Hell’s Kitchen България - Сезон 4, тема №3

• 37 352
  • 725
  •   1
Отговори
# 405
  • IC 1101,Abell 2029
Разликата най-вече е в психическата устойчивост.Все повече оставам с убеждението че на Артур му бе заложен сценариен капан.И момента е бил избран подходящо.На елиминации са един от потенциалните победители Елена и една от големите любимки на шефа.Т.е и двете не са за прежалване да отпадат точно сега.Ако всички се справят перфектно на резервацията,както и стана като се изключат саботажите на Денислав,но там вече е друга бира,то на шефа ще му е голяма дилема кой да отстрани.Ето защо сега Артур бе мишената.Още преди време когато имаше състезание в караваните,той си изпусна нервите,което беше предпоставка че трябва да бъде тестван по-специално.На Ангелов въобще не му трябват хора,които когато стане напечено в работата,да не могат да се владеят.

Последна редакция: чт, 21 апр 2022, 23:46 от alex_bg

# 406
Напечено е едно, а да ти вменяват вина без да си виновен и да те унижават е друго. Аз отдавна да съм му нахлупила една тенджера на главата на тоя шеф.

# 407
Аз съм супер разочарована от отпадането на Артур. Определено той си беше за финал.

# 408
  • Бургас
Ще ги видим тая вечер какви ще ги накъдрят. Интересно ми е Мариела с опашки ли ще е, с куйрук ли, по чорапи ли, как 😄 Все повече симпатизирам на Елена. Харесва ми, че е сериозна. А Виктория е харизматична или поне има правилната харизма за мен. Искам или тя да спечели, или Елена 😜

# 409
Само на мен ли ми изглежда че походката на Мариела е супер странна

# 410
  • Другата България
Не е само на теб.

# 411
То на Мариела походката да ѝ е кусура.

# 412
  • София
Мариела става все по-инфантилна и лигава, не мога вече хич да я понасям.

# 413
  • София
Егати режисираното предаване. Аз с вързани очи ще ги направя тези кюфтета. Сериозно ли си мислят, че ще мине това?

Въй, ах тази Алисия, въй въй, каква звезда, какво чудо
чалгаджийка, въй въй

Последна редакция: пт, 22 апр 2022, 22:59 от Diavolo

# 414
  • София
Разликата най-вече е в психическата устойчивост.
Скрит текст:
Все повече оставам с убеждението че на Артур му бе заложен сценариен капан.И момента е бил избран подходящо.На елиминации са един от потенциалните победители Елена и една от големите любимки на шефа.Т.е и двете не са за прежалване да отпадат точно сега.Ако всички се справят перфектно на резервацията,както и стана като се изключат саботажите на Денислав,но там вече е друга бира,то на шефа ще му е голяма дилема кой да отстрани.Ето защо сега Артур бе мишената.Още преди време когато имаше състезание в караваните,той си изпусна нервите,което беше предпоставка че трябва да бъде тестван по-специално.
На Ангелов въобще не му трябват хора,които когато стане напечено в работата,да не могат да се владеят.

Тогава Валетнина да си ходи заедно със забрана да посещава ресторанти на Виктор Ангелов дори като клиент.

# 415
Какви звИзди, какво нЯщо... Андреа се чувствала безполезна, щото до този момент беше...
Янита пое "удара"  за картофките, ама Викито се ослушва за винАта, кой е виновен?!
 Мариелката кърти с полезна информация Innocent

# 416
  • София
Май Янитка ще е едната номинирана.

Тия братче 3 сандвича не могат да направят. Значи един път не може нещо да мине като хората без проблеми. А при тях е на квадрат. Само проблеми, проблеми, проблеми, все едно са хванати от улицата. Разбирам, че е шоу, ама да не го правят чак толкова очевидно, защото минават в другата крайност и е абсурдно просто.

# 417
И аз не мога да схвана как го докарват този ефект - вече кой сезон подред все тотални издънки и накрая изведнъж почват да готвят супер. Това или е сценарий или просто не знам какъв гениален подбор. Или пък не са толкова зле, но им правят някакви номера и провокации...

# 418
Виктория преди беше забавна, а последните серии влезе в ролята на ревливата дебелана, която всеки сезон я има.

# 419
  • София
''То кудкудяка още'', вика Камен, хахаха

ЧС, за мен е 100% сценарий. Wink
Не може едни яйца на очи да не могат да направят, айде моля ти се. :о

Ауу, голямата героиня Виктория, любимката на шеф Ангелов.

Последна редакция: пт, 22 апр 2022, 23:00 от Diavolo

Общи условия

Активация на акаунт