Любители на котки - Тема 172

• 34 834
  • 763
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Трябва ли да сменям и целия пясък на някакъв определен период?
Все в един момент се вмирисва. Колкото и внимателно да се почиства, все нещо от замърсеното остава. В един момент спирам да досипвам и чакам почти да свърши, за да изхвърлям по-малко. А на какъв период се случва зависи от това колко котки са, количеството, което пишкат, пола, възрастта, дали са кастрирани.

# 466
И аз така правя с бентонита. Докато е "пресен" и незамърсен доливам, но когато видя, че вече е за смяна спирам да доливам за да намалее количеството и остатъка изхвърлям. То е съвсем малко. И не е често. Grinning

# 467
  • София
Маци се чувства като у дома си 😻 (но не се храни, както обичайно)

Скрит текст:
Не е забравила за 1 година ❤
Тя е живяла тук цяло лято (но Блеки е тормозител).
Той не я гонеше снощи, но днес я преследва- не бих казала, че я гони, но тя се скри от (като знае милата колко бой е яла от него...).

И да ви покажа Бебка- днес стана на 1 година и ми изпратиха снимка. Много е красива и голяма, късметлийката ми тя ❤ (много я обичат нейните хора)

Последна редакция: сб, 07 май 2022, 13:27 от AnyHr

# 468
Доволни ли сте от Advocate,днес й сложихме.

# 469
Аз съм доволна от Байер. Hands V

# 470
Това беше избора от работещия зоомагазин и я взех.

# 471
Мая,аз се шегувах с котешката любов😂.Такива Рижковци има на всеки ъгъл.

# 472
  • Бургас
Мая,аз се шегувах с котешката любов😂.Такива Рижковци има на всеки ъгъл.

Разбира се, но света е малък знае ли човек 😉. А иначе само пред нашия блок има поне четирима Рижковци 😄, единия е с жестоко синьо-зелено око😍.

Ани Хр Маци е много хубава и каква опашкаааа, обожавам котки с пухкави опашки, да не е тя мама на прекрасната Бебка?

Последна редакция: пт, 06 май 2022, 19:18 от maya_76

# 473
  • София
Ани Хр Маци е много хубава и каква опашкаааа, обожавам котки с пухкави опашки, да не е тя мама на прекрасната Бенка?

Това е мама на Бебка И тя е пухкавелка ❤  Чакам я да се появи отнякъде вече 🙏

Тук я кърми за последно, малко след това я взеха... ❤

# 474
Maya,
Да възможно е да се грижат котараците за малките.
Нашия татко Снежко преди години така се грижеше за котилото. Майката зачезваше надвечер и Снежко не ги пускаше да напускат определената им територия. И до сега е така, никога не е спорил с никое от котетата от това или следващо котило

# 475
  • Пловдив
И аз така правя с бентонита. Докато е "пресен" и незамърсен доливам, но когато видя, че вече е за смяна спирам да доливам за да намалее количеството и остатъка изхвърлям. То е съвсем малко. И не е често. Grinning

Задължително мия тоалетната и аз, на две-три седмици, за да не зядържа миризми и да е добре на Бони. Ние ползваме соя, но и аз като Джаста доливам докато е сравнително прясна соята.

# 476
  • София
Соята напоследък изчезна от магазините. Намирам само малки опаковки по 6 литра на цена, двойна на миналогодишната, а голяма опаковка въобще няма. Ще пробвам Cat's Best smart pellets.

# 477
За колко време ви пристигат поттчките от Зооплюс? 
Предната дойде за 7календарни дни, а сега още не е дошла пак за толкова. Пт шест дни стои в превозвача.

# 478
Последната ми поръчка дойде за ден.
Може ли някой който ползва силикон,да препоръча марка,попиваща течността.
Луднахв търсенето на подходяща настилка за автоматичната.Добре,че и двете котки нямат никакъв проблем със смяната на различните типове.

Да похваля Сакура.Преди дни Закари си свърши голямата работа и както честичко прави,не си я зари/в момента не сме с автоматичната.Съседката я е изнесла в стаята на двора и не съм я почистила още за новата настилка/
Готвех и оставих почистването за по-късно. Минута,след като Закари излезе от тоалетната Сакура отиде и зарови всичко,без самата тя да прави каквото и да е.Обожавам го тоя мъник!

# 479
Аз пак с въпрос: Колко често храните котето? Чета, че уж ядели по няколко гранули и почиват. А нашата Бети като и сложа в купичката си изяжда всичко. Опитвам да разделям на два приема храната, ама понякога слагам допълнително през деня,най вече в почивните дни като сме в къщи. Иначе сутрин като стана и вечер като седнем и ние да ядем.
Днес стрих 1/2 хапче за обезпаразитяване и го добавих в котешки пастет. Изяде си го с апетит, че и още търсеше
За тоалетната - напълних около 1 пръст Бентонит в съда. Сега гледам е намалял след 1 седмица ползване и почистване. Утре може да изхвърля всичко и да сипя чист.
Определено вече свикна в къщи. Обикаля си, катери се и се заиграва. Ето така спи.

Общи условия

Активация на акаунт