство. Обикновено така се набиват комплекси, които после нямат избиване. Струва ми се, че авторът просто не знае как да се държи с една жена и е доста непохватен социално, граничещо с недодяланост, затова и не прави дори опит, за да не стане обект на съжаление или още по-лошо - на присмех. Т.е иска му се, но му пречи ниското самочувствие и той се отказва, за да не се разкрива като социален парий. Ако е така, първо трябва да разреши вътрешните си проблеми, което отнема време, а чак след това да тръгне да дири булка. Преди това обаче е добре да има поне някакъв социален кръг.

# 175
Пичът изпуснал влака, ама има забележки към тези, хванали грешния и слезли след 2-3 гари. Тегава работа!

# 176

Ех, едно време имаше едно предаване - Адрес 4000 Grin

Помня това предаване. Освен, че тогава нищо не разбирах от това предаване. Все пак не беше Гумените Мечета от 1986г. Ето ме 36 години по-късно. Brace yourself!

#

Ама че ние тука сме 80-90% женени/разведени с деца. Не сме таргет групата Joy

Нямам зададен таргет тук, извън скоупа ми на активност е.

#

Никой не се е родил научен, нито за възпитание на деца, нито за отношения с партньор, така че смело

Именно. Отворен съм за нови неща. Търся и изучавам постоянно. Надграждам себе си. Това е нещо което ме крепи. Жаждата за нови познания.

#

Е като не искаш деца, какъв е проблемът и кой влак точно си изпуснал Joy

Може пък и да не съм го изпуснал. Качил съм се доброволно на него още преди години. Маршрута през който минава и гарите на които спира са ми непознати. И така си пътувам през годините и времето, като външен наблюдател и пътешественик-изследовател.

# 177
Ох, ама си и забавен Wink

# 178
Нама кола. Червен флаг. Или няма пари, или няма необходимост. Само, че липсата на необходимост не може да съществува в София, защото “всичко ти е наблизо”. Добре, да кажем, че работи в квартала. Или работи до вкъщи. Но е доста странно мъж на 40 години да няма необходимост от кола. И да, минус е. С трамвая ли ще ме вземе за среща?

Ами, аз също нямам кола, даже и шофьорска книжка нямам, защото имам здравословен проблем, но си имам свое жилище. Значи и мен никоя жена не би ме погледнала само защото нямам кола... Не защитавам автора, но смятам че всеки заслужава да си намери половинката.

# 179
  • Тра-ла-ла
При мъжете ергени най-най-рядката причина е някаква непреболедувана голяма любов. В масовия случай причината за вечния ергенлък е някакъв генерален бъг. Понеже познавам няколко на възрастта на автора. Ами единият е мега досадник - не спира да дудне, да дава акъли и да прави забележки за всякакви дреболии. Не го знам дали и какви връзки е имал. Но дрътото магаре ме караше аз да му пиша картичка, за да се извини на някаква девойка и друг да й занесе цветята. Като в това време от раз си хареса някаква друга мома и веднага започна да я сваля. На финала - нито една от 2те Joy Вторият ерген, който познавам, за мен си е скрит женомразец с неоспоримо вярване, че той е най-умният и най-можещият и жените трябва да си знаят мястото и да мълчат. Третият е бил женен за кратко, без деца, от тогава само несериозни връзки и живее при мама и татю. Четвъртият е на всяка манджа чувал с мерудия. Постоянно се меси в разговори, които не го касаят. Получава се така, че нито ти можеш да си кажеш твоето, нито другият да ти отговори, защото ергенчето изземва функциите и на двамата. Вероятно и 4мата ергени не виждат проблеми в себе си и биха се описали като приятни мъже, умни, можещи сами да се издържат и т.н.

Липсата на опит под формата на връзки е нещо, което няма научаване и няма наваксване. Нама как изведнъж да се сдобиеш със знания какво е да имаш човек до теб с всичките произтичащи от това усещания и действия. Няма учебник за това. Всъщност има - живота.

Последна редакция: нд, 10 апр 2022, 23:25 от Джулая

Общи условия

Активация на акаунт