Любители на котки - Тема 172

• 34 848
  • 763
  •   1
Отговори
# 210
Сина е роден на 23.08.2021 год., а с нас е от 12.03.2022 год. От първата минута с нас е все едно у нас е роден. Сега сме у свекърите и той има нови места за обнюхване. Но и тук веднага се нанесе като у дома. И е доволен, че има толкова много обожатели.

# 211
  • Страната на чудесата
Знам, че не е по темата, но копирам от дъщеря ми за котето на нейн приятел:
" Спешно търся човек с котка над 4.5кг която да може да дари кръв. Утре сутрин в 9 часа най-късно трябва да бъдем в клиника Син Кръст с донор за да има шанс животинката да оцелее. Звънете на приятели и познати, наистина е спешно! Телефон: 0877044469  0892322982"
Доколкото знам, котето е в момента в клиниката на системи, с влошени жизнени показатели и анемия. Снощи ппез нощта са го завели, защото е припаднало и се е отпуснало в ръцете на стопанина си. Едва са успели да му вземат кръв, казали са и че е обезводнено, освен анемията. Трябва да се направи кръвопреливане. Нашият Демон е 4 кг.в момента и не отговаря на условията. Ако имате някой едър представител на котешкото царство и сте склонни да помогнете, ще ви бъда благодарна!
За София.

# 212
Момичета, имам нужда от съвет. От известно време котката на мама пишка освен в тоалетната си, по легла, на земята, по столове. Не знам дали е стресирана или се изпуска вече. Котана е на 16 години. От няколко месеца отслабна много. Убедих мама, че трябва да се заведе на доктор. Според нея го прави напук. За днес мама видяла, че работи доктор Папазов. Но аз четох лоши отзиви за него в нета. Някой има ли лично или на близък мнение за него? За Стара Загора става дума. В понеделник вероятно няма да съм тук и няма да мога да я заведа на доктор. На мама не разчитам, че ще я заведе.

# 213
Пиши лично на Барби да каже кои ветове са добри.

# 214
  • Бургас
Боядисахме и допълнително полирахме червеното яйце 😄

Довечера обаче яйцата ще бъдат прибрани в хладилника, за да не ги намерим облизани и счупени по пода на сутринта 😂.
Весели празници на всички писани и писанчовци 🤗!

# 215

Днес,нашата нежна бебка става на 2 год.
Не сме до нея,снимката е стара.

# 216
  • София
"Ти не разбра ли, че не искам да се
снимам с тъпите ти яйца?!" 😹

Честит рожден ден на прекрасната Сакура! 😻
Много рожденни дни да посрещате и много години да си мъркате заедно!

# 217
  • Бургас
АниХр. може да няма интерес към яйцата, но снимката е много свежа и контрастна 😍.
Честито и на сладката рожденничка 🤗

# 218

Пусни ме до яйцата Joy

# 219
Мъри поздравява Сакура за рождения ѝ ден и и пожелава много щастие и котешки бели!

# 220
Честита да е прекрасната Сакура!
И на нас искаше да ни помага Оли, нашите яйца също ще бъдат прибрани в хладилника.

# 221
Честит рожден ден на Сакура и от нас с Фрея и даже и Румпи!
Той е едно коте, което спасихме със сина ми от една кола, беше толкова мъничко, че се събираше в дланта ми. Като правихме основен ремонт и трябваше да се изнесем, го дадохме временно на свекърите ми и те после не поискаха да ни го върнат Wink Гледат го като цар и е 7 кила, но сега Фрея му нарушава покоя, защото само го гони за игра Simple Smile

Тука си играе с опашката му Simple Smile

# 222
Колко са красиви,Триша!
И как се разбират само Зак и Сакура,които живеят заедно,а не са събирани инцидентно не си играят заедно.

# 223
А на мен двойката Румпи и Фрея ми напомня на Зак и Сакура. Същата нежна бенгалка и едър таби-господин. Разликата  е, че Фрея е малка на възраст, а Сакура е със самочувствие на дама.

Тери ще е от пътуващите котки. Все си мисля, че значение има тренингът с пътуване от бебе. Случвало се е да излизам по някаква работа и да вземам сака с котето заради идеята да свиква да пътува. Преди Тери кучата пътуваше в краката. Сега ляга на задната седалка до сака с кота и така, допускам, я успокоява. Котето също се чувства добре, притиснато в козината на куча. Не знам как изглежда отстрани - малка пътуваща менажерия.

ПП: Все пак сме по-добре от Лиза Боева и Ицко Финци, които разнасят между София и провинцията 6 котки и 1 куче.

# 224
Аааа, Ред, хич не се разбират особено добре - седят, седят, пък единият прасне една лапа на другия. По-често Фрея е разбойничката, голяма е драка, значи. Но е по-добре в сравнение с коледните празници (тогава за пръв път ги събрахме), тогава си ръмжаха, фучаха, съскаха и си посягаха с нокти. Сега и двамата се опитват да тупнат другия без нокти.

Общи условия

Активация на акаунт