Изпуснах влака

• 17 969
  • 395
  •   1
Отговори
# 135
Много се извинявам, ще прозвучи грубо, но човек, който е имал само една връзка за двадесет години...
Не за 20 години, а за цял живот, доколкото разбирам...
Той чака приятелите му...
Такива няма според думите на автора.

Последна редакция: сб, 09 апр 2022, 14:13 от Анонимен

# 136
Хайде сега да го засрамваме автора. Ами това си е неговия живот, той не търси съвети за миналото, а за бъдещето.

# 137
Авторът,
С маминка ли живееш ?
Ако да, няма да си намериш жена. Сори.

# 138
Оф, четете ги тези теми.

Хайде сега да го засрамваме автора. Ами това си е неговия живот, той не търси съвети за миналото, а за бъдещето.
Минало, бъдеще, все един и същи човек е.
Тема от мъж Изпуснах влака (на 39) първо звучи като пързалка, а ако не е пързалка, значи този човек не става. Отделно, че начинът на поднасяне на темата звучи, все едно някакъв маргинал се кахъри как е изпуснал промоция на олио в К.

# 139
  • София
Аз пък не мога да разбера защо така се отричат виртуалните запознанства и то от хора, които реална комуникация с други почти нямат.
Не ми се вярва толкова лесно да ти се получават запознанствата и контактите, че тръгването на “ фитнес клас” ( само изтраза, който използваш показва колко е далеч това от теб ) да реши проблема и рязко да се окажеш с много приятели и кандидатки. Сори!
Хубаво е човек да има реална самооценка и очакванията към евентуалния партньор да не надхвърлят това, което ние можем да предложим.
Колата е важна!  Аз нямам нито една приятелка, която да приема ок мъж без кола и шофьорски умения.
Да почерпиш на първа среща също!
Да изведеш жената на ресторант, а не в парка на разходка също!
Много е отблъскващо да виждаш как мъж се опитва да мине тънко.
Това ако се стигне до срещи да го имаш предвид.

Аз имам доста колеги, които хем са комуникативни, хем са по заведения, фитнеси, планини постоянно, хем си разцъкват Тиндъра. Предпочитат понеже поне знаеш, че интереса е взаимен поне на първо време, не ходиш като палячо по заведенията да те режат надути мадами. ( предавам техните думи)

# 140
В София колата не е важна, трамваят е романтика! Two Hearts

# 141
В София колата не е важна, трамваят е романтика! Two Hearts

Grin

Ако си на 20, да....

# 142
Ама как учите някого (нямам предвид автора) да прави добро впечатление. Ако хипотетично е скръндза, дори да се назори да покаже друго първоначално, само ще заблуди жената. Ако започнат връзка, скръндзавостта ще лъсне. Та затова казват "бъди себе си". Нека те видят точно какъв си, пък все за някоя ще си ок.

# 143
  • Далечният изток
Много сте лоши... Не ставал, не бил перспективен, кола нямал, червени лампи светят... никой не ви кара да го вземате за мъж...
Авторе, не ги слушай, и те са над 35 и нямат връзки. Питай ги какво им има... Grin
Просто има хора, които са по-срамежливи, по-свити, не толкова общителни, предпочитат да стоят отстрани, не на всеки се удава да бъде душата на компанията, готиния колега, отворения сваляч. Ами не е такъв човекът. 39 години не е бил такъв, няма и тепърва да стане.
И все пак, съветвам да пробваш онлайн запознанства. Не за да търсиш на всяка цена жена за връзка, а просто да общуваш, да се запознаваш, да "срещнеш" различни хора, типажи, нищо обвързващо, просто да поразчупиш комуникацията. Пък не се знае от кой храст може да изскочи заек...

# 144
А, да, успокоявай го. Нека си откара още 39 години в чакане на избраната....
Те и онлайн запознанствата по някое време стават офлайн и тогава истината лъсва отвсякъде.

# 145
  • Далечният изток
И що си мислим, че знаем истината?!

# 146
Мен лично ми е все тая за "неговата истина". Той е този с проблемите и търси някакъв вариант. Доста съвети му се дадоха и е важно да се промени, щото от "нищо ти няма" и "идеално си си така" е стигнал до 39 г. с една връзка в 2005 г.
ПС: По написаното от него, разбира се. Може и да лъже, може и цялата тема да е пързалка....

# 147
Не мисля, че човекът има някакви отявлени кусури. Само не разбрах защо за него е абсолютно недопустимо да търси гадже по интернет, но е абсолютно приемливо да търси съвети пак в тоя същия интернет Thinking Май е изпуснал повече от един влак.

# 148
Няма толкова значение къде ще търси, важното е да се раздвижи. По неговия си начин.
Мъже различни, но и жени различни: все някоя ще му пасне. Има и жени интроверти, жени темерути, жени... всякакви.

# 149
Пари няма. Отдавна разнищихме проблема.

Общи условия

Активация на акаунт