Изпуснах влака

• 17 931
  • 395
  •   1
Отговори
# 105
  • Сф
Леле ,тоя стил, все едно някой 40+++ стар ерген се обяснява. Много скучно. А съм на 40+ и се шашкам, пък представям си някоя по- млада.. Как може да нямаш личен живот, хобита, пък да тръгнеш жена да търсиш? Освен работа, хората имат и Някакъв личен живот, приятели, компании. Колата- хах, не показва благосъстояние, а независимост , жажда за пътуване, срещи, нови места. Какви интереси имаш? Там ще срещнеш себеподобните. И още, цели нямаш ли ,какво искаш от живота освен да Чакаш..Не може нищо да не правиш и да очакваш нещо Да стане..

# 106
А, за приятелите... има жени, които правят всичко възможно да откъснат мъжа от приятелите му. Ето го човекът готов откъснат. За такива дами е подходящ.

# 107
А, за приятелите... има жени, които правят всичко възможно да откъснат мъжа от приятелите му. Ето го човекът готов откъснат. За такива дами е подходящ.

Мхм, мечтата на всяка жена....

# 108
  • Сф
Мъж без приятели е голяма червена лампа. Нали знаете лафа" покажи ми приятелите си, да ти кажа какъв човек си".

# 109
Обява: "Чакам влака вкъщи, изключено е да се кача на такъв и такъв цвят."

# 110
  • Сф
Обява: "Чакам влака вкъщи, изключено е да се кача на такъв и такъв цвят."
Пък то се окаже,че влака не спира там 🤣

# 111
Е, той прави жест и казва къде може да го намери влака. Ако влакът си рита късмета... вече е друга работа.

# 112
Да, повече подробности трябва, за да се разбере "какво ти има" Joy
Добавям въпрос към горните. Дали си имал сериозна връзка/и и защо са се разпаднали, ако си имал? А ако си нямал, пак защо?

Една дълга история разказана накратко.

Да, 2005г. Тогава се запознах с момиче и нещата прераснаха до срещи и връзка. И на двамата ни беше за първи път. Изобщо. Наистина харесвах това момиче и връзката помежду ни. И тук историята търпи обрат..към лошо. Допуснах грешка, като позволих външно влияние в/у връзката. Не говоря за роднини или нещо такова. Повлиях се от "приятелски" кръг.

#

Е, ако си седиш вкъщи няма как по друг начин да се развият нещата. Можеш да пробваш сайтове за запознанства.

Виртуални запознанства и чатове/форуми, не са за мен просто. Предпочитам да срещна човека на живо в реална ситуация.

#

Не че не трябва да търси контакти и общуване, но според мен, всичко е въпрос на съдба и късмет дали и кога ще срещнеш подходящия човек. Може да е на работа, в магазина, на спирка или в бензиностанция, никой не знае.В този смисъл място за отчаяние не трябва да има. Все едно е също така дали авторът е нисък, висок или каквото и да е - дайте да се огледаме, има невероятно (и в добрия и в лошия смисъл) изглеждащи екземпляри, които са в съжителства и т.н. А и някой беше казал - външният вид е важен, но са важни и много други неща. Така че - спокойно гледай напред. Важното е само да не спиш.

Благодаря за този коментар! Подкрепям напълно. И аз мисля, че всичко е до съдба и шанс, и няма място за отчаяние. Направих тази тема, с идеята да пишат хора в сходна ситуация, като моята. Мъже или жени. Без значение. Не, защото търся внимание или съм отчаян. Но, както и да е.
Да, външният вид е важен наистина, но не това прави човека специален. Не се заблуждавам по външен вид.

# 113
Ами ако нямаш приятели и социална среда, или трябва нещо да направиш по този въпрос, или ти остават само сайтовете за запознанства.
Щом не искаш деца, авторе, насочи се към жени с вече пораснали такива.

# 114
  • Велико Търново
Вие сте изпуснали влака , защото го чакате не на гарата, ами на автобусната спирка - тоест разширете социалния си кръг. Намерете си хоби, посещавайте събития, свързани с вашите интереси и т.н., щом не желаете онлайн запознанство. Да стоите и да се вайкате пред монитора няма да стане.

# 115
  • Сф
2005 та? Говориш за сериозна връзка от 2005 ??? И колко време заедно сте били ,че са повлияли приятели???
Човек ако е сам дълго време , а иска връзка , означава че му има нещо, дори и да не го вижда сам. В което няма чак драма, ( за всеки влак си има пътници)но явно не се цели в подходящ таргет.И  пак да кажа, когато човек няма интереси, няма динамика в живота, как очаква да срещне някой изобщо, освен случайно ама това вече не е сигурно.

# 116
Да, 2005г. Тогава се запознах с момиче и нещата прераснаха до срещи и връзка. И на двамата ни беше за първи път. Изобщо. Наистина харесвах това момиче и връзката помежду ни. И тук историята търпи обрат..към лошо. Допуснах грешка, като позволих външно влияние в/у връзката. Не говоря за роднини или нещо такова. Повлиях се от "приятелски" кръг.
2005...че оттогава са минали...17 години. Т.е имал си една единствена връзка през живота си преди близо две десетилетия?

# 117
Тази сутрин в нета ми попадна една мисъл - точно по темата:
Скрит текст:
Та така, авторе, просто прояви активност. Ще повторя някои мнения, но подбери дейност, която ти е любима - спорт, танци, туризъм, домашни любимци, коли, духовни практики, научни кръгове по интереси и т. н. - ти си решаваш кое ти пасва. Комуникирай с различни хора в тази връзка, срещай се с тях. Когато приятели или познати те канят на излизания и събирания - приемай и излизай. Но за да се получат нещата, и ти самият трябва да си отворен към това, а пък вече нататък - късмет!

# 118
Цял живот страх да не се минат, да не ги "хване" някоя, да не вземе да "надуе корема", все са млади, все им е рано за отговорности.

И на мен ми се струва, че това е проблемът. Дават му се акъли - така не искал, онака не можел. Все нещо не е угодно. И не се вижда желание да мръдне поне леко от зоната на комфорт, за да има връзка. А все пак в междучовешките отношения винаги се иска известна доза съобразяване с другия.

Каква е причината да нямаш приятелски кръг, авторе? Не е добър знак да не можеш да търпиш други хора или те да те търпят. Поне хора, с които да излизаш, най-малкото за по чашка, дето се вика?

# 119
Приятелският кръг какво общо има с нежеланието му да си намери жена?

Общи условия

Активация на акаунт