Изпуснах влака

• 17 949
  • 395
  •   1
Отговори
# 255
Честно казано, аз се вързах. Но след последния му коментар вече и аз мисля, че е партенка.

# 256
И това ще се случи рано или късно. Говоря за
Цитат
гробното място
. Сблъсках се вече с реалността на смъртта и загубата, като по-млад. Случилото се, разклати основни въпроси за смисъла на живота ми. Буря от емоции се заформи в мен и постави под въпрос минали, настоящи и бъдещи ценности и взаимоотношения, които съм имал. Много неща бяха отнесени, изтръгнати и заличени от бурята. Следствие на което станах по-силен човек!

Много сух и скучен начин на изразяване. Мислиш си, че си много лиричен, но приличаш на зубрач. Ако така говориш и на жените, никога няма да хванеш гадже. Говори като човешко същество с емоции, не цитирай учебници. Ама какво знаеш за емоциите, това се изпитва с хора…

# 257
  • Тра-ла-ла
Партенка или не....реално съществуват такива ергени със същите житейски размисли и страсти...и проблеми

# 258
Прояснява се загадката защо от 2005 година не е имал връзка.

След един такъв абзац, бих избягала с писъци.....!!!!

# 259
Е човека го раздава начетен, не знам защо му скачате толкова за тва. Обаче наистина в реалното общуване малко не му е мястото на такъв изказ. Проблема за мен е друг, за почти 20 години да няма връзка, той просто няма такава потребност от жена- нито за секс, нито за общуване с такава. Това няма управия, единствения вариант е някоя като него да се съберат да карат заедно, даже и дете да си направят при достатъчно желание от двете страни. Някои успяват в такъв тип съжителство, без много емоции и страсти, но пък се разбират до някъде и си карат заедно. За кризата и размислите, на същите години като него съм, също имам някви размисли и равносметки за всичко до момента. Като говоря и с други мои приятели набори, също го мислят и е логично, вече не сме първа младост, нормално е да има смяна на приоритети и виждания. Така че нека си действа по въпроса, влакове има и до 70 години, ама вече какви ще са е друг въпрос.

# 260
Ако се изразява брутално и мъжкарски, не е добре. Ако е една идея лиричен и самовглъбен, пак бег с писъци Grinning
Темпераменти всякакви. Дори да ги потискаш, винаги излизат на светло.

# 261
Тези лирични отклонения не са ми по вкуса. Иначе на някоя друга сигурно ще ѝ допадне. Да се запише в курс по литературно четене, може да намери сродна душа.

# 262
Това не е една идея лирично, а доста по-мощно.

# 263
Имал опасения, че жената щяла да слага детето си пред него... По-добре на второ място, отколкото на никое, но всеки сам си знае.
Мда, той нали все на 1-во е слаган досега ?!? Та чак се притеснил да не го изместят.

# 264
  • Сф
Автора говори само общи неща, като от учебник, нищо общо с живота.  И хем пише и хем не казва нищо конкретно.
Мен ме изгуби на- имам книжка, имал съм кола, ако се наложи- наемам/ще наема..глупости са това. Сблъсквал се с това, с онова, станал по- силен,  само с жена не може да се сблъска! Лирическите отклонения- ще кажеш, че е прочел Кабала в оригинал- открил смисъла на живота, ама пак не се сеща какво да направи..Или има проблем сериозен или ни взима за калинки.  ааа то бива, бива..

# 265
Имал опасения, че жената щяла да слага детето си пред него... По-добре на второ място, отколкото на никое, но всеки сам си знае.
Мда, той нали все на 1-во е слаган досега ?!? Та чак се притеснил да не го изместят.

Че то и тяхно общо да е детето, ще е на първо място!

# 266
Или има проблем сериозен или ни взима за калинки.  ааа то бива, бива..

Има си проблеми човекът, но не иска да си ги признае дори пред себе си. А и някои съфорумки го успокояват, че си е добре така.....
Както е да е. Повтарям съвета си към него - Намали очакванията и просто търси жена, която да ти обърне изобщо внимание. До там.

Че то и тяхно общо да е детето, ще е на първо място!

Точно!

# 267
  • Тра-ла-ла
Ергените, еле пък старите, като цяло са дървени философи и по непонятни за мен причини се държат така сякаш са побрали в себе си цялата вселенска мъдрост. Пък като погледнеш - нямат кой знае какъв житейски опит. Всичко им е голи теории и анализи, възникнали в някоя от самотните и скучни вечери.

По-лошото е, че те не държат тези "мъдрости" за себе си, а усилно се опитват да ги набият на другите.

# 268
Има хора, които просто не умеят да общуват. Не виждам кое му е толкова чудното. Аз също трудно общувам, но намерих човек със сходни навици и виждания за живота. Ако се бях прицелила в някой който обича да ходи по купони и иска да е център на вниманието нямаше да ми се получи. Дали пък автора не се цели в грешните жени? Ако аз имам проблем с общуването няма да си търся жени в някой бар или клуб, ами в интернет сайтове, където предимно хора, които трудно общуват наяве са там.

# 269
  • Тра-ла-ла
Много романтична представа за интернет сайтовете за запознанства 😁 Най- рядката причина хората да са там е интровертността.

Общи условия

Активация на акаунт