Също си мисля, че той каквото и да си мисли сега, много е вероятно ако срещне подходяща жена, тя да му попромени много от възгледите, включително и по въпроса със собствените деца. А и щом не е много опитен, една жена с идея за семейство лесно ще го обработи , ако е хитра. Което не е лошо. Баба ми казва, то мъжете все трябва да ги буташ...
Веднага ми хрумва, че примерно, може да си вземе куче. Из парковете и градинките е пълно с жени с кучета. Така, в някаква неформална среда може да срещне различни хора, забелязала съм, че по кучкарски много лесно става комуникирането. Освен това ще изглежда, че е грижовен, не е егоист, може да се грижи за друго живо същество... Ще подразбере това, онова за човека отсреща без никакъв ангажимент, и те за него.
Колата и за мен е важна. Ми нали ако се запознае с жена, ще решат още в опознавателния период дори да отидат някъде на разходка, как... Хайде примерно до Рилския манастир, ама как, автобус ли ще търсят, на мен ми е малко лузърско за здрав, прав мъж на 39. Това е важно, щом е решил да надгражда, да си вземе някаква кола, и да се учи да шофира, то само книжка не стига.