Навън е есен и дъжд вали, а в мене МАЙ-ско сърчице тупти!

• 12 291
  • 290
  •   1
Отговори
# 225
passion,само не се шашкай,бъди сигурна,че бебето ти е добре newsm10

# 226
Passion, гледай да се успокоиш и не се нервирай, каквото и да е просто си помисли за бебенцето, ходи на лекар, може и в някоя частна клиника, има доста, ей така за спокойствие.И Главното, не се претоварвай, тегли на всичко една........, ела на срещата и стига реввв.

# 227
мдааа - явно за всички днес е крив ден. и аз съм доволно депресивна.

# 228
Passion незнам от какво естество са проблемите ти, но се надявам скоро да се успоиш и да не се тормозиш и ти, пък и бебо...

Имам един въпрос, знам че сме обсъждали тази тема, но правят ли се нормалните гинекологични прегледи на бременни?? имам някакво течение и честно казано не мога да преценя дали е нормално или не е...преди да забременея ми махаха раничка на шийката на матката (да знам че е безумие), не желая да се сещам дори за докторката...няма да я споменавам...има я в черния списък и не случайно... после ходих на друг доктор, който ми каза че раничката не е изгорена като хората...лекувах се с някакви глобули и след месец тва ей ме на забременях....та в момента нито имам представа в какво състояние е раничката и дали глобулите са помогнали да заздравее добре, имам някакво течение, което незнам какво е и така...пък знам че разните течения, ако са от инфекции не е добре за бебето....та затова питам за гинекологичните прегледи....аз на 5.12 сам ЖК и мисля че е крайно време да си направя списък с въпроси към доктора  Thinking

# 229
и аз имам течение, казах на мойта докторица, тя каза че ако няма парене и сърбеж да съм споко, но ще се изследвам за да съм спокоийна.

# 230
Ехооо, майчета! Joy

Аз съв пак на линия! Четох, четох, ама вие много сте изписали. Честито на мамите, които вече знаят пола на бебоците си и добре дошли на новите мамчета  Hug
Да ви се похваля - вече съм "бракувана" и тук от два дни с младоженеца разглеждаме подаръци, четем сватбени картички с поздравления Simple Smile Сватбата мина добре по думите на околните, но аз през цялото време си се чувствах като в безвъздушно пространство. Ще трябва да гледам няколко пъти видеото и снимките, за да си преговоря какво точно е станало  Simple Smile
Момичета, идеята за Дивака за утре е чудесна! Пишете ме и мен в списъка!
А всъщност аз от утре съм пак в болнични, защото от няколко дни имам едни гадни болки в корема, които ме режат долу в слабините чак и отиват до пъпа от време на време. Днес ходих на ЖК и ми дадоха една седмица да си седя в къщи и ако не се оправя ми казаха, че ще ме "командироват" в болница за известно време  Sad Но мисля, че това няма да попречи на ентусиазма ми утре да дойда. Акушерката ми каза да ям само лека храна - чайчета, препечени филийки със сиренце и подобни.

Поздрави от мен и дано утре съм добре, за да бъда в Дивака!

Чао

# 231
Tony Bonbony, едно голямо честито от мен!   bouquet А снимки?  Mr. Green
Надявам се, че няма да се стигне до "командировка" и болките ще спрат много скоро.

Shemetka, и аз имам течение, много обилно и си слагам ежедневни превръзки. Всеки път казвам на докторката и тя все повтаря, че е нормално и си е признак на бременността.  Peace

passion, опитай се да си спокойна каквото и да става, защото нервите ти ще се отразят на характера на бебенцето. Мисли си за него когато нещо те ядосва и това дано да те успокои... Стискам палци скоро всичко да се оправи в семейството ти!

# 232
Tony Bonbony  , честито и от мен:) Да сте много щастливи и мноооого години да се обичате и разбирате:)
давай снимки:)

# 233
passion, гледай мъдро на нещата, не се подавай на натроения и разсъждавай рационално  Peace не бъди тъжна и гладна, а мисли и се усмихвай на бебенцето в теб  Hug  и ела на срещатаа  Grinning  Grinning  Grinning

срещата - ами последно за коя дата остава: утре ли??? аз пак си казвам, че МНОГО предпочитам вдругиден, но ако така сте решили мнозинството, какво да се прави  Mr. Green

# 234
Tony Bonbony, ЧЕСТИТО!!   bouquet

passion
, миличка, горе главата! Стискай зъби, ще мине гадното и после пак ще има щастие за теб.  Hug

ninochka, ако е утре, ти няма ли да дойдеш?
А имаме ли резервация? Хубаво е нещо окончателно да се раберем...

За момичетата с теченията, по принцип се казва, че по време на бременност е нормално да има засилено течение, защото така сама влагалищната среда се прочства. Но също така е важно да си направите МБ посявка на секрет, за да се знае, че не е нещо опасно, което може да навреди на плода.
Аз лично здраво залагам на полдовете - лимони, портокали и грепрут, които  подсилват имунната система и повишават киселиността във влагалището, което убива гадините.
А също гледам да не ям сладко, че гъбите се въдят страшно, като се яде сладко.
За интима хигиена ползвам Lactacid Femina, кърпички и интимен разтвор (Active Replenishing Wash, http://www.lactacyd.co.uk/e.htm). От както го отких, нямам никакви проблеми с  теченията.

Също съм виждала, че се продават ръкавици за тест на киселиността във влагалището. Което поакзва, дали средата е нормална или с занижена ph. По форумите тук и в зачатие имаше доста писано за тях.

# 235
Здравейте Май-чета,

Мigeio, много хубаво, че си вече в къщи. Аз също имах кръвотечение и контракции в 12-та седмица и знам колко е параноично чувството след това – даже още съм на легови режим. Пожелавам ти от сега нататък всичко да е добре.
Bodil, идеята ти за варненска среща е страхотна – все пак сме си добра цифра – май към 6-7 май-чета???
Polyndar, и аз се записвам в отбора на вампирясалите – на моменти сама не мога да се начудя на реакциите си...До кога ли ще се изтърпим ние самите така???
Рassion, миличка – не позволявай на проблемите да помрачат един от най-хубавите периоди в живота ти!!!Стискам ти силно палци!!!
Tony Bonbony – честито ти бракуване!!!Пожелавам ви да доживеете до дълбоки старини заедно и да успеете да съхраните уважението и доверието един към друг!!!
Към девойките с течение – и мен ме мори и си карам с ежедневни превръзки, ама следващия път съм решила да си настоявам за изследване на вагинален секрет, а не да се примирявам, че нямало парене и сърбеж. Изчетох доста за така наречената бактериална вагиноза и разбрах, че може да протича и без типичните симптоми на миризма и неприятно чувство, а си е инфекция и трябва да сме сигурни, че при нас не се касае за бактерии, а за гъбички.
Към софийските май-чета – пожелавам ви хубава среща и искаме снимки и отчет!!!Ако всичко е наред при мен, другата есен ще се присъединя и към софийския отбор – аз по принцип съм си учила и живяла в София, но поради стеклите се обстоятелства/бъдешият татко си доучва в чужбина и трябваше до април да съм сама/, реших да си карам бременността във Варна, която е моя роден град.
Олееее, колко се улисах - дано не съм ви досдила....

Хубав ден

# 236
  • София
Аз за срещата няма да се класирам най-вероятно, защото съм от 19 на театър. Весело изкарване.

# 237
Shemetka, моята лекарка каза, че е мит до 3ти месец да са противопоказни такива прегледи. Все пак важно е да е професионалист и да можеш да му се довериш  Peace
Tony, честито и от мен baloni. Добре дошла в клуба на 'бракуваните' Simple Smile

# 238
balonesa, не, не, ще дойда и утре ама много повече предпочитам вдругиден - просто ще съм по-свободна и ще ми е по-спокойно Hug
passion, хайде да идваш и ти, че тъкмо се сетих, че сме заедно към Младост  Laughing
tony, честото и от мен - мнооооого вълнуващо и да сте мнооооого щастливи ти желая   bouquet
elph-че, все забравям да се зарадвам писмено за теб- дано да си запазиш подобреното физическо състояние  Flutter
yanche, а ти, ако е четвъртък, не можеш ли?????

# 239
  • София
мисля че ще мога за четвъртък, но не съм сигурна.

тони, честито Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт