🌷 Градината на Демет Йоздемир 🌷 - Тема No. 3 за обсъждане, в очакване на нови проекти

• 91 501
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Добро утро

Катеблагодаря за новините Green Heart

Цитат
Ще си ревем май за класическите телевизионни дизита ние Joy

На мен вече ми липсват. Всяка седмица очакване на трей, озет, загадки, догадки и коментари... Blush

Цитат
Също така се е включила в озвучаването на филма, който мъжът ѝ и Ибрахим Бююкак са заснели за Дисни:

Като какъв е участвал Коч в създаването на филма?
Сигурно сте писали, но нямам спомен за това?

# 616
Лиленце, заради теб потърсих - филмът се казва "Извинете", написан и режисиран е от Ибрахим Бююкак, а Оузан му партнира като главно действащо лице, заедно с Гизем Карджа. Комедия е, доколкото разбирам. Двамата имат опит с жанра. Въобще Animal Ram-ко е мултифункционален - пее, свири, композира, актьорства, пише текстове, води предавания, журира и кой знае какво още. Ето го от вчера и като футболист Soccer

А това са новоизлезли кадри от сватбата на Мелиса Инджи и Умут Курт, на която Кочови бяха сред гостите >>> https://www.instagram.com/p/ClOl467IyWv/

Демет в последно време наистина е понамалила активността в социалните мрежи, но хубавото е, че не бездейства. Предстоят ѝ поне няколко важни събития: гостуване в Баку, Златните Пеперуди, нова реклама за Пантен, поява на страниците на Вог, премиера на Тактиките 2 и вероятно премиера на "Извинете". Паралелно може да се движат и други неща, просто ние да не знаем Kissing Face

# 617
Цитат
Въобще Animal Ram-ко е мултифункционален - пее, свири, композира, актьорства, пише текстове, води предавания, журира и кой знае какво още.

Ооо, какъв талант сме взели за зет! Накрая може и да го харесаме Grinning 

Катенце Purple Heart

# 618
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Прочетено в интернет...
Демет Йоздемир ще замести Аслъ Енвер която напусна зареди бременност  сериала  Фара .Демет е харесала историята .Творбата ще разкаже историята на бивша лекарка която се опитва да спаси болния си син ,но намира всички врати затворени в ,лицето и така тя става чистачка на престъпна банда .Срещата ще и помогне да лекува синът си ,но влюбването в гангстер би променило всичко в живота и .

# 619
Проекта изглежда интересен. За Аслъ Енвер имам впечатления, че си подбира внимателно ролите. Чест е, ако са поканили Демет да я замести. Дано Вайт Рам не обърка плановете на продукцията като забремени  втората главна актриса 😜

Рутко, гадината гадна и предател, хареса новите високо художествени фотографии на Джан Яман за Дменико и Стефано (той така се обръща към тях в ИГ, нали са си почти равни по популярност).

# 620
Предвид, че информацията излиза от онази, чието име не споменавам и в статията си услужливо пропуска успеха на Между мен и света, а още говори за DEK... бих изчакала Демет сама да си каже, ако има нещо вярно Kissing Face

За протокола - Реджай Карагьоз, който ще е режисьор на цитирания проект работи с Демет в Тактиките 2. Също така в последните дни и други видни клюкари излизаха с информация, че скоро може да има изненади от нея:

На 19 ноември Ясин пише: Спряга се името на Демет за нов проект на Gold film, да видим дали ще стигнат до споразумение.

На 20 ноември Саран пишат: Демет може да ви изненада с нов проект.

Каква е истината ще се разбере до дни, защото сериалът е планиран за декември месец, доколкото видях Nerd

Иначе като сме на вълна слухове, днес започна да се спряга датата 14 декември като възможна за пускането на Между мен и света за гледане в останалите страни по света. Да видим Rolling Eyes

Друг интересен момент пак от днес е, че на 4 декември ще излъчват директно раздаването на Златните пеперуди в Северна Македония по JingleTV >>> https://www.instagram.com/p/ClOgbN8Nj_9/

# 621
Обичаме новите проекти. Кой ще й е партньор?

От @instyleturkiye:
"Празнуваме нашия 200-ти брой с нашите момичета от корицата! Коя от нашите корици, където бяхме домакини на Demet Özdemir, ви е любима? Коментарите са добре дошли!"

# 622
Добро утро

"Казвам се Фара" . Вероятно това ще е новият проект на Демет.
В главната роля трябваше да играе Аслъ Енвер, но след като узна за своята бременност, тя се отказа от проекта. Ако Демет подпише, ще си партнира с Енгин Акюрек Blush
Снимките трябва да започнат до месец.

# 623
Добро утро

"Казвам се Фара" . Вероятно това ще е новият проект на Демет.
В главната роля трябваше да играе Аслъ Енвер, но след като узна за своята бременност, тя се отказа от проекта. Ако Демет подпише, ще си партнира с Енгин Акюрек Blush
Снимките трябва да започнат до месец.

След тази новина, не мога да се въздържа да не пиша! Енгин и Демет събрани в екранна двойка...дори и не съм си мечтала за такова чудо! Прекрасна новина, дано да стане реалност! Обожавам и двамата, ще ги очаквам с нетърпение като тандем в общ проект! Благодаря за наистина прекрасната новина, направихте деня ми още по-хубав!

# 624
Момичета, идвам с лека почерпка за празниците ми Kissing Heart За пиене - кой, каквото обича Kissing Smiling EyesChampagneTropical DrinkCocktailWine GlassBeersCoffee

Скрит текст:
Добре де, нека и останалите супер герои да уважим Sunglasses

Положението в момента е такова - Фатмагюл ти ли си Stuck Out Tongue Winking Eye

Нищо още не е потвърдено Hands V Чакаме официална информация Nerd

# 625

Преди месец някъде ми попадна в инстаграм

# 626
Вчера са отпразнували рождения ден на Фатма Топташ с парти-изенада в заведението на приятеля ѝ, шеф Гюрхан Hamburger

На най-важния въпрос дали е вярна информацията за участие на Демет в сериала "Казвам се Фара" и евентуалното им партньорство с Енгин Акюрек в главните роли, тя отговори, че все още се водят разговори, затова нищо не може да каже, докато нещата не бъдат окончателни.

Аз лично имам добро предчувствие, но тъй като неведнъж "доброжелатели" са бързали да съобщават за партньорства, до които по една или друга причина не се стигна, гледам да не се радвам предварително...     

Сред гостите е имало много колеги и приятели на Фатма.
Сценаристката Аслъ Зенгин за Демет: - Какъв късмет беше да се запозная с теб и да работим заедно.(справка - в Ягодите, 309 и Птичката).
Демет: - Всъщност за мен беше късмет.

Ето ги и с другата сестра Зенгин - Бану:

Иначе интервюто, което са дали на репортерите е забавно - Фатма е останала без глас, затова Демет я озвучаваше, а тя само си отваряше устата Joy Много биха се радвали отново да играят заедно.

Отново публикации в защита на животните:

От партито по случай 10-годишнината на сп. L'Officiel: Леко виртуално присъствие като част от тортата Stuck Out Tongue Winking Eye

Страхотна сесия направи с тях Heart Eyes

Айде, да видим дали след Айлин, Аля, Аслъ 1, Лале, Айсел, Санем, Зейнеп, Аслъ 2 и Илкин ще може да кажем добре дошла и на Фара Sunglasses

# 627
Добро утро 

В очакване на хубави новини Blush

Нова седмица- нов проект Hands Pray

# 628
Лиленце Sparkling Heart Да видим кой първи ще ни донесе благата вест Kissing Face Още една интересна зависимост се очертава - момичетата на Пантен vs. момчетата от Фатмагюл Stuck Out Tongue Winking Eye

Вчера Деметка започна с тренировка:

И после цяла тайфа певци и актьори се вдигнаха от Истанбул до Селимийе, Мармарис, за да изненадат приятелката им, мениджърка, водеща, актриса и кой знае какво още - Есра Акпънар:

Шегуват се, че са като на училищна екскурзия Satisfied

Нека да пълнят батериите сега, че после ги чакаме на работа Kissing Smiling Eyes

Междувременно все по-усилено се говори, че от 14 декември Между мен и света ще бъде достъпен за гледане в Латиноамерика и Арабския свят, като заглавието при латиносите ще бъде "Игра на любов и лъжи":

За протокола - 77 дни вече сериалът е в топ 10 на най-гледаните на платформата в Турция Sunglasses

И за финал още малко снимки от рождения ден на Фатма:

# 629
Демет и Айча

Общи условия

Активация на акаунт