Любители на котки - Тема 172

• 34 416
  • 763
  •   1
Отговори
# 600
  • Стара Загора
Барби, как им измисли имената? Локум и Чумито ми стават любимци.
Чумито, защото като малка беше голяма чума и ми лазеше по нервите. Много съм се оплаквала в темата Joy Локум, защото се разтича в ръцете на всеки.

# 601
# 602
Буда и Марси навън:
Скрит текст:

# 603
О, какво разкошно катио е станало около дървото! Heart Eyes

# 604
Мале, това в БГ - съседите сигурно се питат защо не гледате зайци и колошки Simple Smile
Много хубаво !

# 605
MarietaYo, разсмя ме:)  Истината е, че отношението на хората ни накара да вземем това решение. И на мен би ми било приятно да ги пускам в двора, но...В квартала кучетата са на синджир, котките се"разселват"  из цяла София като станат прекалено много. Онзи ден виждам баба на пейка и около нея се омилква страхотно коте, поздравих я и я попитах как се казва котето. Такова недоумение видях в очите й: "Как се казва ли, ами коте,,,," Толкова....

# 606
Ну Заяц, браво на вас! Не апартамент, а луксозен затворен комплекс сте създали за двете сестрички. Бъдете здрави и се радвайте на съграденото с труд и обич!

# 607
Ну Заяц,моля,пускай снимки по-често! Буда и Марси са едни от любимците ми❤

# 608
Страхотно се е получило, искрено завидях!

# 609
  • Бургас
Ну Заяц страхотно съоражение за писаните с личен коридор до дървото и дома. А къщата ви е със страхотен дизайн, от малкото, което виждам много ме впечатли 😍.

Много ми се иска да я водя Мишка на село с мен, но ме е страх, че има много кърлежи и мама Сивуша не знам как ще реагира, да не ми натупа глезанка. Понякога ми става болно като я гледам как стои на процепа на прозореца и души навън
въздуха и я обзема носталгия може би за свободата.

# 610
И бастисахме един диван
Благодаря на всички. Аз съм много добра в идеите, а съпружието в изпълнението. Буда се наслади на макс на пътечката- бяга, игра, но Марси е по предпазлива, все още стои близо до вратичката, за да може да се прибере при по силен и непознат шум

# 611
Здравейте всички, пиша тук с много надежда. Имам една прекрасна бяла персийска котана, която за съжаление днес и беше поставена диагноза фип. Най-вероятно сухата форма, тъй като няма течност в коремната кухина. Въпросът ми е дали някой тук от вас е имал опит с успешно приложена терапия за това заболяване или изхода наистина е летален. Много ми е мъчно и наистина искам да направя всичко възможно за да я спася.

# 612
  • Бургас
НуЗаяц, създали сте котешки рай 😊 Страшно ми харесва!
И аз съм с въпрос:
Кога да кастрирам мъжко коте? На 3 месеца е, от скоро е у дома. Имаме и 3 годишна кастрирана котарана.

# 613
  • София
Ну Заяц, браво! 👏👏👏
Невероятно е- и идеята и изпълнението!

На Мацоната "болничният" свърши 😹
Утре се връща в работата с мен.
Хубаво й е тук (много й е добре и е станала много социална), но другата събота заминаваме за 10 дни за Турция и Блеко го връщаме в София.
Като се върнем- ще видим...

Сутринта закъсня закуската и Маци кацна на прозореца, да провери дали не съм я пропуснала 😹😻

Последна редакция: нд, 15 май 2022, 21:38 от AnyHr

# 614
Ябълкова, според моите ветеринари - 10 месеца е най-добре, но ако се налага и по-рано може

Общи условия

Активация на акаунт