Изпуснах влака

• 17 917
  • 395
  •   1
Отговори
# 315
  • Далечният изток
Аз винаги съм се чудила на хора, които се изказват категорично и крайно по определена тема и в следващ момент се оказва, че същите тези хора са тоооолкова далече от темата и като житейски обстоятелства, и като опит, и като възраст дори... Не знам, то е все едно аз, дето и хабер си нямам от електричество, да свържа бойлер. Ами определено ще гръмне...

# 316
  • Great Britain
Аз дето не харесвам философи, станах точно такъв тука.
Твърди се, че съм беден. Презумпции за коли и имоти.
Някои минават граници с препоръките си.
До това ли се свежда всичко? Пари, имоти и коли.
Толкова хейт се изсипа по мой адрес. Защо?
Защото не искам да градя връзка с разведена жена с деца?
Или просто така ви харесва да набеждавате с деструктивни коментари изпълнени с хейт и омраза.
Ако си погледнете коментарите отстрани. Изглежда, че са писани от някой психопат.
Авторе,не се впечатляваи толкова могат.Относно последното ти изречение е това.Търси,ще намериш.Успех.

# 317
Лирическия, всичките ти постове се свеждат до хленчене, пасивна агресия, претенции и обвиняване на имагинерните 'други'. Нормална жена не повтаря контакт с такива като теб и очевидно конкретно с теб не повтарят.
В съседната тема съфорумка реве точно от твоя типаж.

# 318
  • Шотландия
Или просто така ви харесва да набеждавате с деструктивни коментари изпълнени с хейт и омраза.
Ако си погледнете коментарите отстрани. Изглежда, че са писани от някой психопат.
Фокусът много се измести. Който хейти, го прави заради себе си, защото има вътрешна необходимост да хейти. Не заради тебе, ти си само поводът. Не го приемай лично, те не те познават лично и няма какво да ти предложат лично.  Приемай го като репетиция  - и в реалния живот ще срещнеш такива хора, които не одобряват твои избори, но ако не си съгласен с мнението им, подминавай нататък.  А можеш и да се замислиш,  ако избереш да направиш това. Според мен е полезно в такива теми да определиш ти какво искаш и да решиш дали искаш да го търсиш и как. Стигна ли до някакви изводи?

# 319
  • Great Britain
Фокусът много се измести. Който хейти, го прави заради себе си, защото има вътрешна необходимост да хейти. Не заради тебе, ти си само поводът. Не го приемай лично, те не те познават лично и няма какво да ти предложат лично.  Приемай го като репетиция  - и в реалния живот ще срещнеш такива хора, които не одобряват твои избори, но ако не си съгласен с мнението им, подминавай нататък.  А можеш и да се замислиш,  ако избереш да направиш това. Според мен е полезно в такива теми да определиш ти какво искаш и да решиш дали искаш да го търсиш и как. Стигна ли до някакви изводи?
Както винаги,Мила,чудесен пост.Интелигентно поднесен.Поздравления.

# 320
  • София
Phoenix Wright, в пост на предната страница попитах каква е разликата между мъж, който не иска жена с деца и жена, която не иска мъж с деца. Удобно въпроса беше пропуснат.
Така и не ми беше обяснено, защо в единият случай това е нещо ужасно, в другия обаче жената си е правото да си иска мъжа само за себе си? Не е ли това двоен стандарт?
И защо според доста от жените тук, някои неща удобно са само запазена марка на жените?
Ама кой твърди такова нещо?
Цитат от текущата тема, ако може.

По темата - автора няма как да отхвърли жена с дете, понеже такава не му се предлага, не го иска.
Като никой не те иска, най-лесно е да обясняваш как няма подходящи или не ти отговарят на условията.
Ама кого лъже?

Хайде да го докара до там да има кандидатки - пък ние няма да го съдим, че от тях ще избере тази без деца.
Съвети му се дадоха, той философства насреща... Един безсмислен порой от думи.

Дио, записа ли се на фитнес, спорт?
Това май беше единственото, което ти се стори приемливо.

Последна редакция: вт, 12 апр 2022, 10:20 от ~Étoile~

# 321
Wink Най-вредното в подобни случаи е утешителното потупване "ти си супер, те са зли и нищо не разбират".

# 322
  • Шотландия
Wink Най-вредното в подобни случаи е утешителното потупване "ти си супер, те са зли и нищо не разбират".
Ако визираш моя пост,  преразказът не е верен. Злите мнения са си зли. Дали опонентът им е добър, няма значение.  А и много малко хора са само добри или само зли. Но много хора пишат в тази тема, за да отреагират на личното у тях си, не на написаното от автора. Важното е всеки да намери това, което лично му носи удовлетворение,  независимо от чуждото одобрение или неодобрение.

# 323
По темата - автора няма как да отхвърли жена с дете, понеже такава не му се предлага, не го иска.
Като никой не те иска, най-лесно е да обясняваш как няма подходящи или не ти отговарят на условията.
Ама кого лъже?
Уви, това е реалността на автора, за съжаление.
Хайде да го докара до там да има кандидатки - пък ние няма да го съдим, че от тях ще избере тази без деца.
Още един коментар право в десетката. Първо да се наредят тия кандидатки без значение с или без деца, та да може да избира, а то като няма и една, между какво точно ще избира...нямам идея. А иначе човек е в пълното си право да иска или да не иска партньор с деца и никой не бива да го съди, но последното обикновено се случва, когато има желаещи за връзка с теб, което не знам какво го грее автора в неговия случай.

# 324
Що пък, може да има, пък да не е писал за тях.
По една или друга причина ги е отхвърлил.
То човек хептен без кандидати от другия пол няма, мисля аз.

# 325
По този повод има интересно явление.

Значи, фениксът пише следното:
Повечето хора, поне със сигурност тези които мислят самостоятелно, а не част от общоналожен наратив (да не употребявам други думи), се хващат с даден човек и ако видят в него нещо, което кардинално не им харесва, просто прекратяват отношения с него. Без драми и предположения
Обаче в темата фактите - мненията на автора - не се гледат, а се правят предположения, за да се 1. уязвят други потребители и 2. да блеснем ние откъде-накъде ще ни нареждат (без някой да е нареждал, забележи!).

В същото време, пак пост от феникса:
Двойните стандарти лъсват ясно, когато същите тези отварят лакът уста, когато някой наруши правото им на избор, а в същото време си играят на инстанция с чуждото право на избор.
Хората, чиято брадва не сече на едно място, генерално се избягват без много излишен шум.
Което е камък в градинката на всички, които в другите теми не се държат така.

Накратко, героят в тази конкретна тема е нещо, което жените прескачат, което би трябвало да означава, че кардинално не го харесват, ама кой знае защо тоя път такива кардиналистики не бива да водят до прекратяване на отношения? Демек, нищо ново под слънцето.

# 326
Що пък, може да има, пък да не е писал за тях.
По една или друга причина ги е отхвърлил.
Сигурна съм, че и авторът много би искал нещата да стоят именно така. В мечтите няма нищо лошо със сигурност.

# 327
М, дааа....отхвърлил ги е. От 2005 година насам все ги пресява..... То, ако чака някоя миска, няма да му се получат нещата. В мечтите няма нищо лошо, но реалността понякога е съвсем различна.

# 328
Аз съм виждала с очите си как скромни, но свестни момичета, са се опитвали да флиртуват с типаж като този. След това  толкова злобно отхвърлени, както и той е сега. Защото той няма очи да погледне себе си на какво прилича, но вижда прекрасно недостатъците на Минка. Грам съчувствие не изпитвам към арогантни хора без потенциал.

Ако аз сега създам тема лошо ли направих, че не бях Оскарите? 99 процента ще ми отговорят - Как да отидеш, като не беше поканена?( Колкото и да изтъквам философски, че мразя да бият хора пред мен).

# 329
Не са били достатъчно красиви. Grinning Сигурна съм, че авторът търси красив влак. Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт