Навън е есен и дъжд вали, а в мене МАЙ-ско сърчице тупти!

• 12 297
  • 290
  •   1
Отговори
# 195
Аз също ше дойда. Ако има някой, който е около Плиска да ми пише на лични да ходим заедно към центъра.

# 196
  • България
Благородно ви завиждам за срещата. До преди година и половина и аз живеех в Сф. и с удоволствие бих дошла,( за кръчма не отказвам ) ама Б-с много далече беее  Joy

# 197
Пишете ме и мен за срещата, ще дойда към 18.30.

Ако нещо не стане за Дивака, ето още една алтернатива за заведение - Кривото 3, ул. 6ти Септември,  тел. 980 03 30, голямата маса е номер 31, пазят я 15, ако никой не отиде в часа. Менюто е разнообразно, проветриво е и не смърди на цигари.

Да се отчета -днес ходих в МД за БХС, да ви напомня, че трябва да носите снимка от УЗ преглед, стара на не повече от 3дни, където са описани размерите на главата на бебо.
Аз уж го знаех това, но я забравих вкъщи и ме разкарваха по етажите 3 часа докато  някой ме прегледа на УЗ. Голяма болница, а няма 1 лекар, който да преглежда  ooooh!
Др. понеделник ще взема резултата и дано да е добър  Praynig

Казха ми, че друга ФМ трябва да се направи през 20 г.с. и ехокардиография през 26 г.с.(прави се в 3та градска).

# 198
  • България
 Да ви попитам - на всички ли вече ви личи. На мен - не и не съм наддала изобщо. То за мене е перфектно но се притеснявам дали е добре за бебенцето. За сметка на това съм отпрала един бюст и колеите от мъжки пол не пропускат да  ми го намекнат Simple Smile

# 199
Balonesa Аз това за снимката го чувам за първи път. Нали било кръвно изследване? За какво им е снимка? А и моята лекарка не ми спомена нищо за снимка, а аз ще ходя утре на БХС.

# 200
Личи ми вече. Grinning
Може ли да се включа и аз в групата-термина ми е на 12 май,първа бременност и още не е ясно дали е момък  или девойка Hug

# 201
ронче - трябва, да. за да са сигурни в коя седмица си, а и за да се отчете рискът правилно. ако нямаш, мини през някой произволен аг. ще те снима и ще даде бележка с данните - седмица, размери наплода и т.н. аз в сряда съм на лекар и в четвъртък с документите съм на бхс.

добре дошла на мама лейдилу!

# 202
Ron4eto, тъпото е, че лекарите нищо не казват, но в МД си го изискват на всяка цена.  Naughty
Не мен лекаря ми даде една брошура, на която пишеше, че трябва снимка, но аз реших, че нещо е стара.
100% си искат снимка с точната г.с., определена на УЗ на база големината на главата.
Направиха ми и нещо като ФМ, огледаха всички орани, което също им дава инфо дали има малформации.
Но на генитиците им трябва тази снимка и информация, за да определят риска при дадена г.с.
И има логика, защото понякога бебетата не отговарят на г.с. спрямо посл. менстр. или пък мн. жени не си я знаят кога е била. Да не говорим, че лекари и иехографи много, всеки гледа, но какво вижда и мери е др. история ( нещо като гледане на кафе). Аз поне имам опит в ганаденто на доста лекари по УЗ.  #Crazy

# 203
да добавя, че май иде реч за нещо като програма. спомням си, че резултатите не бяха написани на ръка на някакъв лист, а си беше изпринтен документ, който само е подпечатан.

# 204
Рени, и аз съм почти така ... наддала съм само 0,5кг. между първото и второто мерене (интервал 4 седмици) и имам съвсем малко коремче. Важното е бебо да е добре  Peace
Пък то първите месеци с тази промяна на вкуса, гадене и т.н. може и да отслабне човек Simple Smile

# 205
  • София
Аз бях на БХС миналата седмица в Майчин дом-на 14 етаж и никой не ми е искал снимка!Само бележка, на която лекарят ми беше попълнил точно в коя седмица на бременността съм, моята възраст в години и месеци и няколко други показатели-дали пуша, дали съм над 35 години...На предния ден разбира се ме прегледа на УЗ, определи пола, видя развитието на гръбначния стълб и т.н.Незнам защо има такива различия ooooh!

# 206
Мили дами, за съжаление ще трябва да пропусна срещата в сряда, а толкова ми се искаше да дойда. От фирмата организират "Тренинг за управление на стреса" и ще трябва да присъствам. Ще продължи до към 8.30 и няма да има смисъл да идвам до центъра, ще стане късно. Така че не ме бройте  Weary

# 207
Здравейте, МАЙ-чета!
Бих искала да се присъединя към вашата група- казвам се Поли, на 29 години съм от София и чакам моето първо бебче. Hug Моят термин е 4-ти май.

# 208
Polyndar, добре си ни дошла Hug
А си и наборче, супер:)
Организираме си форумска среща тази Сряда от 18.15-18.30ч в центъра на кръчма (вероятно Дивака).
Ако ти се идва потвърди като ми изпратиш лично съобщение.
Момичета, засега сме едва 6 за срещата (- 2 момичета, които не са сигурни), така че 4 сигурни. Ако останем малко бихме могли да я преместим за Четвъртък, така че и Roncheto да дойде.

# 209
  Peace Peace  Peace
мдаа, тя дали ще може? ще можеш ли?  Mr. Green
а аз всъщност предпочитам четвъртък: даже за него гласувах  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт