🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 8 (10.04 - 17.04) 🌴

• 41 688
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 345
Зоран се окрили буквално.

# 346
Жалко, хубава игра, но не се получи състезание.

Заслужена победа на Зоран, браво и на Денис за борбата. За пореден път Денис остава в подножието на победата в индивидуална игра.

Последна редакция: вт, 12 апр 2022, 21:46 от Bengun

# 347
Ами,браво на Денис. Аз пък изобщо не мисля че е толкова слаб в игрите. В тези за издръжливост издържа пак повече от някои мъже, в битката мъже срещу жени беше точно след Ванко. Но и конкуренцията  не беше голяма. Чудя се дали Зоран сега ще си даде имунитета и Кари дали се ядосва за предоставеното предимство.

# 348
  • Варна
С предимство или без предимство, нямаше значение. Браво, Зоран!

# 349
Епизода на Зоран! Сега може да изгони, когото си иска. Залагам на Ганка

# 350
И да отбележа представянето в играта на "силния" играч Ванко. Точно като това на останалите, в това число и на "слабата" Бо. Посредствено. Факт.

# 351
Браво на Зоран! 👏
Много се радвам за него!
Браво и на Денис!

# 352
  • София
Той и без предимство щеше да победи. Аз не  бих си дала идолът в този етап от играта. Така е защитен сега, плюс  следващия, заради скрития идол. Пък останалите да си се отстрелват

# 353
  • София
Игра, изиграна само от двама души, но поне бяха правилните двама за мен. Laughing Дано последват плана си да гласуват за Денис и Зоран му даде идола, умно ще е да гласуват за Борислава, а Зоран да си мисли, че Денис е застрашеният, но се съмнявам да стигнат до там, специално тези хора. Най-много да играят "сигурно", гласувайки за Александра. Смятам, че ще е напълно оправдано Зоран да даде идола на Денис сега, защото така тяхната коалиция ще е многобройната, Анелия би била с тях. В дългосрочен план би било оправдано решение.

# 354
  • София
Браво, Зокиии🤘🤘🤘!Ти си машина, момче (знам, че четеш тук😉) Перфектната игра вчера и днес, надграждане, въобще нямам думи!Семейството ти може да се гордее с теб👨‍👩‍👦

Дано използват всички спечелени предимства разумно и силно, а не за да изгонят Александра.

Последна редакция: вт, 12 апр 2022, 22:03 от Velina25

# 355
И аз мисля, че ще изгони Ганка, защото Зоки си е злопаметен, а тя доста го издразни на онзи съвет, когато му държеше сметка. Интересното е, че ще го направи май, дори зад гърба на Бо и Денис.

# 356
Страхотен обещаващ епизод се очертава, само едно не разбрах: Как точно Бо случайно чу уговорките за Денис?! Мнооого странно! Защо Александра случайно не чу , например?
Сега очаквам случайно Зоран да намери идола😀 Няма изненади, а Ганка се подвежда кой ще е спасеният и провалът там е сигурен🙃

PS: Ами познах- случайно , естествено🤣 Не е това играта за мен, не че не става интрига, просто хайде малко и случайността да се намеси, стига сценарни хрумки и режисиране на главните действащи герои.
Упорито продължавам изобщо да не харесвам Зоран- мазен ми е  и това си е!

Радвам се, че не съм само аз!

# 357
  • София
Денис е все с точни преценки, чак ми е смешно, че го определиха за "мишка" и каквото там каза Мила на Острова. Smile

# 358
Анелия и Ганка са като гаджета, които са се разделили веднъж, но се опитват да подновят любовта си, само че колкото и да се опитват, накрая пак се връщат на първоначалния проблем, който ги е разделил. Поезия.

# 359
  • София
Гладът не му се отразява добре на Ванко. Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт