Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Може ли да се използва Солпадeин по време на бременност?
Какви са препоръчителните кремове за мазане и грижи за кожата по време на бременност?
Какви са препоръките за витамини и хранене по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Може ли да се използва Солпадeин по време на бременност?
-
Какви са препоръчителните кремове за мазане и грижи за кожата по време на бременност?
Комбинирани текстове: „Формулата предлага различни кремове за мазан по време на бременност, като бебешко олио, вазелин, масло от Икардов, крем на Мама Дона и други. Важно е да изберете продукт, който отговаря на индивидуалните нужди на кожата и да се консултирате с лекар или акушерка за препоръки. Препоръчително е да се използват кремове против стрии и масла като масло от пшеничен зародиш за предотвратяване на стрии и поддържане на еластичност на кожата. В случай на гъбични инфекции лечението със специални препарати като ГиноПеварил може да бъде необходимо, но само ако има сърбеж и парене.“
-
Какви са препоръките за витамини и хранене по време на бременност?
-
Какви са мненията за раждането със секцио?
-
Какво е БХС и какво включва процедурата?
Приятната тема за раждането сте започнали,по повод раждането със секцио аз лично бях против когато раждах Йоанка преди 7 год.Аз я родих със форцепс незнам дали сте запознати със този вид раждане но мнаго сажалих защото ми предложиха секцио но аз реших да се правя на мъжка мама.Е тагава бях на 25 год. и от нищо не ме беше страх макар,че бях сама без позноти просто в този момент исках така.Но сега се замислям повече за секцио,наистина имаше мами които неможаха да закърмят след операцията но това е въпрос на въстановяване.
Лек и спорен ден!

още имам останало. който има съмнения - да пусне търсачка тук и ще се зарине най-вече с отрицателни мнения. явно и това ще е въпрос на лично виждане.
Искам да ви попитам-ще ходите ли на биохимичен скрининг?Утре лекарят ми ще ми даде направление за в четрвъртък сутринта. Каза ми, че първо ще ми направи ултразвук, и с резултатите трябва да отида на другата сутрин в Майчин дом. Какво ви е мнението за това изследване, мислите ли,че не е задължително,че може и без него. Знам,че се прави по желание,защото разултатите не винаги са верни и именно затова много бъдещи майки го прескачат.Но аз мисля да отида
Успешна седмица на всички