Навън е есен и дъжд вали, а в мене МАЙ-ско сърчице тупти!

• 12 283
  • 290
  •   1
Отговори
# 270
Добро утро и от мен:)
Наистина беше приятно снощи. Е, нямаше пиене и танци, а всеобщо радостно кудкудякане в добрия смисъл на думата:)
tsura и TiT, добре сте ни дошли:)
Лек и успешен ден на всички:)

# 271
ето снимките. малко са, но за сметка на това са размазани  Mr. Green
http://snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=80627
и да добавя, че единствено балонеса ми е някаква конкуренция по отношение на корема. станела и пешън едва едва са се окоремили (ако може така да се каже), а миленчето има още бая хляб да изяде - буквално и преносно, за да ме стигне.

Последна редакция: чт, 30 ное 2006, 10:39 от majceto

# 272
добре дошли на новите май-чета  Flutter

хех супер сте на снимките  Hug  Hug  Hug 

# 273
Simple Smile)) много сладки снимки:) КОлко още има да се окоремваме:).....Днес пък мен ужасноме боли глава, но майче аз изпих един аналгин, защото не мога да работя иначе.....магнитни бури ли има какво.. не знам, но мозъка направо ми се разбърка.

# 274
ние изписахме и тая тема....има ли желяещ да направи нова?

# 275
айде който реши да се хване да внесе малко коледно настроение, плс.
ако няма изобщо желаещи, ще се прежаля. ама не ща, че с детенце-диваненце и работа не съм много оправна напоследък.

# 276
  • Перник
Здравейте момичета! Не съм влизала от миналата седмица и едва смогнах да изчета всичко, което сте написали. Всъщност, пробвах вчера, но нета ми беше ужасен  #Cussing out
Благодаря на всички за хубавите пожелания за рождения ми ден! Ето и една закъсняла виртуална почерпка

Честито, Тони! Добре дошла в отбора на семейните! Желая ти много любов и щастлив семеен живот озарен от едно прекрасно малко съкровище!

Видях, че добре сте си изкарали на срещата. Някой друг път може и аз да дойда. Ако ме искате де  Embarassed

Иначе аз се чувствам добре, в началото на седмицата бяхме командировка в Пловдив с deni_k от мартенската тема. Другата седмица съм на консултация и вече нямам търпение. За 1 месец съм качила 1 кг. Май не е малко, какво ще кажете?

# 277
да ви предупредя че от скоро ще съм за към седмица извън софия, тъй че сигурно няма да пиша...
та да не се чудите де съм, де...

bouquet

# 278
  • София
Давайте предложение за име на новата ни тема, аз мога да ви предложа зимен надпис попаднах на няколко и да изберем кой ако искате след малко ще пусна  Peace
 Аз в момента залягам да уча листовките за шофьор, че ако не ги издържа до коледа след нова година ме хваща увеличението и ще трябва да се набутам още около 150 кинта  #Cussing out

# 279
Kimba,
копирам си предложението от първа страница : - "Баба Зима наближава, а в мене МАЙ-ско бебче се разшава".  Heart Eyes
Стискам палци за листовките  Peace

# 280
  • София
Ей  Laughing изпревари ме, тамън го търсех заглавието  Peace

# 281
  • Перник
Моето предложение е вариация на това на Дания : "Зимата настъпва вече, в мен живее майско човече".

# 282
  • София

Ето предложение за зимен надпис, ако няма желаещи мога пак да пусна темата не ми пречи, може да поокрасим и надолу темата

# 283
Добре се справяш, а не вярвам някой да ти се разсърди  Wink
Надписа е супер Simple Smile

# 284
на мен също буквичките ми харесват - каквото и да харесаш, стига да е коледно, ме кефи мнооого  Grinning  Grinning  Grinning
от темичките мисля, че е рано за шаващото бебе, щото май повечето от нас още не са го усетили  Mr. Green е, не че то не си шава, ама ние не го долавяме Laughing

Общи условия

Активация на акаунт