Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Може ли да се използва Солпадeин по време на бременност?
Какви са препоръчителните кремове за мазане и грижи за кожата по време на бременност?
Какви са препоръките за витамини и хранене по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Може ли да се използва Солпадeин по време на бременност?
-
Какви са препоръчителните кремове за мазане и грижи за кожата по време на бременност?
Комбинирани текстове: „Формулата предлага различни кремове за мазан по време на бременност, като бебешко олио, вазелин, масло от Икардов, крем на Мама Дона и други. Важно е да изберете продукт, който отговаря на индивидуалните нужди на кожата и да се консултирате с лекар или акушерка за препоръки. Препоръчително е да се използват кремове против стрии и масла като масло от пшеничен зародиш за предотвратяване на стрии и поддържане на еластичност на кожата. В случай на гъбични инфекции лечението със специални препарати като ГиноПеварил може да бъде необходимо, но само ако има сърбеж и парене.“
-
Какви са препоръките за витамини и хранене по време на бременност?
-
Какви са мненията за раждането със секцио?
-
Какво е БХС и какво включва процедурата?

)

цяла темичка съм изтървала
ама аз съм си виновна.
пожелавам лека и успешна бременност 

На 5.12 ще ми дадат, тогава ще ми е следващия видеозон. Продължавам да не се притеснявам въобще за тази бременност, дори понякога забравям, че съм бременна.
Иначе май започнах да го усещам вече, ама все още много рядко съм сигурна, че е то.
Май ни се размина, ама ще съм сигурна чак след няколко дни, като ми мине напълно. 

Добре дошли на новите майчета!
- тъкмо ще разбера кога ще ми проличи. И аз ям плодове, витамини не пия никакви. За раждането май трябва да се произнесе майка, която е раждала и по двата начина за да е обективна. Аз съм за естественото раждане, но в спорове не иска да влизам, това си е мое мнение