Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Може ли да се използва Солпадeин по време на бременност?
Какви са препоръчителните кремове за мазане и грижи за кожата по време на бременност?
Какви са препоръките за витамини и хранене по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Може ли да се използва Солпадeин по време на бременност?
-
Какви са препоръчителните кремове за мазане и грижи за кожата по време на бременност?
Комбинирани текстове: „Формулата предлага различни кремове за мазан по време на бременност, като бебешко олио, вазелин, масло от Икардов, крем на Мама Дона и други. Важно е да изберете продукт, който отговаря на индивидуалните нужди на кожата и да се консултирате с лекар или акушерка за препоръки. Препоръчително е да се използват кремове против стрии и масла като масло от пшеничен зародиш за предотвратяване на стрии и поддържане на еластичност на кожата. В случай на гъбични инфекции лечението със специални препарати като ГиноПеварил може да бъде необходимо, но само ако има сърбеж и парене.“
-
Какви са препоръките за витамини и хранене по време на бременност?
-
Какви са мненията за раждането със секцио?
-
Какво е БХС и какво включва процедурата?

и трябва да доплащам
.
,а за срещата ако се отложи за четвъртък може би и аз бих могла да се довлеча до центъра,въпреки че лекарите ми казаха да лежа 
Била нормално явление и доктора каза, че до 10тина седмици няма да има и следа от нея. Оказа се, че имам контракции, които не усещам, но апаратът улавя и лекарят ми чете конско, че трябва много да се пазя и да пия магнезии. Плацената ми е разположена ниско, а това било предпоставка за кървене...
След 5.12.съм на ЖК и тогава предполагам ще има изследвания,но като ви чета и при вас е на ред всичко само MIGIO е па-лежала в болницата.Добре дошла всичко наред ли е при теб?Привет и на новите мамчета
- за сряда имам поет ангажимент отпреди 1 седмица, а в четвъртък до 21 съм на френски 
Другата седмица съм на преглед и дано всичко е ОК! Тъкмо ще си поискам и направление или каквото там трябва за БХС.

Много ми се иска и аз да се присъединя към срещичката, но за утре сигурно няма да мога. Ще ходя след работа да си взимам едни резултати от изследвания и ще стане много късно. За четвъртък или петък може и да успея. Както решите, ако не следващия път. 

Нямам желание за нищо, нямма и апетит вече
Много се притеснявам за бебчо, защото сигурно това му се отразява
на срещата бих дошла с удоволствие, но не знам в какво състояние ще съм