Със подаръци в БУРГАС идвай Дядо Мраз!(13)

• 14 543
  • 317
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте на всички

newsm51 newsm51 newsm51  love001  love001  love001 newsm51 newsm51 newsm51
ЧЕСТИТО НА РОЖДЕННИЧКАТА да е жива, здрава и много щастлива  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Майчета да ви се похваля колко ми е пораснало момиченцето newsm30 - 6700 и 60см. Heart Eyes, много съм доволна  Laughing, сега се надявам да не вдигне Т Ill и да не е много кривичка Praynig

Днес май не сте много активни, да ви се чуди човек какво правите в този студ buria , ние излизахме само до поликлиниката и умряхме от студ cold

# 151
Честит рожден Ден на Надеждица ! 
Много здраве, щастие и късмет

# 152
  • у нас
........ newsm44 newsm44 newsm44 newsm68 newsm68 newsm44 smile3534 smile3501

Последна редакция: вт, 28 ное 2006, 22:58 от Sinara

# 153
момичета.....искам да купя на щерката за Коледа, надуваем батут като онзи на ПАТИЛАНЦИ..... някой знае ли къде мога да намеря такъв или поне подобен?....   newsm78

# 154
  • вкъщи
tedka на пикадили имаше,на метро сигурно също има.вие как сте със здравето.теди е добре,щурее си

# 155
tedka на пикадили имаше,на метро сигурно също има.вие как сте със здравето.теди е добре,щурее си

ами не сме спирали да кашляме изобщо....само намалява и се увеличава кашлицата,но в яслата им всички кашлят и вече не се шашкам толкоз.... доста скъпо ни идва да я водя 2 пъти месечно при Ферфериева..... на всяко ходене ни дава по цяло шишенце лекарство и хоп 15лв. немога да разбера,защо не дава по еднократна доза от някое лекарство,след като и без това като ни даде шишенцето ,ни казва да и дадем само още веднъж  Shocked  newsm78 и за тази още една лъжичка сиропче,ние даваме 15лв..... та ако се влоши,4ак тогава ще я водя да я прегледа.  Rolling Eyes

# 156
а можеш ли да ми кажеш сайтовете на Пикадили и Метро,4е нямам възможност да ходя да разглеждам  Sad

# 157
  • вкъщи
тедка,щом ви дава по една доза значи състоянието на деби не е остро,и щом не се усложнява значи ще отшумее.няма как да ти дав а по малко шишенце,хомеопатичните лекарства  са на потенции,т.е. на разреждане=не се отказвайте и ще имате успех.аз съм супер доволна и щастлива като гледам теди колко добре се чувства,на фона на болните деца на приятелките ми,които пият антибиотик след антибиотик.
сайта на метро е metro.bg,на пикадили не го знам.

# 158
момичета.....искам да купя на щерката за Коледа, надуваем батут като онзи на ПАТИЛАНЦИ..... някой знае ли къде мога да намеря такъв или поне подобен?....   newsm78

и ние имаме такъв и нямам търпение да го използваме, но е подарък и незная откъде са го купили Heart Eyes

# 159
Хайде и аз да се запиша при вас.
Аз съм от Изгрев.Имам син на 2 месеца и половина.Като е по-топло излизам в парка.Какво друго-на 26 години съм.Омъжена.
Въпросче-Какъв подарък бихте купили на детето си за Коледа,ако е малко и нищо не разбира

# 160
 tedka* даи малко инфо за тази докторка

# 161
  • Бургас
Благодаря момичета, утре ще приготвя дрешки и за бебо, че май е време за багажа окончателно вече  Grinning
Добре дошла на t a t i a n a    bouquet
tedka*  www.piccadilly.bg

# 162
Ч.Р.Д на  tedka* !  newsm67
Много усмивки и весел празник от мен!

Въпросче-Какъв подарък бихте купили на детето си за Коледа,ако е малко и нищо не разбира

Нещо практично.Аз поръчах стол за хранене че през Декември ще захранвам  Peace
С паричките които ще му дадат по празниците мисля да му купя още проходилка,пеещо гърне и т.н.

# 163
  • Бургас / Славейков
Добро утро и честит празник на рожденничкатани днес.Аз миналата година когато Мария беше още бебе и купих Албум дневник вече е попълнен и само го разглеждам от време на време но си заслужаващше парите.Стол както каза Ренито и купи баба и защото и аз по това време я сложих за пръв път да седи. Simple Smile

# 164
мерси милички,че сте се сетили за мен  Hug

аз купих бебешки дневник още преди раждането....
а за първата ни Коледа едната баба купи люлка,а др столче за кола.
но за вашата възраср такива подаръци,са най-подходящи..... няма смисъл да му купуваш играчки,от които детето нищо няма да разбере.....
успех в избора. първата Коледа заедно с бебчето е мн важно събитие  Peace

Общи условия

Активация на акаунт