Със подаръци в БУРГАС идвай Дядо Мраз!(13)

• 14 547
  • 317
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Привет  bouquet  bouquet  bouquet

Момичета искам да ви питам от каква възраст се дават децата на ясла newsm78

Ами май различните ясли имат различни възрасти,но доколкото знам поне да са проходили деца.

# 106
и ние да се добавим за сбирката в Патиланци или кадето и да е Laughing

# 107
  • у нас
Според мен не е удачно да се ходи в Палавници, защото:
1. това е занималня;
2. няма място за количките, за придружаващите децата;
3. някои мами изивяват желание да идват с техни приятелки, което значи че ставаме много, което е хубаво, ама като няма място там,  къде ще стоим?
4. ще има мами от комплексите, все пак не всички живеят в близост до Мл. Дом и ако е студено как ще се придвижат;
5. празника, който ще си спретнем ще е по-скоро за нас, да се радваме на децата си, защото едва ли едно дете на 1-2-3 години осъзнава какво е дядо Мраз или Коледа, все тая. Даже ми се струва от наблюдения, че повечето деца ще плачат като го видят и едва ли ще изявят желание да седнат на коленете му.
........
Ако толкова държите може да си резервираме една вечер с артиста от Палавници, а после да отидем някъде с или без децата  да празнуваме.

Ако има някоя мама, която има възможност да отиде в България да пита как стои въпроса там, може ли да се резервира нещо. Аз сега разузнавам някои неща. Имах предвид едно кафе, ама е малко и няма нищо за децата, а и няма възможност да побере толкова много хора.
Незнам времето минава .....

# 108
За партито гласувайте тук

Последна редакция: пт, 24 ное 2006, 23:12 от C-3PO

# 109
Привет  bouquet  bouquet  bouquet

Момичета искам да ви питам от каква възраст се дават децата на ясла newsm78
До колкото знам трябва да са на година и 5 месеца.
И на мене вчера ми се обадиха шефовете да започвам.Чувствам се ужасно CryНе очаквах да ме пришпорят толкова скоро.
Все още умувам, но едва ли ще опитам да запазя работата.Това което в момента ми се случва ми е по-ценно.Не искам да пропусна и миг от него Cry.Никога няма да мога  да си го върна, не и с това дете.
Извинявайте момичета за излиянието,но ми е ужасно тежък момент.Имах нужда да споделя.

# 110
Здравейте, момичета!
Отдавна не съм писала в темата, но последните месеци ми бяха много важни и нямах почти никакво време.
Сега на първо време да кажа, че съм за купона, да ме впишете ей.  Laughing
Другото е, че съм се видяла в чудо с щерката. На момичето ми вече му е скучно с мен. Търси си средата, децата...
Мислех да си се гледаме, защото правим сметка да сме в Бургас до април-май. Но от друга страна ми е съвестно, че й ограничавам контактите, а тя е много общителна. Минахме на вариант да я пусна за половин ден на ясла тук в Славейков, мъжът ми ходи да пита ама директорката я нямало. Накратко засега нищо.
Чудя се вече как да й разнообразя деня. В "България" сме през ден, но там обстановката не ми харесва изобщо. В Операта правят ремонт от лятото. В това Палавници каква е обстановката, условията? Свекърва ми веднъж спомена за това място, но не можа да ми го обясни къде се намира.
Някой пита къде се намира Палас пицарията. Зад Общината е.
Айде вече съм на линия.  Simple Smile

# 111
  • Бургас / Славейков
По повод празненството ние сме там където  са и всички други .Аз също мисля че мария няма да се радва много на Дядо Коледа но поне ще играе с децата.Добре дошла на Вери.По повод яслите знам че ги взимат ако са проходили  но и че трябва да се подаде молба поне 6 месеца предварително .

# 112
Мили мами, извинявайте, че ще ви ползвам темата, ама май тук имам най-голям шанс за отговор. С децата от известно време сме в Сл. бряг и по всичко изглежда, че поне още седмица ще сме в околността. Та исках да ви питам има ли в Бургас някакви забавления за деца на закрито? Другата седмица я дават почти цялата мъглива, а моите хич не са свикнали да не излизат, особено тук, където имаме съвсем малко занимавки с нас. Говоря за някакви детски клубове, детски центрове, такива места. Погледнах най-отгоре в темичката ви, ама не видях, в предните постинги мернах няколко имена (Операта, Палавници), ама какво има там? За съжаление нямам време да изчета всичко. Предварително благодаря   bouquet

# 113
Ох, като си спомня миналогодишната среща в сладкарницата на България ooooh! Дублираха ни масите с други хора, въпреки че чоколина беше резервирала седмици преди това. Наложи се да седим в детския кът на едни малки масички. Беше претъпкано с по-големи деца и аз лично не можах да седна за 1 минута, камо ли да се видя с някой. От тогава май не съм повторила да отида в тази сладкарница.
В Палавници никога не съм ходила и нямам представа подходящо ли е. Но ако няма места за възрастните... май не е много добра идея. Имайте предвид, че сигурно ще сме доста хора и не върви да стоим прави два часа.
Абе много сложен е изборът на заведение. А и време няма много.
А с банкета без деца какво стана? Laughing

# 114
Maria.St, тъкмо се чудим къде да се съберем с децата за Коледа. За съжаление в Бургас почти няма подходящи места с детски кътове. Сладкарницата в Операта е в ремонт. Палавници е нещо като занималня за по-големи деца до колкото разбрах, аз лично не съм ходила. Намира се около младежкия дом, назад в темата имаше точния адрес.
Сладкарницата на х-л "България" има детски кът. Не е нищо особено според мен, а и е голяма лудница. Друго място, за което се сещам е макдоналс (и макдрайв в зорница), но там често има рождени дни, а и по принцип са доста малки кътовете.
Май много не ти помогнах, но аз лично също не знам къде да водя Румен и като цяло посещенията ни по такива заведения са доста ограничени Confused

# 115
  • Бургас
Сетих се за кафе"Ултра" - горния етаж, но незнам количките  как ще внесем вътре. newsm78 Може да питаме момичетата от "Смарти парти" къде има подходящо заведение, защото те ходят на различни места за рожденни дни и може да знаят.

Иначе моят мъник е много малък за Дядо Коледа, но все пак мисля, че е добре, като за първи път той да му подари подарък / поне снимчица ще има /, а каката пък е вече големичка и много, много не вярва в тези неща.
Все пак ще  сме на линия.

# 116
В Ултра пък какво ще правят децата Rolling Eyes
Нали идеята е те да беснеят на воля, а ние да не се налага да сме постоянно залепени за тях... поне за по-големите де.

# 117
Ами тази Усмивка? Нали било парти клуб...Освен да се обадя да питам.

# 118
  • Бургас
В Ултра пък какво ще правят децата Rolling Eyes
Нали идеята е те да беснеят на воля, а ние да не се налага да сме постоянно залепени за тях... поне за по-големите де.
Ами виж какво, аз само давам идея. Не налагам на никого мнението си. Естествено, че такова място - хем да беснеят, хем на майките да им е добре - да седнат, да си оставят нещата и т.н., хем и Дядо Коледа да дойде, незнам дали ще се намери. Все на някой няма да му е удобно - дали мястото, дали датата, дали часа. Аз нямам никакви изисквания - където и да се реши ще дойдем. Ще чакам да видя дали ще се намери такова място с толкова много екстри newsm78 .

# 119
Ами тази Усмивка? Нали било парти клуб...Освен да се обадя да питам.
Аз сега го чувам за първи път. Ако искаш звънни да видим какво ще кажат. Някой ходили ли е изобщо там? Какво представлява?

Нали затова сме се събрали толкова хора и умуваме. Аз също си казах мнението - според мен Ултра не е подходяща, нито което и да е кафе без детски кът и изобщо без никаква пространство за децата. Твоята дъщеря е голяма и може би стои мирно до теб, но си припомни като е била на 1, 2 или 3 години.... повечето деца, които ще дойдат са на толкова Confused
А, че в Бургас няма кой знае какъв избор на заведения за деца е ясно. То ако имаше до сега да сме решили  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт