Любители на котки - Тема 172

• 34 839
  • 763
  •   1
Отговори
# 195
Помогнаха ли ви за яйцата?

# 196
  • София
Помогнаха ли ви за яйцата?
Ние ще боядисваме в събота. Днес купихме една кора и Оникс веднага провери какво е това Simple Smile И двамата обичат варени яйца. Ще хапнат и шарени Simple Smile

# 197
Ние пътуваме за България. И кучето и котето се държат добре за сега.

# 198
На добър път, Кардю, да си дойдете живи и здрави, след спокойно пътуване!

# 199
На добър път, Кардю, да си дойдете живи и здрави, след спокойно пътуване!
Благодаря! Здраве за всички пожелавам.

# 200
Лек път ви желая и дано да продължават да нямат проблеми животинките!

# 201
Нашата котка тотално се е привързала към детето. Все при нея ходи, при нея спи,но и я буди нощем за игри. Скача при нея в леглото и почва да я ближе по лицето или да си гони опашката. Баща й иска да й даваме нещо успокояващо нощем, за да спи и да не я буди. Засега успявам да успокоя положението. Иначе ако положението се влоши, тези феромони за контакт за котки дали биха свършили работа. Тя е бебе и много играе. Няма 3 месеца. Иначе е чудесно животно,само да не будеше детето нощем. Вечер като не е покрай нея мяука. Не става с изолация в друга стая. Мен дето я храня и чистя хапе понякога, а малката си я обича и търси постоянно. Много странно поведение.

Последна редакция: пт, 22 апр 2022, 15:48 от silvi_7878

# 202
Играйте дълго преди лягане с нея и й давайте вечеря за награда след това. Преди да се сдобия с втори котарак и положението да излезе извън контрол, така се оправях с Ади и нощните му игри

# 203
Това го пробваме отдавна, просто се променя часа на събуждане, но винаги го има. Някой път е в 12 ч., Друг път в 3 ч, или в 4 часа. Просто е много игрива. Интересно, че като я взехме няколко дни си спеше по цяла нощ, но далеч от нас.

# 204
Ние опитваме нашата да я изморим с игри, но пак не спи особено. Буди ни в четири и то не защото е гладна, а за да си играе.

# 205
Вече сме в София. Котаракът ни е абсолютен късмет. Все едно нямаше коте в колата. Мушнал нос  в детето и спа през повечето път.

# 206
Ох, нашия първо сутринта се изака извън тоалетната, а след това се изпишка в клетката. Добре че имаше възможност да спрем, за да изчистя.

# 207
Иначе ако положението се влоши, тези феромони за контакт за котки дали биха свършили работа.
Имам този дифузьор за успокоение

Ползвам го от два месеца. Не помага за спането. Блеки пак идва да ме близка сутрин към 4-5. И като не стана, ходи да тропа по каната за вода, да събаря чаши, абе търси начин да ми привлече вниманието и да ме събуди Grinning
Преди да му сменя купите за храна и с тях ми дрънчеше Grinning

# 208
  • Бургас
Вече сме в София. Котаракът ни е абсолютен късмет. Все едно нямаше коте в колата. Мушнал нос  в детето и спа през повечето път.
Да,късмет е да имаш влюбен котарак.Аз мислех,че Харко е такъв, защото е от много мъничък с мен,но май някои котки са някак по-обичливи.
Вие на колко месеца го взехте Сина?

Не всяка котка обича и не всяка се доверява напълно на човека.Явно вашият писан е абсолютно спокоен с вас,най-вече с дъщеричката,неговия човек.

# 209
Не е до това дали дадена котка обича някого, за да няма проблеми при пътуването. Просто си е до животинка, както и при хората. На някои им става лошо, на други не. Аз съм от тези, но които цял живот им става лошо по завоите, дори и аз да карам. За това пълзя кротко и при възможност пропускам колите, които са се струпали зад мене.
Браво на Сина, явно е герой и без проблеми ще пътува през цяла Европа.

Общи условия

Активация на акаунт