🌷 Градината на Демет Йоздемир 🌷 - Тема No. 3 за обсъждане, в очакване на нови проекти

• 91 505
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Последни 2 дни гласуване от публиката за наградите Златна пеперуда. Демет е номинирана в 3 категории:

Flowers Tulip За най-добра актриса:

Flowers Tulip За най-добра сериална двойка:

Flowers Tulip За най-добър интернет сериал:

Конкуренцията е много сериозна, така че, който и да спечели в отделните категории, вероятно ще е заслужено Hands V

Иначе Демет напоследък не е много активна в социалните мрежи. Това са последните ѝ включвания:

С приятелките ѝ Харика Чолак, Фатма Топташ и Аслъ Парлак:

Малко на музикална вълна - в Казахстан някакъв оркестър е направил концерт и са включили музика от любими турски сериали. Имаме съвсем кратък фрагмент с мелодията от Ягодите и Демет на заден фон >>> https://www.instagram.com/p/CkgQZUVqwve/

Не може и без песните на Сезен Аксу, докато я гримират. Това е песента:

След 49 дена на първо място, Между мен и света вече отстъпва лидерската позиция в Турция. Не е лесно да се бориш със сериали с 9 сезона и общо 208 епизода, които могат да натрупат много по-сериозен трафик за крайното образуване на рейтингите, но и с 8 еп. сериалчето на нашите приятели се предсатви отлично Kissing Face Време е пак да се настроим полекичка на Нетфликс вълна обаче Sunglasses

Шуки казва, че на сета са работили много добре, тъй като всички вече се познават. Според него, втората част им се е получила по-добре, затова чака с нетърпения да я пуснат на екран.

Ми, да видим Stuck Out Tongue

# 601
Пускам нещо, което Кати беше заподозряла, а тя после сигурно ще ни донесе по-подробно инфо.

Цитат
Съобщава се, че стилистът и приятел на актрисата Демет Йоздемир - Руткай Йозиш се обърнал към луксозни марки, назовавайки името на актрисата и получил от тях неща за няколко хиляди, уж за снимки, които така и не са се случили, не ги платил и не ги върнал обратно. Заради подобни случаи, Демет много пъти е изпадала в трудна ситуация. Когато разбрала за ситуацията след оплакване от някои брандове, тя спряла да работи с близкия си приятел...
Отношението на Руткай беше капката, която преля чашата и актрисата прекъсна всички връзки с консултанта си по стил.
Демет Йоздемир, която прекрати приятелството си с Руткай Йозиш, реши да работи с Аслъ Парлак.

✍🏻 Таквим

Аз имам друго усещане за причините за "раздялата", но са само мои си съмнения свързани с Парлак, Коч...
А бе, ей такива едни шарени мисли. 😂
Но и винаги съм знаела, че тази дружба е "група по интереси". 😀

# 602
Пепелче, клюкарската ми душа нямаше как да не усети захладняването на отношенията межу двамата Joy Каква е истинската причина - само те си знаят. Нищо няма да ме изненада... Както още преди дни отбелязах - не знам само дали е за добро, или за лошо... То ще си покаже Kissing Smiling Eyes

Световната практика е да се прави бартер между звездите и големите марки - едните си дават продуктите, а другите ги рекламират, за да се получи ситуацията win-win (аз печеля и ти печелиш). Обикновенно се документира всичко - кое, кога и къде е ползвано, до каква аудитория е достигнало и т.н. Всичко това се праща в централите, където зорко се следи... има си цели маркетингови отдели, които отговарят за отношенията с известни личности, инфлуенсъри и т.н. В този ред на мисли, посоченото в статията хитруване е доста плоско, защото е въпрос на немного време да бъде изловено (ако изобщо е имало нещо такова, разбира се) Rolling Eyes

От друга страна, Руткай си работи засилено с мениджърките от ID, докато двете топ имена от новата агенция на Гьозде Йълмаз - Демет и Айча ги облича Парлак. Може нещо на корпоративно ниво да не са се разбрали... Въпреки че, реално Парлак работи с Демет по време на Между мен и света, който се снима от април до юни месец някъде, а след това Тактиките 2, които се снимаха юли и август пак си бяха в ръцете на Руткай. По това време стана и разделянето на агенциите... а за сватбата, партито на Дисни и промоцията на сериала през септември отново на Руткай се гласува доверие... Няма логика това да е проблемът.

Относно Оузан - Руткай и него обличаше. Даже докато бяха разделени с Демет миналата зима, Руткай продължаваше да си му харесва снимките.

В крайна сметка, може пък и Демет нещо да е оплела конците. Всичко е възможно Kissing Face

Важното е, че е започнала да спортува... ама преди това бисквитки с шоколд си готвари Stuck Out Tongue Winking Eye

Почит към Ататюрк

Да видим кога ще излезе този материал за Пантен:

С кака Деря и братовчеда Самет в дома им в Левент:

П.С. Това са първите снимки, на които Деря и Самет се появяват със зет си (изключвам сватбата). И не знам защо постоянно избират черно-бялата гама Rolling Eyes

# 603
Аз продължавам да си чопля по темата. 😂
Още за разлъката 😭- реакцията на Рутко в стори в ИГ.
Мълчанието на Демет, обаче е по - красноречиво. 😂

И автоматичен превод:

И май някакви демонстрации, че не му пука (да бе, да, повярвах му - избяга му златната кокошка) . 😂

Последна редакция: сб, 12 ное 2022, 07:26 от pepel_ot_rozi

# 604
Мълчанието е злато, не виждам Демет какво има да се обяснява по въпроса.

Не знам защо, но ситуацията много ми прилича на внезапната раздяла между Ханде Ерчел и приятелят ѝ и гримьор Серхат Шен преди години... По някаква случайност Серхат и Руткай са приятелчета, да не изброявам и другите им общи черти... Тогава предположението беше, че гримьорът е разнасял клюки... И реакцията му беше същата - каква кариера имал... Сега каква е истината, едва ли ще разберем.

Иначе съм съгласна, Пепелче, че демонстрациите на непукизъм са симптоматични. Особено, когато освен двете му приятелки, които винаги са ми били неприятни, на снимката се мъдрят и 2 от мениджърките от ID...

Пълен змиярник е в тези среди Animal Snake

# 605
От Демет:

Жалко ще е да не работи повече с Руткай, много го биваше.

# 606
На мен някак си цялата ситуация ми е досадна. Както знаем, всяко чудо е за 3 дни.

Няма да се изненадам, ако още утре плеснат с ръце и се прегърнат. Въпреки че заявките за момента са по-скоро за тотална дистанцираност.

Руткай има голям принос към публичния образ на Демет и в най-важните ѝ моменти винаги е бил край нея, (както и тя направи всичко, за да изрекламира бизнес начинанията му като неоновата модна линия (даже и танц му засне), сватбената му къща, бижутата на неговите приятели и т.н. ) обаче, ако трябва да бъда честна, последните му работи с нея - 2 от 3-те сватбени рокли и онова синьо лъскаво нещо от премиерата на Между мен и света... еми, не ми харесаха и не само на мен така Hands V Малко творческа пауза в случая не мисля, че е нещо лошо, даже си беше наложителна Hands Nail Care

В този смисъл, ще ми бъде интересно как ще се справи Парлак с предстоящите важни събития за Демет - промоционалното събитие на Пантен в Азербайджан на 1 декември и Златните Пеперуди 3 дена по-късно Kissing Smiling Eyes

Днес излезе информацията за събитието в Баку:

Организира се игра с награди за потребителите на марката, като специални гости на "Пантен нощ на чудесата", която ще се проведе в Elektra Events Hall на 1 декември са Демет Йоздемир, азербайджанските звезди – Аяз Бабаев, Назрин, Турана Хюсейнли и Рьоя (които и да са те Stuck Out Tongue )

Книга, подарък от Фатма Топташ за Демет със следния цитат от Ататюрк: „Нещата, които изглеждат невъзможни за слабите и невероятни за страхливите, са идеални за героите."

Втория цитат, споделен от Джансел гласи: "Говорят че си направил нещо, при все че не си. Еми, тогава наистина ще го направиш."

Включване от Токио:

- Кога ще излъчат "Любовни тактики 2" и "Клубът 2"? >>> Предполагам, че 14 февруари е подходяща дата.
- Какво мислиш за Демет Йоздемир? >>> Тя е едно от най-ценните екранни лица на страната ни.

# 607
От Демет:

# 608
Да кача и другата снимка от вчера Nerd

Арабите обявиха, че вече е ясно при кого ще отлетят Златните пеперуди тази година. За нас остава да изчакаме 4 декември:

Споделено видео на Сезен Аксу https://www.instagram.com/reel/Ck5-YI6IG9j/:

Нека тази песен бъде молитва за безпомощността на човечеството, което все още продължава да се бие и убива в ден, когато светът се счита за толкова развит. Четох една книга, там пише: Човекът е животно, което страда много. Много страдаме, още повече ще страдаме, да видим колко стотици милиони години ще са необходими, за да станем истински хора и да бъдем на висотата на привилегированата позиция, дадена ни от Вселената.

Бързо възстановяване, Истанбул! Пожелаваме Божията милост на нашите граждани, които загубиха живота си в резултат на експлозията на улица Истиклял и бързо оздравяване на ранените.

И последно покана към азерите за събитието на Пантен в Баку на 1 декември >>>https://www.instagram.com/p/Ck6U4bkoos8/

# 609
  • Плевен / София
Здравейте момичета,

# 610
Снимките са от 15-ти ноември, когато Демет е била на покупки в един от истанбулските молове и репортерите отбелязват, че много фенове (най-вече от Близкия Изток) са я спирали, за да се фотографират с нея. Държала се е, както винаги много любезно с всички:

Вчера малко пилатес:

А тези са от днес - на първата снимка е с Дениз Али, синът на мениджърката ѝ Гьозде Йълмаз и Онур Сайлак:

# 611
# 612
Лиленце Flowers Bouquet И аз ти нося цветя Kissing Heart

Засекли са Демет в Каньон онзи ден. Отивала е да гледа театралната пиеса, в която участва нейн близък приятел(ка) и е минала да вземе цветя.

Междувременно е заснела сесия за Vouge:

Издаде я модната директорка на списанието, Джейлян Атънч: "Снимаме някого, когото много обичате(ме)".

Също така се е включила в озвучаването на фимла, който мъжът ѝ и Ибрахим Бююкак са заснели за Дисни:

Още някакви снимки с Ондер са правили по нощите. Издокарали са я като Серенай Animal See No Evil Дано крайният резултат е по-добър, че така изобщо не ми харесва Stuck Out Tongue

Напоследък доста време прекарва със сестра си Деря. Видяхме го най-накрая и новото куче, което продължава да не е ясно чие е и как се появи Animal Joy Cat

Реклама на моностектакъла на Зерин Текиндор:

И азерите рекламират събитието на Пантен на 1 декември, напомняйки предишното посещение на Демет в Баку:

https://www.instagram.com/p/ClMN2lyoVxd/

А тази снимка сега се появи:

-------
П.С. Линкът не работеше. Поправих го Nerd

Последна редакция: пн, 21 ное 2022, 21:43 от super_katia

# 613
  • На зелено
Благодаря на всички за споделените снимки! Аз я следвам в ИГ, но ми се струва, че напоследък не е толкова активна. Стана ми любопитно за отношенията й с Руткай и се разрових в плофила й, в старите снимки. Стори ми се, че не видях никакви общи. Преди не са били само на сторита, нали? Тоест, за да си изтрие снимките с него, значи има остър конфликт и разочарование.

# 614
Здравей, Рованиеми Flowers Tulip Сега специално проверих - Демет не е трила снимки с Руткай, стоят си непокътнати в профила ѝ, просто повечето са групови с още 100 човека. Той също нищо не е махал. Поне засега Hands V

Поредното нещастие, на което реагира, (както и много от колегите ѝ) - няколко актьори са починали в автомобилна катастрофа на път между две представления Disappointed Relieved

И нещо, което още е рано да коментирам, но изглежда, че стратегията на Дисни на моменти издиша Rolling Eyes

Третият турски сериал, който пуснаха на платформата (и първи със световно покритие) - Gri, пети ден след премиерата на първите си два епизода не може да се изкачи на върха в Турция. В момента е на 4-то място (на английски го превеждат The Choice - Изборът, докато на испански е - Желание за отмъщение). В същото време Между мен и света е на 5-то място, месец след като излъчиха финала...

Ужким трябваше Беглецът на Енгин и Между мен и света да са вече налични за гледане и в другите държави, обаче все още не са...

Миналата седмица излезе информация, че агресивното териториално разрастване е донесло 14,6 млн. нови абоната на платформата, но на цената от 1,5 млрд. долара загуба... Колкото и да са оптимисти, че ще излязат на печалба догодина, само да не стане така, че ще режат бюджети и който снимал, снимал Kissing Smiling Eyes

Ще си ревем май за класическите телевизионни дизита ние Joy

Общи условия

Активация на акаунт