За най-добра актриса:
За най-добра сериална двойка:
За най-добър интернет сериал:
Конкуренцията е много сериозна, така че, който и да спечели в отделните категории, вероятно ще е заслужено

Иначе Демет напоследък не е много активна в социалните мрежи. Това са последните ѝ включвания:
С приятелките ѝ Харика Чолак, Фатма Топташ и Аслъ Парлак:

Малко на музикална вълна - в Казахстан някакъв оркестър е направил концерт и са включили музика от любими турски сериали. Имаме съвсем кратък фрагмент с мелодията от Ягодите и Демет на заден фон >>> https://www.instagram.com/p/CkgQZUVqwve/
Не може и без песните на Сезен Аксу, докато я гримират. Това е песента:
След 49 дена на първо място, Между мен и света вече отстъпва лидерската позиция в Турция. Не е лесно да се бориш със сериали с 9 сезона и общо 208 епизода, които могат да натрупат много по-сериозен трафик за крайното образуване на рейтингите, но и с 8 еп. сериалчето на нашите приятели се предсатви отлично
Време е пак да се настроим полекичка на Нетфликс вълна обаче 

Шуки казва, че на сета са работили много добре, тъй като всички вече се познават. Според него, втората част им се е получила по-добре, затова чака с нетърпения да я пуснат на екран.
Ми, да видим
Каква е истинската причина - само те си знаят. Нищо няма да ме изненада... Както още преди дни отбелязах - не знам само дали е за добро, или за лошо... То ще си покаже 

И аз ти нося цветя 

Дано крайният резултат е по-добър, че така изобщо не ми харесва