Любители на котки - Тема 172

• 34 422
  • 763
  •   2
Отговори
# 585
Да докладвам. В нашата възрастова група е спечелил, естествено, един мейнкун (модерни са ). И детето много се разсърди. Joy
Но. Едната съдийка е специалист по абисинските котки и е дала отличен отзив. Като за първи път, бива. Щерката обаче хич не е съгласна.
Ей този сладур собственикът го гонеше из залата (изплаши се от микрофона котето)

Последна редакция: сб, 14 май 2022, 20:03 от cardhu

# 586
Успех на Сина! Красавица е! Heart
Благодаря! (Той е малък мъж ).
Оу, извинявам се! Relaxed

# 587
  • София
Да сЪ знаЙ... кой е шефът 😹

Момчето вече не куцука и лапичката не е така надута. Надявам се да се кротне сега.
Поскъпнали и ветеринарните... услуги (с 25- 30 %).

Последна редакция: сб, 14 май 2022, 23:27 от AnyHr

# 588
  • Стара Загора
Включвам се набързо да ви ги покажа тез хубавици. Обикновено Ния скубе козина от Локум, а тя седи и мърка...

# 589
На вас, Барби, не ви трябва бял шум. Най-ценното - котешки мър, е до беба.

# 590
  • София
Ау, че са сладки Локум и Ния! Heart Eyes Чумичка още ли спазва дистанция?

Браво на Сина за достойното представяне!

Известна лекарка ме уверяваше, че при котките аналните жлези не правели проблеми като при кучетата... Ами, явно правят. Бързо да се оправя Изабела!

За обезпаразитяването - аз капя Адвокейт през няколко месеца, и Адвантидж съм капала.
Вчера бяхме на ваксина (мяу мяу през цялото време на жална струна) и докторът, който доста набързо я бодна и прибра в клетката Rolling Eyes, много натърти да сме ѝ давали хапче за вътрешни паразити. Добре, капките не вършат ли работа?

# 591
Включвам се набързо да ви ги покажа тез хубавици. Обикновено Ния скубе козина от Локум, а тя седи и мърка...

Барби, невероятна снимка! Ния вече явно е пораснала, щом може да скубе Локумката. Благодарение на всеотдайността ти бебочка си има жива обичаща я играчка. А Чумито как е? Още ли се страхува или те ревнува?

# 592
  • Стара Загора
Чумито си живее живота. Нито ревнува, нито търси контакт. Спи, яде и гледа високомерно. Grinning

# 593
  • Пловдив
Моля за споделяне от хора, които живеят или имат познати в Пловдив
https://www.facebook.com/photo?fbid=577029980434771&set=a.288151475989291

Мишо е на близка приятелка и се изгуби снощи. Котето е с току що открит диабет.
Благодаря сърдечно!

# 594
Барби, как им измисли имената? Локум и Чумито ми стават любимци.

# 595
  • София

BarbieDi, благодаря, че сподели с нас тази страхотна снимка! ❤
Прекрасни са момичетата- липсва само черничкото...

# 596
На котките, които не излизат, ние поне нищо не им слагаме против бълхи и нямат бълхи. Като се замисля, от десет години нищо не сме им слагали.

За хапчетата,  сигурно е трудно даването. На нас ветовете ни дават само течни лекарства, които се смесват с храната, но си имат и спринцовка за директен прием. Казаха ми да пъхам в устата като котката е с гръб към мен. Изглежда и вкусовете не са лоши, защото нищо не плюят.

Нашата черна Кита, която отговаря и на Кета, Катя и Красавице, значително се подобри след операцията. Даже е много добре. Само дето разбра, че може да нахалства за месце докато вечеряме колкото си иска и също да изяжда храната на доведената си сестра. Давам й супи и ме гледа с презрение. Слагам й паста малц или витамини в храната, набожда го с нокът и го мята на стената. 🙈😂

# 597
На котките, които не излизат, ние поне нищо не им слагаме против бълхи и нямат бълхи. Като се замисля, от десет години нищо не сме им слагали.

За хапчетата,  сигурно е трудно даването. На нас ветовете ни дават само течни лекарства, които се смесват с храната, но си имат и спринцовка за директен прием. Казаха ми да пъхам в устата като котката е с гръб към мен. Изглежда и вкусовете не са лоши, защото нищо не плюят.

Нашата черна Кита, която отговаря и на Кета, Катя и Красавице, значително се подобри след операцията. Даже е много добре. Само дето разбра, че може да нахалства за месце докато вечеряме колкото си иска и също да изяжда храната на доведената си сестра. Давам й супи и ме гледа с презрение. Слагам й паста малц или витамини в храната, набожда го с нокът и го мята на стената. 🙈😂
И ние на предното ми коте не сме давали никога нищо за бълхи и не е имала.
Имам чувството че това с капането на лекарства за бълхи е пресилено и е с цел постоянно да се купуват този вид препарати.

# 598
# 599
При положение, че и без котка съм се обзавеждана с бълхи, не бих си спестила точно този разход.
Да не говорим на какво ставаме и аз и децата от отхапвания.

Общи условия

Активация на акаунт