Любители на котки - Тема 172

• 34 806
  • 763
  •   1
Отговори
# 525
Жива и здрава да е Мишка! Една дълга саксия с трева, мисля, че ще ѝ хареса за криене.

Ами, Жълтура от вчера спря да се храни и го почнах със спринцовката... Вчера гълта по 8, тази сутрин отказа на 7 (х3 мл). Конюнктивата малко поспадна, за това пък сълзи обилно. Обръща го на анорексия като сестричката. Но има една съществена разлика и тя е че сучи. Дано майка му да успее да му предаде антитела. Пъсито има единствен симптом диария.
Цилоксана го имам и аз. Ще питам дали да го добавим, благодаря.
Добавям към "котешката аптечка" глюкоза и въглен (за друг път, да са ми под ръка).
Аз промивам очите с физиологичен разтвор. Купила съм цяла банка.

# 526
Да оспамя и тая тема и отивам да тичам.Добитъка го кара тежко.Едната част,цяла нощ врещи,цял ден спи.Другата спи денонощно

amy_nka,възхищавам се на отдаденпстта ти!:hibiscus:

# 527
  • Бургас
amy_nka,попитай за Цилоксана,че не е хубаво Ципрофлоксацин да се дава на деца и малки животинки(малки на възраст),но пък помага.
Само че... може да даде доста увреждания при деца,затова не се дава.
Обаче по преценка на лекар,ако ползите надвишават рисковете...

Аз не знам къде съм забутала паспорта на моя дзвер,трябва да го намеря и да ходим на ваксина.Че мамин златен си играе и с обувки понякога(ако забравя вратата) и умирам от ужас да не лепне нещо.

# 528
Здравейте, минавам само да се отчета с две снимки на Зеленски, в опитите ни за разходка навън. Все още го е страх, но е адски любопитен и стои само на вратата, с надежда да излезе Wink

Идеята ми не е да го извеждам навън на разходка, а да мога да го пускам като обядваме на двора. Страх ме е да го пускам без каишка , защото е непредсказуем.

# 529
Аууу, Зе е красавец! Невероятен сладур.
А нашия разбойник днес, не знам как, съборил най-високата част на  arbre à chat, (в превод е котешко дърво, т.е. къщичката с чесалки) . Добре, че не го е ударило.

# 530
  • София
Боже какви очи ококорени вади Зеленски, страхотен! Котаракът Леополд ми е той 😀 Ама и Сина да кажа, че не сме го виждали отдавна 🥰 Къде е, прибра ли се от пътешествието?

# 531

Ето го Сина. Joy
В събота е на изложба той.
( Беше най-най-послушното коте при пътуването. Вече вилнее у дома. )

# 532
  • София
Зеленски е като играчица, направо все едно не е истинско коте, а плюшена играчка.

# 533
Ауу, това са ни ВИП-овете в темата. Wink Разкошни и двамата! Heart

# 534
  • София
Зе верно е божествено сладък.

# 535
Sharky, ти скоро данък не си плащала май? Wink

# 536
  • София
Вярно са ни ВИП-овете тези двамцата! То уши, то очи, то език дори, уникални! Чакаме медал от изложбата 😍

# 537
Хора,Тути близна бая банеоцин,докато се усетя,да не и стане нещо?

# 538
Дано да ѝ няма нищо на Тути, но можеш да се опиташ да й дадеш малко активен въглен, съвсем безвреден е.
Сина и Зеленски са невероятни, при това от абсолютно непознати от нас породи. Каква беше породата на Зеленски, че забравих?

Последна редакция: чт, 12 май 2022, 20:34 от Недоволна

# 539
Дано да ѝ няма нищо на Тути, но можеш да се опиташ да й дадеш малко активен въглен, съвсем безвреден е.
Сина и Зеленски са невероятни, при това от абсолютно непознати от нас породи. Каква беше породата на Зеленски, че забравих?
британец е, цвят златна чинчила.
Много ви благодаря за милите думи! За мен всички котета са уникално красиви.

Общи условия

Активация на акаунт