Любители на котки - Тема 172

• 34 424
  • 763
  •   1
Отговори
# 570
Успех на Сина! Красавица е! Heart
Благодаря! (Той е малък мъж ).

# 571
Cardhu, в кой град се организира тази изложба?

# 572
Здравейте!
пиша тук, защото съм ужасена. Забелязах преди около 2 часа на едното краче на Изабела нещо като раничка, кръгла, като монета от 1 стотинка, близо до опашчицата й е. Помислих, че се е наранила някъде, но сега виждам, че онова нещо се е увеличило, там козината я няма и е направо дупка. Мъжът ми е на работа днес още 2 часа, а най-лошото е, че котето е стресирано, защото се преместихме преди 10 дни в нов апартамент и още не свикнала.
Боже, какво му е на милото ми. Забелязах, че днес не яде...
Това не ми прилича на рана, нещо друго е, като болест е, според мен трябва да се шие може би или да се лекува не знам как. Ще умра направо, някой нещо може ли да ми каже?

# 573
Снимай, да видим "раната".

# 574
Cardhu, в кой град се организира тази изложба?
Изложбата е в Компиен, Франция.

# 575
В zoovet-pharma.com в момента има доста неща на промоция от Вет. Аптека... Ако на някой му трябва нещо, да прегледа. Например, гледам капсулите Калмвет на Ветексперт са намалени от 33 на 27 лв, Нутри-плюс гел Вирбак на 22 лв, Витаминте паста за обезпаразитяване на малки котета 18 лв, Артровет от 53 на 44 лв, Моксиклиър голяма разфасовка с 3 пипети х 8 кг - 44 лв... https://www.zoovet-pharma.com/product-category/promo/kotki-promotsii/
*Едно обезпаразитяване комбо (вътрешно-външно) с Моксиклиър за 3 кг котка излиза около 5.50 лв. За 4 кг котка - около 7.30 лв.

Последна редакция: сб, 14 май 2022, 17:23 от amy_nka

# 576
Успех на Сина на състезанието.
Много чаровен е Зе.
Дано с Аш, гълтача на ластици, всичко да е наред. На нашата козината след кастрацията си порасна за месец. Не личи вече много къде е била обръсната.

# 577
Здравейте!
пиша тук, защото съм ужасена. Забелязах преди около 2 часа на едното краче на Изабела нещо като раничка, кръгла, като монета от 1 стотинка, близо до опашчицата й е. Помислих, че се е наранила някъде, но сега виждам, че онова нещо се е увеличило, там козината я няма и е направо дупка. Мъжът ми е на работа днес още 2 часа, а най-лошото е, че котето е стресирано, защото се преместихме преди 10 дни в нов апартамент и още не свикнала.
Боже, какво му е на милото ми. Забелязах, че днес не яде...
Това не ми прилича на рана, нещо друго е, като болест е, според мен трябва да се шие може би или да се лекува не знам как. Ще умра направо, някой нещо може ли да ми каже?

Пак съм аз, да пиша какво стана. Заведохме Изабелка на лекар. Става въпрос за жлезата, която е близо до дупето и се възпалява при котките. Набира гной, пука се и остава дупка на мястото. Случвало се е и преди години, но сега дупката е много голяма. Промиха я и биха на котето противовъзпалителна инжекция. Дадоха и антибиотик за 5 дни, който не знам как ще й даваме. Трябва и да промивам мястото, взех заредена спринцовка от доктора. В сряда пак ще я водим да я стресираме, оххх...

# 578
Горкото коте… аз също не знам как се дават хапчета на коте, но определено омешването с храна не действа. Моят е огромен и труден за удържане. Има си цака, виждала съм вет как му натиква хапчето на дъното на езика, и после го поглажда по гушката, за да стимулира гълтането. Но аз си казвам като го водя, че не умея хапчета да давам, и му бият инжекции, по преценка, понякога тридневни дози слагат, за да не се води всеки ден котето на вет.

# 579
Миличката Изабелка. Ние мушим хапчето в парче салам и заминава бързичко.
Сина беше първи при съдия и сега лежи отегчен и разрешава на посетителите да му се радват.

# 580
Взех й фонтан, дали ще тръгне да пие?

# 581
Снимай я, ако тръгне. Grinning

# 582
Засега, тц.

# 583
  • София
Взех й фонтан, дали ще тръгне да пие?
Може и да тръгне да пие от него.
В началото Оникс не искаше да пие от фонтана. От време на време пиеше от легенчето. След това започна да пие и от струята.
 Аш пък пиеше само от струята. След това му писна и сега се качва на ръба на ваната, опира се с предни лапи на мивката и чака някой да му пусне вода. От време на време пие и от фонтана.

# 584
Здравейте
На котки които не излизат, какво слагате и колко често за бълхи?

Общи условия

Активация на акаунт