Със подаръци в БУРГАС идвай Дядо Мраз!(13)

• 14 550
  • 317
  •   1
Отговори
# 135
  • вкъщи
tadela честно казано не знам.в момента не се прави дори и ремонт,а вьтре е доста разхвьрляно,изобщо доста е занемарено.ще попитам продавачките от близкита магазини,сигурно знаят.

# 136
Moмичета някой има тела на Др Димитрова ?  Hug

# 137
  • Бургас
0888 650 145,ако става въпрос за Маргарита Димитрова/завеждащ неонатологията/ и  832883 в частния кабинет на ул.Поп Георги.

# 138
  • у нас
Здравейте и от нас,

Ние вчера също бяхме на сватба, и днес докато се излюпим от завивките станало Shocked. И сега сме в санитарен полуден 1ironing wash hang newsm79 newsm28 1dishes

Снощи като съчетах полезното с приятното си направих консултация относно празника  и на мен ми казаха за третия етаж на Ултрата  - там се празнували детски рожденни дни. Не съм ходила чак до горе, ама наистина с тези стълби, както казва Ваня - не става. Ако си наемем Дядо Коледа  от Кригея е 40 лв/ч.

Обаче, мястото ни е проблема........

# 139
 Галхен голямо БЛАГОДАРЯ  Flowers Bouquet

# 140
Ренито, да не сте болни?

# 141
 Soleada не миличка  Heart Eyes
Ние досега не сме боледували  Praynig Чук-чук.
Ама си го водя профилактично веднъж в месечно на частен доктор,до сега при Калудова.Ама напоседък тя се губи нещо и май е  нещо болна.Сега ще отидем при Димитрова че на тия по ЗК  #Cussing out

# 142
малко промених анкетата има още един отговор
може да се променят гласовете
 Peace

# 143
моми4ета дависе опла4а манинкия вади 3 зъба напрово е ужас сополи ка6ля и рстройство го хвана напрово ве4е ша полудея  #Crazy newsm78 Sick

# 144
Рени забравих да ти кажа, че Димитрова също работи със ЗК, ако можеш вземи си направление Peace

# 145
  • Бургас
Здравейте мамчета,
виждам, че от доста време при вас цари една коледна еуфория по организирането на празненството. Желая ви успех!
Само, че понеже мен друга треска ме тресе и извинявайки се, че се отклонявам малко от темичката искам да помоля някои от по-скоро, раждалите маменца в бургаската болница да кажат трябва ли да се носят дрехи за бебока? Нямам предвид за изписването, то там е ясно, а по-скоро дрехи за престоя на бебо в болницата? Предварително благодаря!
Лек и спорен ден на всички!

# 146
Здравейте мамчета,
виждам, че от доста време при вас цари една коледна еуфория по организирането на празненството. Желая ви успех!
Само, че понеже мен друга треска ме тресе и извинявайки се, че се отклонявам малко от темичката искам да помоля някои от по-скоро, раждалите маменца в бургаската болница да кажат трябва ли да се носят дрехи за бебока? Нямам предвид за изписването, то там е ясно, а по-скоро дрехи за престоя на бебо в болницата? Предварително благодаря!
Лек и спорен ден на всички!
да носят се дре6ки за да тие по удобно за преобли4ане биберонка също ако пла4е  bouquet

Последна редакция: сб, 09 дек 2006, 10:39 от tadela

# 147
...... трябва ли да се носят дрехи за бебока? Нямам предвид за изписването, то там е ясно, а по-скоро дрехи за престоя на бебо в болницата?..........
Nikki, ще ти трябват 2 комплекта пелени, дрешки за 2-3 дена /ританки, ризки, бодита, килоти, чорапи и др според сезона/ сапунче, бебешко олио за мазане, хавлийка, евентуално биберон и шише за вода, ако ще даваш, памперси, също може да си носиш клечки за уши. Май това е, ако някой се сети за нещо друго, нека ме допълни.
Tanq Stoqnova-tadela , и един зъб е ужас, а три на веднъж Whistling. Хайде по-бързо да минава, че да не се мъчи мъника!
Лека вечер на всички!

# 148
мацета....я да ви светна,4е от 3 дена съм дистрибутор на AVON....  bowuu
ако ползвате козметиката.....пишете ми.  Peace
ето и най-новия каталог: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=76037&photo=1

# 149
  • Бургас
  newsm59   Честит рожден Ден на Надеждица !   newsm59

Пожелавам и цялото щастие на света !

Ето и официалната тема по случая   Wink :

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=145576.0

Общи условия