Навън е есен и дъжд вали, а в мене МАЙ-ско сърчице тупти!

• 12 295
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Добре дошли на новите майчета   bouquet
Аз няма да мога да дойда на срещата, но за следващия път ме бройте. От днес почнах шофьорските курсове, стискайте палци да избутам поне листовките до коледа, че след това влизат новите цени  #Cussing out и трябва да доплащам  ooooh!.
Аз утре отивам да си взема резулата от БХС и от там ще ходя при лекаря да видим как са резулатите, дано всичко е наред  Praynig

# 211
Здравейте майчета,вече съм си вкъщи,след малко системи и инжекции,вече съм на дом.лечение newsm03,а за срещата ако се отложи за четвъртък може би и аз бих могла да се довлеча до центъра,въпреки че лекарите ми казаха да лежа

# 212
migeio, радвам се, че вече си добре  bouquet А защо те пратиха в болница?
Аз днес бях на фетална морфология във Фемина. Случих на супер готин, подробно обясняващ доктор Sunglasses
Бебето е добре, всички органи са му наред, няма синдром на Даун, заешка или вълча устна, сърцето му е вляво и има по 5 пръста на всяка от ръцете си(общо две  Laughing) Има си 2 мозъчни полукълба, 2 камери на сърцето и 2 предсърдия. В главичката си обаче има кистичка Cry Била нормално явление и доктора каза, че до 10тина седмици няма да има и следа от нея. Оказа се, че имам контракции, които не усещам, но апаратът улавя и лекарят ми чете конско, че трябва много да се пазя и да пия магнезии. Плацената ми е разположена ниско, а това било предпоставка за кървене...
А иначе, сложете и на мен едно  stork-boy  Confused

# 213
Добро утро,момичета!Сигурно сте ме забравили аз отдавна не съм писала но редовно ви чета,при мен няма нищо ново чувствам се добре доста спокойна съм за сега. HugСлед 5.12.съм на ЖК и тогава предполагам ще има изследвания,но като ви чета и при вас е на ред всичко само MIGIO е па-лежала в болницата.Добре дошла всичко наред ли е при теб?Привет и на новите мамчета  bouquetИмам болки в ставите на китките и колената но една моя приятелка ми каза,че било нормално при бременност,мажа се с ДИКЛАК и това е засега.ЛЕК и спокоен ден! Joy Joy Joy

# 214
Здравейте момичета,

много ми се иска да съм с вас на срещата, но ще се наложи да пропусна  Sad- за сряда имам поет ангажимент отпреди 1 седмица, а в четвъртък до 21 съм на френски   Cry  Ако все пак се отвори дупка и зная къде сте ще дойда с голямо удоволствие  Party
Аз тази седмица приключвам вагинално лечение с антибионик -  пусти бацили от къде ги пипнах  Thinking Другата седмица съм на преглед и  дано всичко е ОК! Тъкмо ще си поискам и направление или каквото там трябва за БХС.

Поздрави на всички   Hug и незабравяйте, че редовно ви чета  Grinning

# 215
Здравейте и от мен Simple Smile
Как сте майчета в този мъглив ден...За БХС-то мен също не са ми искали снимка от ехограф, а само с бележката написана от лекарката, но в нея бяха описани размерите, които тях ги вълнуват. И моят резултат ще е готов днес, но утре други ден ще отида да си го взема. Да знаете за 4-ри работни дни става резултата, на 5-тия може да се вземе. Някой да знае на доцент Томова точният адрес, т.е. медицински център София къде се намира, защото не си го записах когато се обадих да си запазя час Embarassed
Лек ден на всички Hug

# 216
Момичета, нама да мога да дойда не срещата и в четвъртък. Тренинга е два дни. Ако остане за петък ще мога, но не се съобразявайте с мен.

# 217
edna mama, ето адреса на Доц. Томова:

София Център по репродуктивна медицина и оплождане ин витро "София"
гр. София, бул. “Цар Борис ІІІ” № 54;
тел.: 02/ 954-91-02

# 218
Здравейте и от мен! Много мъглив ден наистина.  Close Много ми се иска и аз да се присъединя към срещичката, но за утре сигурно няма да мога. Ще ходя след работа да си взимам едни резултати от изследвания и ще стане много късно. За четвъртък или петък може и да успея. Както решите, ако не следващия път. Wink
edna mama  адреса на Мед.център София е бул.Цар Борис III №54, ет. 3, бившето ГУСВ.
Ron4e  видях че се ми писала на лични, мерси за инфото. Heart Eyes

# 219
Здравейте, май-чета Hug

Все повече ставаме, което е чудесно  bouquet

Аз вчера ходих на фетална морфология (първа от планираните 3) и всичко изглежда наред с бебо. Не можахме да видим със сигурност какво има между крачетата, и затова в разпечатката ми се мъдри едно "пол: по-вероятно женски" Grinning 51 срещу 49%, примерно.. Laughing В края на другата седмица вероятно ще имам и резултати от БХС (на преглед съм на 4.12) и дано и там резултатите са нормални Praynig
А иначе се чувствам добре, дебелея кротко, но настоятелно  261uu

Варненски мами, да си организираме среща?  newsm78 Simple Smile

Поздрави на всички  Hug

# 220
Добро утро на всички МАЙ-чета!
Исках да попитам дали случайно сред някоя от вас не се намира някойнервен вампир като мен, дето е полудял и го тресе здраво нервата.... и хормонките и почва да си мисли какви ли не глупости за щяло и нещяло и побърква мъжа си, бъдещите баби и дядовци, както и всички настоящи и в наличност... ooooh! #Crazy  Simple Smile Добре, че днес сме при любимата си докторка..., та да побъркаме и нея  Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Желая на всички ви много хубав ден!!!

# 221
Благодаря Ви момичета Balonesa и mylene за адреса Hug

# 222
Браво KSI,радвам се за теб и аз се надявам да е момченце,но в Шейново на обикн.ехограф не го видяха,а в болницата влезнах зашото лекарката на консул.установи че имам контракции,а вечерта като ме приеха и прокървих,сега в 15.30ч.съм на БХС иначе пия магнерот и нош па и се надявам нещата да се успокоят,но засега немога да го кажа със сигурност,интересно е че влезнах в болницата без никакви оплаквания,а след това от стреса там получих кървене болки и т.нт,така че ви съветвам да сте много много спокойни и всичко ще е наред newsm51

# 223
Здравейте на всички:)))
Както се разбира май няма да сме в пълен комплект, но ако искате дайде да спазим уговорката си пък, по - натам ще направим друга "по - пълна" срещичка......защото така и така се наканихме вече..
Ние с бебо иначе сме добре и аз започнах самолечение с магнерич - "по предписание" на майчето, защото моята докторка си знае само но шпа и папаверини, от което пък ми се драйфа:) и така по 2 на ден се лекувам от разни болчици тук таме.
В работата е напечено ас южюъл.......както казват англоговорящите, а за мамата с уроците по френски....да идва на срещата , аз ще и преподам един урок:))))

Мичеио радвам се че при теб всичко е по - спокойно вече....наистина за нас това сега е най важното.
ЗА бушуващите хормони.....аз съм станала чисто и просто казано злааааааааааа, ама наистина...много ме е срам от този факт и се надявам скоро да отмине, защото огорчавам много близки за мен хора, те обаче ме понасят, защото ме обичат и ме разбират, но това не е извинение:))))
Хайде да се разберем за Дивака, миленка да направи резервето и до утре:))

# 224
  • София
Здравейте, момичета. Не пиша, защото си имам семейни проблеми и от няколко дни не съм спряла да рева newsm45 Нямам желание за нищо, нямма и апетит вече #Puppy dog Много се притеснявам за бебчо, защото сигурно това му се отразява Cry Даже си мисля да отида в някоя клиника още сега да видя дали всичко е наред newsm78.Поне това да ми даде малко сили и кураж. Милсля да отида директно в "Света Софи" или някъде другаде, но се опасявам дали ще иима свободен лекар да ме прегледа Rolling Eyes Просто не издържам... Weary на срещата бих дошла с удоволствие, но не знам в какво състояние ще съм Cry
Лек и спокоен ден ви желая! Hug

Общи условия

Активация на акаунт